Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali Fuat abi kaybolmayan arma istiyoruz

hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Evet yaaa yani formalar herseyiylen hazir geleyormu yani en zindan reklamlar olsun armalar olsun bitek numeralar acik kalsin.
      Emin degilim ama Hertha nin yeni sezn formasindaki arma olsun ve oyuncularin isimleri olsun formanin reng basiminda islendi.
      Yani Allah Ali Fuat abiden razi olsun cok ugrasiyor ins meyvesini beraber yemek nasip olur.

En önei nokta arma ile reklamlar. Bi iki yikamadan sonras yariis kopunca rezalet bi tipi oliyorrr.

Yorum

• Formaların arkasına büyük harflerle Trabzonspor yazılsa nasıl olur?

Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• büyük degilde kücük yazilsa süper olur

Bosuna ama sevinmeye gerek yok
          zaten yapilmasi imkansiz gibi gözüküyor

Anasayfada anketi görünce bile kendi kendimi kiziyorum
          Nakis olan armayi yüzde 77 istiyorlar
          demek o diger armani yüzde 23 istiyorlar
          allah askina bu ne yaa

Yorum

• Onur'a katiliyorum hernekadar zevk meselesiyse
            bana göre kücük yazi daha hos duruyor formada

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formamizin boyle olma ihtimali varmi yoksa govdesi illa da bordo mu olacak hocam?

Kampanya baslatalim. Anket yapalim. Hangisi daha cok tutulursa o olsun. Ben sahsen bu mavi govdeliye hasta oldum!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Önemli olan bir tarz yakalamak ve onu her yıl taze tutmak.
                Trabzonsporumuza gelecek sezon için, seçenekler içerisinde en doğru ve güzel olan modeller seçilmiş.

Daha sonraki sezon çubuklu formanın kalınlıkları ve modelinde değişiklikler olacaktır.

Sırtta Trabzonspor veya Karadeniz Fırtınası yazıları formaya ayrı bir hava ve değer katacaktır. Bu konuda da isteklerimizi yetkililere iletmeliyiz.

Barcelona çizgileri üzerine de çalışma yapmıştım:

Fakat yeni sezonda çubuklu formamız böyle olacak:
                Ali Fuat abi biz üstteki formayı beğendik.. türk bayrağı olanı onu yaptıramaz mıyız ?
                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  büyük degilde kücük yazilsa süper olur

Bosuna ama sevinmeye gerek yok
                  zaten yapilmasi imkansiz gibi gözüküyor

Anasayfada anketi görünce bile kendi kendimi kiziyorum
                  Nakis olan armayi yüzde 77 istiyorlar
                  demek o diger armani yüzde 23 istiyorlar
                  allah askina bu ne yaa

Büyük olması konusunda ısrarcı değilim ama burda asıl vurucu nokta yazı fontu bence.Örneklerin ikisi de güzel, Hoffenheim'ınki biraz daha fazla...
                  Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ali Fuat abi biz üstteki formayı beğendik.. türk bayrağı olanı onu yaptıramaz mıyız ?

1.forma muhteşem bu forma çıkar mı bu sene ?
                    Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• İlk olarak mehmetdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yahu ben anlamadım ne ttneti seneye değişcek miforma reklamı?
                      bu konuda o kadar çok msj yazdım ki bir Allah'ın kulu cevap vermedi...yardımınız için saolun saygıdeğer bmn üyeleri
                      Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• Mehmet, mesajını görseydim cevap verirdim.

Büyük ihtimal değişecek, seneye avea yerine türk telekom ile anlaşma yaptık.

Ayrıca soruna cevap gelmediğini görünce, mesaj yazanlardan birine özel mesaj at.Ya da her zaman soru sormayı deneme, aslında sorunun cevabı birkaç sayfa geride olabiliyor.
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• mehmet doğan kardeşim değişecek reklamımız

edit:aynı anda yazDık Kazımla benden çok yaşıcan Kazım
                          En son Emirhan Ömeroğlu tarafından düzenlendi; 24.04.2009, 09:58.
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• emirhan,kazım ikinize teşekkür ederim...sabah sabah alınganlığım üzerimde galiba renkdaşlara yüklenmişim...tekrar teşekkürler
                            Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• yukarlarda bir arkadaşımızda belirtmiş
                              armalarımızın aynı kalması için yüzde 23 oy çıkmış
                              tabiki herkez düşüncesinde hür ama inanılacak gibi değil
                              bazen diyorum ki çok eleştirdiğim nike bize çok çok fazlamı acaba...
                              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Ali Fuat abi numaralar konusundaki çözümünü merakla bekliyoruz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X