Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyi
    barca 2 milyon forma satıyor biz 55 bin satıyoruz diye gıkımız çıkmasın
    hep tepeden baktığımız hakir gördüğümüz lescon un bile harika formaları var
    nike böyle devam ederse 55 bini bile bulamayız.
    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      burası çok önemli arasıra tekrar etmekte fayda var

Bu konuyu tekrar etsekte bir şey olmaz cengiz abi.

Ordaki oyuncuları görüyorsun dünya tanıyor. Barcelonanın nüfusu ne ki herkes formamı alıyor. Dünyanın her tarafından alınıyor. Biz öyle rakkamları değilde mesela 500 bini hedeflemeliyiz. Birde biz eğer Avrupa'dan bir yıldız transfer edemezsek gene 55 bilemedin 70 bin satarız. Bu işler aldığın oyuncularla alakalı.
      Bizde forvette Umut-Gökhan ikilisinin yerine Brezilyalı Ronaldo olsa hem çok gol atardı hem forma satışı patlar hem de bizi Ronaldo'nun hayran kitlesinden tanıyanlar olurdu. Ronaldo gibi yıldız ve tanınan oyuncuları alırsak forma satışımız artar.

Birde Ronaldo bu sene bizde olsaydı Umut'la Gökhan'ın sadece kaçırdıklarını atsaydı hem şampiyonduk hemde ikisinin toplamından daha fazla gol atmıştı.

Yorum

• Kadromuzda her dönem yıldız oyuncu bulunmuştur. Bunu anlamak için Hürriyet'in sözümona son 25 yılın altın kadrosu diye sunduğu İstanbul takımları karması ile Trabzonsporumuzun herhangi bir yılki kadromuza bakmak yeter.

Sorun elimizdeki değerleri yeterince ve doğru pazarlayamamak. Gol sevincimizi hoptek yaptık Türkiye yıkıldı. 61. dakika şovumuz bir markaya dönüştü. Her maç seyirciye 'finduk' atıyoruz.

Peki bir Yattara'yı Colman'ı veya diğer futbolcularımızı ne kadar pazarlayabildik? Şunu yaptık ama Marcelinho forma imzalıyor diye geçmiş sezon formalarını dalga geçer gibi taraftarın önüne sürdük.

Pazarlama konusunda hatalarımız çok oldu, fakat bu hatalardan dönülmesi ve iyi birşeyler yapma düşüncesinin ve çalışmalarının olması sevindirici.

Mesele dönüp dolaşıp marka olma konusuna geliyor. Ürünlerimizi pazarlama estetiği içerisinde sunabilirsek, satışlarımız da artar müşteri memnuniyeti de.

Sayfalarımızda misafirlerimizin olmasının bir mahsuru yok. Adı üstünde 'misafir'. Forma konusu bizim ele aldığımız yönleri ile merak ediliyor, dikkat çekiyor. Bazı konuştuklarımızın aramızda kalması ve bize özel olması için bazen misafirleri salonda bırakıp kapıyı kapatabiliriz.

Armalar da düzeldiğine ve formalar erken çıkacağına göre bu sene forma satışlarımız geçen seneye oranla artacaktır. Forma modellerinin ve ürünlerin seçiminde taraftarın zevkine biraz güvenseler çok şey değişecek. Çok uzağa değil, buraya BMN'ye baksalar ortak zevklerimizin, isteklerimizin neler olduğunu görebilirler. Yoksa 1967'nin 7'sini 7. şampiyonluk ızgara FF ( Futbol Federasyonu ) veya bizimle ne alaka olduğunu çözemediğim murat 124 gibi zorlama esprileri olan tişörtler olmazdı karşımızda.

Yapılacak çok iş var.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Sabırsızlıkla yeni çubuklu formaları bekliyoruz hala.
          Onu beklerken beyaz formada şu güneşli günlerde güzel olur diye düşünmüyor değilim.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• O fiyatı indirmeleri lazım ama. Çok pahalı beyaz forma.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sabırsızlıkla yeni çubuklu formaları bekliyoruz hala.
              Onu beklerken beyaz formada şu güneşli günlerde güzel olur diye düşünmüyor değilim.

Beyaz forma harbiden çok güzel görünüyor.

