Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haksızsın. Arma dışındaki kumaş kalitesi, kesim, dikiş, uygulama, renk hepsi çok kötü taklitler. Orijinalini bile yerden yere vururken bu ucuz kötü taklitlere nasıl daha kaliteli diyebiliyorsunuz anlamıyorum.

Kulübün bu işten zarar görmesi ve birilerinin haksız kazanç elde etmesi de çabası. Armalar yeni sezonda düzeliyor. Formasındaki armaları dökülenler TS Clublara başvurup armalarının yenilenmesini isteyebilir.

Kredi kartına taksit olayı satış sitemizde de olacak, bankalarla bu konular netleştirilmek üzere.
    haksızsın dıyosunda abi ben onu onları ustun gostermek ıcın deıl, kulubun taraftara ne kadar onem verdıgını belirtmek için söyledim TRABZONSPOR için bi formaya gözümü kırpmadan 80 deil 180 lira veriririm.. ama 2 yıkamada reklamı ve arması sökülecek kadar dandik malzemeden yapılması bizi mağdur ediyo.. tamam kulup kazanıyo ama biz üzerimize o reklamı sökülen formayı giymeye utanıyoruz..
    - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sahte formaların tek farkı armaların dikişli olması...
      yani bu demek oluyoruki sahte formalar daha kaliteli..
      haksızmıyım ?
      Sözünden "haksızsın dıyosunda abi ben onu onları ustun gostermek ıcın deıl, kulubun taraftara ne kadar onem verdıgını belirtmek için söyledim TRABZONSPOR için bi formaya gözümü kırpmadan 80 deil 180 lira veriririm.. ama 2 yıkamada reklamı ve arması sökülecek kadar dandik malzemeden yapılması bizi mağdur ediyo.. tamam kulup kazanıyo ama biz üzerimize o reklamı sökülen formayı giymeye utanıyoruz.."u anlamalıydım öyle mi?

Pardon ilk mesajından anlayamamışım, özür!

Armaların malzemesi değiştirilmesi meselesi bu başlıkta çok konuşuldu. Sağ olsun duyarlı arkadaşlarımızla kulübe bu konudaki şikayetlerini ve isteklerini illetik. Bu haklı talebimiz kabul gördü ve seneye formalarımızdaki armaların malzemesi değişiyor ve nakış oluyor.

Korsan forma ve ürün konusunda hassasım, orijinal formalarımız en ince ipliğine kadar eleştirilirken korsana sessiz kalınmasını içime sindiremiyorum.

Benim gibi bir çok Trabzonspor taraftarının forma sevdası markaya değil, onun taşıdığı renkler ve ruh ile alakalı. Sade bir taraftar olarak her anlamda formanın hakkını vermelerini beklemek en doğal hakkım sanırım.

Sürç-ü lisan ettiysek affola.
      En son a f s tarafından düzenlendi; 05.05.2009, 13:57.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Sözünden "haksızsın dıyosunda abi ben onu onları ustun gostermek ıcın deıl, kulubun taraftara ne kadar onem verdıgını belirtmek için söyledim TRABZONSPOR için bi formaya gözümü kırpmadan 80 deil 180 lira veriririm.. ama 2 yıkamada reklamı ve arması sökülecek kadar dandik malzemeden yapılması bizi mağdur ediyo.. tamam kulup kazanıyo ama biz üzerimize o reklamı sökülen formayı giymeye utanıyoruz.."u anlamalıydım öyle mi?

Armaların malzemesi değiştirilmesi meselesi bu başlıkta çok konuşuldu. Sağ olsun duyarlı arkadaşlarımızla kulübe bu konudaki şikayetlerini ve isteklerini illetik. Bu haklı talebimiz kabul gördü ve seneye formalarımızdaki armaların malzemesi değişiyor ve nakış oluyor.

Korsan forma ve ürün konusunda hassasım, orijinal formalarımız en ince ipliğine kadar eleştirilirken korsana sessiz kalınmasını içime sindiremiyorum.

Benim gibi bir çok Trabzonspor taraftarının forma sevdası markaya değil, onun taşıdığı renkler ve ruh ile alakalı. Sade bir taraftar olarak her anlamda formanın hakkını vermelerini beklemek en doğal hakkım sanırım.

bu çok mühim
        biz taraftar olarak formanın güzelliğinde değiliz belki ama tüketici olarak baktığında alan kişiler ''yahu para veriyoruz,zaten 5 milyon maliyeti olan bi forma biraz daha özenselerdi keşke'' diyebiliyor...
        bu çizgiyi iyi çekmek lazım,taraftar eleştirirken yıkmaktan ziyade daha pozitif bir tavır takınmalı...
        bazı şeyleri söylerken-özellikle eleştirirken- kullandığımız dil,üslup çok önemli...
        biz ne kadar olumlu ve yapıcı yaklaşırsak karşılığınıda hem ürün hem cevap olarak o kadar güzzel bir şekilde alacağımıza inanıyorum...
        sonuç olarak ne kadar klüp için almış olsak ta formayı,eleştiirecek arkadaşlarımız daha olumlu yaklaşırlarsa-yani niye böyle lan bu gibisinden bi ifade karşılığında hiçbir sonuç alamayız...-
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Karşımdaki kişi kim olursa olsun büyük, küçük farketmez her türlü görüşüne her türlü davranışına saygım sonsuzdur. Estagfrullah.. benim kusrum olduysa affola abi.

