Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a.hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aklıma takılan bişi var fb emreye imza attırırken formasında Türk bayrağı vardı.ama fb ne gecen sene şampiyon oldu nede uzun yıllardır Türkiye kupasını aldı neden onların formlarında bayrak var.

burda bazı arkadaslarımızızn yaptıgı forma tasarımlarını görünce beklentim yüksek olmuştu.ama bu formaları görünce tam anlamıyla yıkıldım.iyiki bu formalara tanıtım yapılmamış.ama aklımdan söyle geçiyor inşallahta böyle olur.tanıtım yapılmamasının sebebi nike ın yeni sezon formalarını yetiştiremeyeceği için resmi bir tanıtım yapılmamıs olabilir diye hayaller kurmaya basladımve nike ın tam anlamıyla gördüğümüz zaman vay be nike ts ye forma yapmıs dediğimiz tarzda bir forma yapınca sanırım resmi bir tanıtım yaparlar.

birde arkadaslar TS nin sitesinde biliyosunuzdur forma haberi geri cekildi sonra aksam saatlerinde tekrar geri koyuldu am bu sefer serkan balcı yoktu.bunun sebebi de habere verilen puanlar.su saat itibariyle 1504 kişi 2.57 gibi çok çok düşük bir puan vermiş.sizden ricam beğenmeyen arkadaşlar siteye girip bu habere 1 puan versinler.
    Yeni forma değil onlar. 2007-2008 sezonu formalarıdır. Türk bayrağını; Türkiye Lig Şampiyonu ve Türkiye Kupası Şampiyonu takar... Şart budur...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @ halitaydin61

Abicim bu formaları adamlar 18 euroya satıyorlar ne naykı ne fiti

Umarım gelecek sene kendimize has bir dizayn olur. Formalar gerekli düzeltmeler yapılırsa çok kötü değil ama tanıtımı esnasında çok hata yapıldı. Şimdi idare eder

Ek olarak; Nike logosu ile kulüp logosu hala orantılı değil. Kulüp logosunun yıldızı dikkate alınmadan biraz daha yukarı çekilmesi lazım. Diğer kulüp formalarıyla karşılaştırabilirsiniz. Bizim kulüp amblemi hala düşük duruyor. Gerekirse boyutu biraz daha ufaltılabilir
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 09:06.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bakmama gerek yok. herkes gördüğü resimlerden yorum yaptı. kimse alıpta üzerine giymedi.
        Sen yine de bir bak ...
        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Bu formalar tanıdık geldi mi sana???

Alelade bir internet sitesinde 13-18 Euro arası satılıyor ...

Hala Nayk'tan kaliteden bahsediyorsunuz ...

Açın artık gözlerinizi ...
          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• sakin olalım aklı selim davranalım cumartesi bir gelsin bir ts cluba gidelim formayı dünya gözüyle bir görelim o zaman konuşalım. Serkanın fotoları tam bir rezalet tam bir skandaldı ama eklenen yeni fotolarla bir nebze olsun düzeldi sorun. Bir mesajda ts club genel müdürüydü galiba ctesi satışa çıkacak olan formalrın o şekilde olamayacağını belirten bir konuşma vardı. Sakin olalım. Şu bir gerçek ki formaların gerçek hali gördüğümüz resimlerden çok daha farklı olacak. Yarın bir gelsin ondan sonra konuşalım. Ts ye tarihi boyunca en güzel formayı kappa yapmıştır ama kappa'nın ilk seneki formalarını unutmayın arkadaşlar fiyaskoydu

Yorum

• Arkadaşlar kimsenin formanın kumaş kalitesini tartıştığını sanmıyorum gözle görülecek şekilde tasarım problemi var. Fatih Arkadaşıma katılıyorum. 2, ve 3. sınıf tasarım bunlar
              Hersey Trabzonspor Için,

Yorum

• Şimdi ben diyorum ki taraftarımız tepkisini göstermeli ve bu yanlıştan dönülmeli ...

Bulabildiğiniz her yolla bu formalar hakkındaki düşüncelerinizi yönetimle paylaşmalısınız ...

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Hayret bu sefer Inter formasını koymamış..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Günaydın ;

Yeteri kadar tepkimizi dile getirdik burada, umarım burada ki tepkiler kulübe mail olarak da iletilmiştir.
                    Taraftarın her konuda ne kadar hassas ve her konuda profesyonel bir kulüp beklentisi olduğunu hissettirmenin yolu, tepki zamanı tepkiyi gösterebilmekten geçiyor.
                    Eminin bu tepkiler taraftar denilen olgunun sadece taraftar dernekleriyle bir araya getirilmiş, garip sesler çıkararak tezahurat yapan, önüne ne koysan yiyen, ÇUVAL versen giyen kişilerden ibaret olmadığını anlamışlardır.