Yorum

• Yeni sezon ürünleri çıkarmadan, önceki sezon ürünlerinde indirimli satış kampanyası yapılır diye tahmin ediyorum.

Kulübümüzün lisanslı ürünler markası Ts Club'ın İstanbul Sarıyer'de yeni bir şubesi açılıyor.

Taraftarlarımızdan gelen yoğun talebi değerlendiren kulübümüz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Şehit Mithat Yılmaz Cad. Kudret Efendi Sok. No: 1/ASarıyer adresindeyeni birTs Club Mağazası açılması için gerekli çalışmalar tamamlandı. Açılışın 7 Haziran Pazar günü saat 14.00 yapılması planlandı.

Yorum

• ulan nerede bu formalar kız arakadaşa söz verdik hala forma alamıyoruz kıza rezıl olacağız DDD
                  Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• Diyorumya sadece İstanbul'da Trabzonspor taraftarı var. Ankara'da hiç taraftar yok !.

Klübe o kadar mail attım. Yakında açılacak gibisinden cevaplar verildi. Evet açılıyor yakında ama nereye ?
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• TS Club mağazalarını kulüp açmıyor, özel teşebbüs açıyor. Kulübe başvuruyor, isim hakkı ve ürün satın alıyorlar. Kriz ortamında böyle yatırımlar yapmak riskli ve belli sermaye gerektiriyor. Mağazada satacağınız ürün çeşidi sürekliliği gibi bizim görmediğimiz sıkıntıları da var bu işlerin.

Henüz bir Fenerium gibi çeşidimiz ve gücümüz olmadığı için mağazaların açılma hızının yavaş olması normal. Kulüpte gelen talepleri taraftarın ve kulübün beklentilerini göz önüne alarak doğru değerlendirmeye çalışıyor. Benim bizzat duyduğum İzmir ve Ankara için de mağazaların gündemde olduğu.

Bu bir süreç o mağazaların da ekonomik olarak ayakta kalabilmesi için kaliteli ve bol ürün olması gerekiyor. Bir taraftan yeni ürünler yapılıyor bir taraftan anlaşmalar. Üretici firmaların fazlalığı ve farklılığı gibi bizim dışardan göremediğimiz zorlukları var işin. Bir sistemin kurulması, yürümesi zahmetli işler.

Olmayacak şeyler değil, biraz zaman alıyor o kadar. Yeter ki doğru işler yapsınlar nasıl olsa bekliyoruz.

Yorum

• Ali Fuat abi... Trabzonspor klübü Ts Club mağazalrında vatandaşın giyeceği bir T Short bile yapamazken biz ürün zenginliğinden bahsediyoruz daha penye yapamıyoruz...
                        6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Fenerium'da 50 çeşit T Short var al yazın giy böylelikle başka markalardan alma zorunluluğu ortadan kalkıyor ne var yani Siyah renk üzerinde altın sarısı 61 yazsa yada 1967 Tsclub çok zor olduğunu düşünmüyorum. korsan olmasın diyoruz bekliyoruz kendimiz yapmıyoruz ama bizimkiler bırakın koşmayı yürümüyorlar
                          6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aman Onur abi, lafım sana değildi zaten.
                            yok kazımcım üzerime alınmadım, anladım ben lafı nereye yolladığını Şimdi ben o bilgiyi yazdıktan sonra afs abinin malum yazısının gelmesi biraz gerdi beni, aslında onun için yazdım.
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Ben kimseyi kırmak için yazmadım, yazmıyorum ki neden alınıyorsunuz? Aşkolsun.
                              Kırıldığım, hakaret gördüğüm çok oldu ama kimseyi kırmak için yazmadım yazmam.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 02.06.2009, 16:35.

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                iyi
                                barca 2 milyon forma satıyor biz 55 bin satıyoruz diye gıkımız çıkmasın
                                hep tepeden baktığımız hakir gördüğümüz lescon un bile harika formaları var
                                nike böyle devam ederse 55 bini bile bulamayız.
                                Susalım lütfen. Ya Barça'sındır ya hiçbirşey. Barcelona'yla eses arasında başka bir seviye yok. Şu tabloya bak, güzel forma istersek ayıp olur.
                                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X