Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özel formadan kasti formanin arkasina isim yazma olabilir

Yorum

• 1 saat önce cevahir TS club deydim.yeni sezonda kimle anlasildigini ve ne zaman piyasaya çikacagini sordum.

cevap: %90 puma ile anlasildi ve siki durun formalar agustosun sonuna dogru çikacak dediler.

tam bir muamma...
      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• nasil oluyor bu is kardesim lig 6 agustosta basliyor

Yorum

• bence ts ye ozel forma dizay ediyolar.ve bizim elestirilere kulak verdiler yeni kumas ve forma cesitleri uratecekler ve sadece bize has dizaylar olacak.tabii buda zor bir is onun icin agustos sonunu bulacak.

DERMISIIIIIIIM

Yorum

• bende aynisini dedim maçlar basladiktan sonra mi çikiyor diye herhalde dediler.ama öyle saçma sey olmaz herhalde
            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• YAHU KAC ZAMANDIR BAHSEDIYORUZ.BURADA TARTISIYORUZ .RESMI SITEDE BU KONU ILE ILGILI DOGRUDUR YANLISTIR GORUSUYORUZ GORUSMUYORUZ.OLEDIR BOLEDIR EN UFAK HABER CIKMADI.

NEDEN

FORUMDA TARAFTARI DEIGER SITELERE YONLENDIRDILE AMA BURALARA BAKMIYOLAR MI YOKSA UMURSAMIYOLAR MI.

BU KADAR YORUM YAPILIYO BIR ARKADASIMIZ DIZAYN BILE YAPMIS(SIMDI AKLIMA GELDI O DIZYNLAR YONETIM ILE PUMA NIN ORTAKLASA SIZDIRDIGI DIZAYNLAR OLMASIN TARAFTARIN YORUMUNU OLMAK ICIN.)

KIMISI GIDIP DIGER FORMALARI INCELEMIS.

AMA YONETIM UYKUDA HADI KIS UYKUSU VAR BU NE UYKUSU.

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi
                futbolcuya özel forma derken neyi kastettiginizi anlamadim ??
                Sanirim pek dogru yazamadim.. Futbolcularin ismi ve numarasi yazili formalardan bahsediyorum..[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• NOSTALJI 1998

"""Türkiye'de de sponsor rekabetinin çetin olacaginin sinyalleri sezon öncesinden alindi. Tipki futbolcu transferi gibi sponsor anlasmalari kaygan bir zeminde yapildi; Adidas'la sözlesmesi sona eren Besiktas, önce Puma'yla anlasti. Sonra daha iyi bir teklif veren Reebok devreye girdi ve 3 yil için Besiktas'in sponsor firmasi oldu. Trabzonspor ise Adidas giymekten vazgeçen ikinci büyük takim oldu ve Puma'yla anlasti."""

Yorum

• tek derdimiz formami su an ayri bi alemsiniz ya kimle anlasirlarsa o ofrmayi alirsiniz alala en kaliteliyi giyse ne oluyo en kalitesizi giyse ne oluyo eger o kaliteli formalar onlara ruh katacaksa o zmn ayri tabi

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                      <T>
                      <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                      <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"></TD></TR>
                      <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                      <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                      <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                      <BLOCKQUOTE id=67caf1f2>
                      <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                      <T>
                      <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                      <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">taktiniz </TD></TR>
                      <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                      <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE></BLOCKQUOTE>

ruha yahu kim ruh olmasin dedi

tamam arkadaslar

gidin cuval alin bordo mavi boyayin ruhlu ruhlu giyin.

barca nike giyiyo ama adamlarda ruh yok

chealsea giyiyo onlardada ruh yok

cuval giyince ruh olacak sanki

tek derdimimiz bumuymus

biz tsnin her derdi ile ilgiliyiz

forma dahil

Yorum

• girin baska takimlarin forumuna böle abzürt konulari büyüten bi topluluk war

z yönetim gelir tartisirsiniz hakli haksiz hoca bulurlar tartisilir tekke haberleri cikar adama ates püskürürsünüz

cokmu önemli formanin markasi adidasmis nike mis pumaymis

az akilli düzünün en cok kim para verirse onla anlasiyolar ne yani

yönetim ne diyecek puma güzel yapamiyo modelleri yaramaz adidasla anlasalimmi diyecek allahim yarabbim ya

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                          <T>
                          <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
                          <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

tabi hic bir seyi tarismayalim.

iyi futbolcu alinmamis tartismayalim ner gerek var.

stad projesi ortada yok tartismayalim

fatih satilsin tartismayalim

anlasildi denilen adamlar baska takimlara gitsin tartismayalim

ancak yonetimi saksak layalim

yarin en iyi parayi fenerium verirse siz renginizide sari lacivert yaparsiniz.

kim burda az para alalim dedi

para cok olsun ama admalara iyi forma yaptiralim

tutturmusunuz ruh muh ne alaka,onu konusma bunu konusma, elestirme ama yonetimi bole olanin taraftari nolsun ayni kafa iste. her yapilana heee de her seye sevin.fatih satilsin yerine adamda alinmasin hatta tum takim satilsin.paf takimla sozlesme yapilsin. hatta stadi satip parasini bankaya koyalim maclari akcabatta yapalim.

sakin ama sakin buyuk transferler yapmayalim,yonetim verdigi sozleri tutmasin. nolur canim biz yinede susalim. 23 sene olmadi bi 50 sene daha olmasin.ortada trabzonspor baskani diye gerim gerim gerinelim baskan olana kadar mangalda kul birakmayalim,secildiginden beri tek olumlu is yapmayalim olurda elestiren yol gosteren oneri veren olursa ,kenarda hazir bekeleyen destekci bol nasil olsa.madem yildiz alinmayacakti,gelirler artirilmayacakti,eldekiler satilacakti giden yönetimin sucu neydi. onlarada bunu yaparadi.

son kez yaziyorum. ister PUMA ister NIKE Ister CUVAL (bunuda kim cikardi ise) ister bilmem ne olsun.takima yakisir guzel kaliteli olsun.

basari gelmedikce elin oglu sana para vermez.basarida iyi yonetim iyi kadro ile gelir.sen elindekini satar san firildak gibi yonetirsen takimi . sana forma degil cuval bile vermezler. kimi destekliyosan destekle ama fikrini soleyene karisma.çok bildigin site varsa sen git oraya. ne diye girip okuyosub o zaman.baslik belli okonuda yaz yaziliyo.sende acabiliyosan

sende yonetimi oven bi baslik ac, orada ovun kimi ovecekseniz.maclarada ruhunuzu alip cuvallarinizi giyip gidin.</TD></TR>
                          <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
                          <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• PUMA LARDA GERÇEKTEN SORUN VAR

puma formalar ter konusunda dünya kupasinda sinifta kaldi terleyen futbolcularin üsütne inanilmaz yapisiyo bu formalar neden böle yapmislar anlayamadim ter geçirme özelligini iiayarlayamamislar galiba

Yorum

• ya iyice arap saçi oldu . yönetimde bi açiklama yapmiyor . ama neyse bekleyecez . insallah sonuçda formalar güzel olur .

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi

PUMA LARDA GERÇEKTEN SORUN VAR

puma formalar ter konusunda dünya kupasinda sinifta kaldi terleyen futbolcularin üsütne inanilmaz yapisiyo bu formalar neden böle yapmislar anlayamadim ter geçirme özelligini iiayarlayamamislar galiba
                                Evet ben de çok dikkat ettim acayip yapisiyor ve suyu emen bir yapisi var.Tv'den bile belli oluyor.
                                Edited by: smart61

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X