Formalarımızın rengi kalitesi vs. bunlara fazla takılmayın, arkadaşların da belirttiği gibi bu sene bu şekilde elde var olan seriden olacağı belliydi. Seneye bunca yaşananalar tecrübe olur ve çok daha kaliteli formalarımız olur.

Kulüp içindeki özellikle Resmi Sitemiz ve sorumlularının ne yazık ki sorumsuzlukları, işbilmezlikleri ve Trabzonu tesislerden beşirli arası, kendi yaş ve arkadaş gurubu, ilgisi merakı kadar insanların sananların yerleştirildiği bir yer durumuna gelmiş.

Resmi site ve çalışanları lağv edilmeli profesyonel bir ekip kurulmalı, tepkimiz formanın kendisine değil profesyonelleşemememize olmalı.

Herkes beğendiği formayı alsın, ama kulübe bu tarz hataları affetmeyeceğini hissettirsin, her şeyt güzel giderken böyle amatörlük ki resmi site bildik bileli rezalet bir durumda! affedilir gibi değil, bu tepkilerin bir sonucu olmalı, forma konsuunda değil ama resmi sitenin çalışanları ile birlikte değişmesi için bir başlangıç oluşturmalı, tepkiler bu yönde olmalı. Tabi avea yazısı ve orjinal logomuzla alakalı olmayan logomuzu arma diye formamıza takılması konularını da önemle eklemek gerek.
                    0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Bundan daha iyisini beklemiyordum.

Nike Türkiye A milli futbol takımından sonra ilk defa Türkiye'den bir kulüple (yani bizle ) ciddi ciddi sponsorluk anlaşması imzaladı. Bildiğim kadarıyla formaları ciddi bir çalışma üzerine en az 1 yılı yakın sürede hazırlıyorlar. Ama biz sözleşme imzalayalı 1-2 ay oldu. Adamlar ellerinde ne varsa hemen üretmeye başladılar. İyidir veya kötüdür seneye böyle olmaz. Daha iyi olur, daha kalitelisi olur. Alır giyeriz.

Tanıtımı yapan zihniyete diyecek birşey yok. Kulüpte profesyonelleşememe ( ne uzun oldu böyle. ) devam ediyor.

Serkan'ı günah keçisi ilan edenler vardı yahu. Adamın tek günahı formaları giyip poz vermekti.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İkili tartışmalar dün gece var iken görülüyor ki hala devam ediyor...Arkadaşlar; dün de demiştim, kimse yazdığı bir ileti ile karşı tarafın beğenisini değiştiremez.Bu bakımdan herkesin yorumu sadece kendini bağlar.Lakin herkes karşısındakine saygılı olmak durumundadır.Bu tartışmalar son bulsun artık lütfen...İsteyen kulübe görüşünü bildirir,İsteyen bildirmez,Ama buna şahıs kendi karar verir...Başkası değil...Şu aşamadan sonra foruma yakışmayan iletiler sadece bu nedenle silinebilir...ÜSLUP...
                        En son Kaya tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 09:30.
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

• yav fatih al formayıda geçir sırtına işte bırakötesini berisini kardeşimmmm,
                          çuval değilya nike in trabzonspora yaptığı ilk forma, içinden hiçmi beğendiğin çıkmadı yani,
                          zaten giydikçe insan daha bir ısınır formaya, önyargılı olmayın bence formalarımız güzel.
                          enim yeğende ilk gördüğünde beğenmemişti şimdi süper diyor bence sende eline aldığında beğeneceksin formaları.
                          Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Tasarlamak kolaydır ama ürünü hazırlamak 1-2 aylık bir olay değil 5-6 aylık ciddi çalışmadır.

Dün pumanın ve kappanın ruhunu çağıranlar vardı yahu Cin çıkarmaya gidecektik neredeyse.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Nıke firmasının bu sezon Trabzonspor'a çıkarmış olduğu formalar gayet güzel dir. Bir çok Avrupa takımının da bu model formaları bulunmaktadır. Onun için dir ki, bu formanın değerini bilmeyenler bir kez daha düşünsün ya da maça gelirken tişört giyip de öyle gelsin maçlara..

Yorum

• surdaki cizgili ne guzel ya olsada alsak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X