Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sürpriz rengi bu sayfada doğru tahminde bulunan henüz yok.
    yeşil-sarı ve turuncu var o renklerin içinde farklı durabilecek
    onun dışındaki tonların hepsi ligde kullanılan renk tonları
    sarı=febe yi çağrıştırır
    turuncu= gına geldi zaten
    yeşil=o değil diyorsun abi

peki hangisi?

belki siyah olabilir ama
    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• 815

benim anladığım ve tahmin ettiğim karşımıza ne çıkar bilemiyorum.

Her sene yedek renk aramamıza gerek yok aslında, mavinin bütün tonları bizim ürünlerimize ve formamıza güzel yakışır. Bu söylerken asıl formalarımız ve renklerimizi kullandıktan sonra yedek rengin mavinin bir tonu olması gerektiğini söylemek istiyorum. Bir sene çok açık mavi, sonra çok koyu mavi neden olmasın?

Bu arada bu başlığı takip edenler veya şöyle bir uğramış olanlara tavsiyem geçmiş sayfalarda neler var mış diye bakmaları. İlgili olanlar 815'in ne demek olduğunu hemen anlıyor mesela.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ali Fuat Abi bir de nasıl oluyor da İbrahim arkadaşımız formalara ulaşmış ?
        Cengiz abi
        ulaşmayacak bişi yok
        diğer formalarımızda olduğu gibi nike'ın bizim için değil ama yeni ürettiği forma,avrupada tüm nike mağazalarında bulunabilir zannediyorum.
        a.villa arması yapıştırırsan a.villa forması olacak
        TS arması yapıştırırsan TS forması olacak

afs abi 815 yine turuncuyu gösteriyor
        ligde turuncuyu kullanan bir sürü takım var
        hiç hoş bi sürpriz renk değilmiş valla
        En son BALKAN 06 tarafından düzenlendi; 16.04.2009, 15:00.
        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          815
          Demiştim Turuncu diye

Ama bu pek süpriz olmasa gerek yani gına geldi turuncu'dan

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cengiz abi
            ulaşmayacak bişi yok
            diğer formalarımızda olduğu gibi nike'ın bizim için değil ama yeni ürettiği forma,avrupada tüm nike mağazalarında bulunabilir zannediyorum.
            a.villa arması yapıştırırsan a.villa forması olacak
            TS arması yapıştırırsan TS forması olacak
            Tam olarak öyle değil, zira Aston Villa yeni sezonda klasik formasında yine tazelenmelere gidecektir. Yani Aston Villa ile aynı formayı giymeyeceğiz. Aston Villa Barcelona gibi büyük markalar kendilerine ait modellerin başkaları tarafından kullanılmasına izin vermiyor.

Bordo gövdeli kolları mavi klasik formamız çubuklu forma kadar klasik bir forma modeli aslında renginden dolayı algıda seçicilik yapıyoruz. Aynı modelin farklı renklerini farklı takımlar giyebilir. Mesela Akçaabat Sebat aynı modelin kırmızı beyazını kullanabilir seneye.

Formamızın modeli yeni ve ne kadar süre piyasada yer alacağı tarih olarak belli katalogda.

Yorum

• Aman

Bu seneki turuncu formalar gibi olmasın da...
              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Resmi Sitemizin arka planındaki Bordo-Siyah uyumu çok güzel duruyor.Önümüzdeki Yıllarda formamızda bordonun yanında siyahında kullanılması güzel olur.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• şampiyonlar ligine gidip orada çeyrek final oynarsak nike 2010-11 sezonu için bize ait modeller yapacaktır...ya da uefada da en az yarı final oynamamız lazım tabi bunun için!!!

Yorum

• en baştaki lacivert harika bi renk o olabilir.. mumkunse turuncu olmasın
                    u will need justice at the end..

Yorum

• Nike'ın veya Trabzonspor'un taraftarın ne istediğini öğrenmesi çok basit aslında.

BMN'ye baksalar taraftar 468 sayfa ne yazmış, 635.948 defa görüntülenmiş, 11.868 mesaj ne içeriyor bir baksalar sorunların çoğunu çözecekler.

Taraftar bu konularda epey bilinçlendi ve başka taraftarlarda olmadığı kadar bu konularda meraklı. Sıra geldi bu potansiyle doğru biçimde değerlendirmeye.

Zaman ve sabır bu işin çözümü için iki sihirli kelime galiba, biraz da bizim ısrarlarımız.

Yorum

• Sirt numaralari bu sezonkiyle ayni. Ne yazikki degisen birsey yok.
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• afs abi yinemi gecen senein tartismasi cikacak
                          yinemi sahbit kolleksiyondan bize forma verecekler
                          yinemi Nikein Standart fontlarini kullanicaklar

Öyle bir durum varsa ben tüm calismalarimi durduruyorum
                          bir senedir TRABZONSPOR bizim formamiz icin calisiyoruz

NIKEa yaziklar olsun
                          okadar umudum vardi bu firmadan
                          okadar sevdim nike bize sponsor olurken

Yorum

• Onur sakin ol ortada kızılacak ya da kırılacak bir durum yok.

Mevcut şartlar ve sunulan seçenekleri düşününce en güzel ve en doğru forma modelleri seçilmiş ve siparişleri verilmiş durumda. Daha farklı seçenekler olabilir miydi olabilirdi belki fakat süreç başladı.

Bu sene son yıllarda olmadık bir şekilde formalar erken tarihte çıkacak. Israrlarımız sonucu armalar değiştirilecek büyük ihtimalle.

Özel forma meselesi bu sayfalarda o kadar çok konuşuldu ki yoruldum artık aynı şeyleri konuşmaktan.

Bu işler bir süreç, beklentilerimizin gerçekleşmesi için çaba göstermemiz ve sabırlı olmamız şart.

Genel olarak ricam eski sayfalarda insanlar ne konuşmuş, neler paylaşmış bilmeden formalar konusunda olumsuz havanın oluşturulmaması. Kızsak da bu formalar bizim formalarımız, geçen senelere bakınca her sene üstüne bir şeyler katarak, taraftar olarak bir şeyleri düzeltmeye başladık.

Durmak, darılmak, moral bozmak yok.

Bunları yazıyorum fakat bu başlığa girip "ne bu formalar, iğrenç olmuş" diyecekler çıkacaktır, fazlasıyla farkındayım.

Yorum

• Bu senekinden farkli olmayacak ki formalar. Tek fark daha tez cikacak olmalari. Birde arma konusu. Ki oda süpheli.

Bunun disinda hersey gecen seneki gibi. Biz kendimizi bosuna avutuyorduk seneye hersey daha güzel olacak diye. Ben bir dahaki sezona kadar sabretmek istiyordum ama görüyoruz ki degisen birsey yok. Yemisim ben böyle sponsoru. Akcaabat Sebatspor ile birebir ayni formalari giyiyoruz. Nerde bizim farkimiz?
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Forma bizim tamam eleştiririz ama seni kim tanıyor Avrupa da seni tanıyan olucak ki özel yapımlar olsun ki şu ana siparişi verilen formalar da gayet güzelmiş...

Tabi ki zevk ve renkler farklıdır ama klüp bizim destek olucağız başarıyı yakalayacağız ve özel forma vs şeyler olucak....

Şahsi görüşümdür...
                                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X