Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sıkça başımıza gelen forma hataları ile ilgili bi haber başlığı gördüm.

Dedim eyvah kesin bizim de birkaç adımız geçer bu haberde

Ama çıkmamış , sevindim

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak 3cale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dün oynanan bornova maçında trubunlerde 3-4 çocuk, beyaz yakalı ,parçalı forma giyiyordu.ayrıca göğüs reklamında avea yoktu başka bişi yazıyodu tam okuyamadım.her neyse bugun tofaş maçında kamera trubunleri gösterdiğinde o çocukları dikkatlice incelicem.sneye çıkabilecek formalar olabilir belkide
      tahminime göre bahsi geçen çocuklar Antalya daki Trabzonspor futbol okulu öğrencilerinden olabilir.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Burdaki formaya bi acıklık yapabilirmisiniz. Böyle bi formamız yok ama millet satıyor.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          barça parçalı formada bizi taklit etmiş
          utanın be kendiniz olun kendiniz......
          orjinal olun biraz
          parçalı formamız barça'nınkine benzemiyor kollarımız farklı iyi bak
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            parçalı formamız barça'nınkine benzemiyor kollarımız farklı iyi bak
            olsun esinlenmişler,taklit anlaşılmasın diye öyle yapmıştır onlar ....
            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Mahmut Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://www.sahibinden.com/2008-2009_...rd=trabzonspor

Burdaki formaya bi acıklık yapabilirmisiniz. Böyle bi formamız yok ama millet satıyor.
                Bunu kim uydurmuş yaw AFS abi sanırsam böyle bir model çizmişti. Ama böyle bir forma şu an yok piyasada.
                Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

• Yukarıdaki linkteki çalışma ile benim bir ilgim yok!
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yok abi sadece önceki çizimlerinden birine benzemiş sadece dedim.
                    Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

• afs abi yukarıda şampiyonlar liginde oynayan takımların uefanın belirlediği fontları kullanmak zorunda olduğunu söylemişsin genelde hepsi aynı ama geçen akşam dikkatimi çekti manchester united farklı font kullanıyor...

Yorum

• Heyecanlanmayın hemen, gri formamız böyle olmayacak.
                        Sadece mevcut Nike modellerinden bir tişörte Trabzonspor uygulaması o kadar.
                        Gri forma ile ilgili düşüncelerimi daha önce söylemiştim. Gri forma ile ilgili önerilerimi de bazı endişelerimden dolayı sadece kulüple paylaştım.

Mancester United kendi liginde diğer İngiliz takımları ile aynı fontu kullanıyor. Uefa'nın belirlediği iki font olabilir; biri ev sahibi diğeri misafir takım için.

İngiltere liginde tüm takımlar sırt numaralarında aynı fontu kullanıyor.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 08.05.2009, 15:22.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Heyecanlanmayın hemen, gri formamız böyle olmayacak.
                          Abi Heycanlanmamak Eldemi, Şunun Güzelliğine Baksana

Yorum

• Önümüzdeki sezon için forma reklamımızın ne olacağı ne zaman belli olur?
                            I am titanium

Yorum

• Formalarda gümüş gri rengini nasıl kullanıcaklar çok merak ediyorum açıkcası...

Beyaz forma her zaman vazgeçilmezim, uzun kollu beyaz forma altına Bordo şort tabiki bizim şortlar çok kalitesiz değişmesini bekliyorum. Konçlar beyaz ama basit konç değil trabzonspor yazıcak baldır kısmında önde Nike işareti... sağ ayakta bordo sol ayakta mavi Nike işareti ve Trabzonspor yazıcak...
                              6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Ben yeni formalarımızı şampiyonlar liginde ve Pes oyununda görünce heyecanlanacağım.

Böyle sevinenlerin bizim uşaklar olduğunu düşünsenize. İngiltere'de hoptek oynayan Trabzonspor tüm dünyanın dikkatini çeker. Bundan iyi reklam mı olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X