wifi daha hoş duruyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba Yönetimin de TTNet yerine Wifi kullanma düşüncesi var mı?
Wifi logosu bence daha hoş duruyor formanın üstünde.
Ama sonuçta Wi-Fi logosu daha güzel forma reklamı için.
Yorum
-
Diger sorunlar bitti tek sorunumuz logo kaldi sanki.
Ben cubuklu formamizi begendim, göze hos geliyor, burda bordonun üstüne mavinin koyulmasi güzel gözüküyor, digerinde isede keske gövdesi mavi kollari bordo olsaydi.
Yeterki renklerimizi tuttursunlar (!) ve mal kalitesi güzel olsun. Bu sene bize özel forma vermemis olsalar bile güzel bir sene olur eger böyle yapilirsa her sey.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Barcelona çizgileri üzerine de çalışma yapmıştım:
Fakat yeni sezonda çubuklu formamız böyle olacak:
Niye onu seçmemişler acaba...
Değişik bir çubuklu formamız olmuş olurdu...
Yorum
-
İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence hangi logoyu kullanacağımıza bizim yönetim değil de TT yönetimi karar verir, ve sırf Trabzonspor forması daha estetik görünsün diye böyle bir karar alacaklarını düşünmüyorum.
Ama sonuçta Wi-Fi logosu daha güzel forma reklamı için.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWifi karakterini değil logosunu kullanalım dedim sadece.
Wifi logosu bir öneri. Gelecek sezon forma sponsorumuz TTNET olacak büyük ihtimalle. TTTNET logosunun Nike'a olan benzerliğinden dolayı alternatif bir çözüm önerisi. Önceki sayfalarda defalarca konuşuldu.
Wifi logosu gayet güzel bu arada.
Yalnızca son sayfaya son mesaja bakanlara hatırlatma: arka sayfalarda yeni sezonda giyeceğimiz forma ve antreman ürünlerinin görüntüleri var.
abi arka sayfa derken ne kadar arka...bakıyorum bakıyorum bulamıyorum...
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAman 4EVERTS diye taraftar grubu da çıkmasın.4everts taraftar dernegi
haha
Yorum
-
tek kelimeyle yeni foramız bence kötü neden derseniz herkes yakasını beğenmicek afs abinin paylaşmış olduğu yaka ile aynı yaka olmicak bana göre eğer afs abinin gösterdiği yaka gibi olursa güzel olur ama sanmıyorum katologtaki yaka gibi olucak birde rengi beyaz olucak ki hiç güzel durmicak bence ben bu gidişle bir sonraki senenin çubuklu formasını alıcam
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum