Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bi tane mesaj daha attim ayni mesaji iki farkli mail adresine gönderdim

Yorum

• formalarimiz keske yine kappa olsa

Yorum

• Cuma gunu amcamin organize ettigi Hollanda Trabzon ve Trabzonsporlular dernegi gecesi vardi. Orda Mahmut Aksu ve Mehmet Tunc vardi. Ama ben Mahmut Aksu yu taniyordumda Mehmet Tunc'u tanimiyordum. Keske bu konuyu onla konussaydim.
        1

Yorum

• bende mail attım ne kadar çok mail o kadar çok dikkat çeker forumda habersiz olanlarda var ortak bir metin hazırlanmalı ve site yönetimi tarafından mesaj çekilmeli
          Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• bi şeyi doğru düzgün yapamıyoruz yaa formadı ka avea yazısı çok çok çirkin formayı resmen rezil etmiş

yarın öbürgün mavi formaya da bu baskıdan yapıp o formayı da rezil ederlerse şaşırmam
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              formalarimiz keske yine kappa olsa
              Valla ya kappalar 10 numara formaydı.Futbolcuyu ayrı bir karizmatik gösteriyor
              Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Hayatımda hiç görmediğim kadar kalitesiz formalar satılıyor.Bunu daha önce yazmıştım.Trabzonspor taraftarını keriz yerine koyuyorlar.Birde eşofman takımı alacağım oda yok...
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• iyiki bu formayı önceden almışım. avea sadece harf olarak yazılmış üzerine. kulüp ürünler konusunda iyice boşladı.
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• şu amblemleri düzgün yapsınlar yha diksinler yapıştırma istemiyoruz

Yorum

• Nike gibi bir firma bunu yapıyorsa
                      Sonuna kadar Adidas Adidas Adidas
                      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Akcaabat Sebatspor'un formalari bizimkiyle ayni.

"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Nike Metrocity mağzasında Trabzonspor forması gördüm. Görevlilere hayret nasıl olur dedim hiç birşey söylemeden güldüler sadece ...
                          6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İlk olarak TÖ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nike Metrocity mağzasında Trabzonspor forması gördüm. Görevlilere hayret nasıl olur dedim hiç birşey söylemeden güldüler sadece ...
                            3aydır orda formalar satılıyor...ilk gördüğümde ben de şaşırmıştım...hatta tüm bedenleri mevcuttu...epey sattıklarını söylemişlerdi...

Yorum

• Normalde klasik formamızda avea logosunun bordo zemini yok.

Resmi sitemizdeki satılan formalarda da yok, daha önce oynadığımız maçlarda da yoktu.

Parçalı formalara logo yaptırılırken, zemini bordo olmasına rağmen gereksizce bu formalara da yapılmış.

Armalar konusunda bir anket düzenleyip yönetime sunma düşüncesi var.
                              Anketin sonucunu tahmin edebiliyorsunuz fakat ben bu çabamızın sonucunu tahmin edemiyorum.

Gelecek sezon ile ilgili forma modellerimiz seçildi ve siparişleri verildi.
                              İş işten geçmeden yönetimin isteklerimize kulak vermesini istiyoruz.

Anket önerisi:

- Armalar böyle kalsın
                              - Nakış olsun, nakış olmuyorsa malzemesi değişsin.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 13.04.2009, 10:18.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nike'cılar Hacette maçında Ersun Yanalın giydiği eşofmana Trabzonspor logosunu yapıştırmayı unutmuş olabilirlermi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X