Biz bu büyük kulübün taraftarı değil aşığıyız.. Öyleleri varki haftalarca parasını biriktiripte alıyor o formaları. Tepkim biraz sert olmuş olabilir ama bu muamelenin çok çok daha güzelini hak ettiğimize inanıyorum.
          saygılarımla..
          - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• beyler. Ben sahsen kisa kol sevmem! afs abi'nin dedigi gibi, Uzun Kol'u begeniyorum ben.. hem o uzun kol formanin yapilisi daha dar oluyor sanki

Yorum

• siyah forma istiyorum

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                siyah forma istiyorum
                katiliyorum, turuncu formalarin yerine siyah formalar cok taha güzel olurdu
                tabi zevk meselesi sonucta

Yorum

• Bende Gri forma istiyorum ve zaten de gelecek sanırım

Yorum

• Bu sene 3 forma almak zorunda hissediyorum kendimi
                    Cizgili = bana göre suana kadar cikacak olan en kaliteli cizgili (adam gibi bi cizgilimiz olsun )
                    Klasik (gövde bordo,kollar mavi) = bence dünyada bu forma modelini en güzel gösteren bizim renkler
                    Gri = degisik..Ilk defa
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• 1 Haziran günü ne kadar forma çıkarsa gidip alırım
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Ali Fuat abi basket takımı için bir çalışması varmı kulübün?

Orasıda dökülüyor.

Formalar, şortlar, havlular, bileklikler, bandajlar, vs.
                        HAMSİ
                        Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• ben satılan ürünlerde reklam olmasına karşıyım..neden reklam olur ki? ben zaten para verip aliyorum neden bir reklam taşıyayım ki üzerimde..
                          ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Reklamdan para kazanıyor kulüp.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Basketbol takımının dışında Trabzonspor'un tüm takımlarının aynı estetik disiplinden geçmesi gerekiyor. Nike'ın bayanlar için özel ürettiği forma ve ürünler var bayan futbol takımı niye Puma giymeye devam etsin?

( fontları beğendiğimi söyliyeyim, Biskrem gibi üstte Trabzonspor yazsa fena olmazdı )

Basketbolda da bizim reklerimizin doğru kullanılması seçilen kumaşların bizim renklerimizi salonlarda doğru gösterecek şekilde parlak değil mat kumaşlar seçilmesi gerekir. Futbol takımındaki ana çizgiler basketcilerin uzun boyları ve formalarının formlarına estetik bir biçimde uyarlanıp yeni tarzlar ortaya çıkarılabilir.

( Mavi forma form ve rank olarak güzelken, beyaz formadaki renkler olmamış. Bordo bordo gibi mavi mavi gibi olmali. Parlak değil daha mat kumaşlar tercih edilmeli )

Basket takımını düşünmüyor değilim fakat bu konu ile ilgili araştırma yapıp çalışmak gerekiyor. Ve ilgililerin ve yetkililerin en az bizim kadar bu meseleyi dert edinmeleri gerekiyor.

O markalar formalarımızda yer aldığı için bize sponsor oluyorlar. Sponsor logoları doğru kullanıldığında forma estetiğinin bir parçası olarak değerlidir.

Keşke başarılarımız artsa ve daha çok sponsorumuz olsa ve reklam gelirlerimizi artırabilsek.

(Ülker logosunu iki kere kullanmak doğru bir uygulama değil bence.)

Uygulamadaki yanlışlık ve eksiklik ayrı bir konu sponsorluk ayrı bir konu. Barcelona kadar güçlü bir ekonomimiz olmadığına göre reklam almamız gayet normal. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi alamıyor olmak kötü.

Cola Turka logosunun bizim armamızdan baskın görünmesi bizi rahatsız ediyor. Sıkıntının temel kaynağı bu uygulama yanlışları bence. Ayrıca TS Club taraftar için reklamsız, estetik tasarımı, güzelliği olan ve ürün kalitesi yüksek alternatifler çıkarsa bu şikayetler azalacaktır.

( Ülker ve Avea logoları daha farklı uygulansa daha estetik ve değerli olacak. Mesela zeminleri hiç olmasaydı logoların daha güzel olmaz mıydı? )

Biri bordo biri mavi zemin üzerinde fakat Ülker logosu altındaki beyaz zemin olmadan kullanılsa daha estetik duracağı herkesin ortak kanaati.

Talep fazla bunu karşılayacak bir arz yok, şimdilik. Ürün var haberimiz veya ulaşma imkanımız yok.
                              Korsanla mücadeleyi sahaya pankart asmak zannediyor fakat ötesinde bir adım atmıyorlar.

Abdullah'ın üzerindeki ürün TS Club'da var fakat satış sitesinde yok. İnternete bakan veya TS Club'a gidemeyen pek çok kişi bu üründen hiç haberi olmuyor. Üstelik hiç reklam da yok öyle isteyene
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 06.05.2009, 11:19.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ya bu yazılardaki zeminleri söyleye söyleye dilimizde tüy bitti. Nerden çıktı bu takıntı anlamadım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X