Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• buyur.. sade formaysa ikisi de sade.. çok baştan atma ve gelişi güzel yapılmış formalarımız.. fark ortada
    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu model muhteşem...

Yorum

• İngiltere forması harika!!!
        Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• 1.İngitere forması berbat ötesi ben wayne rooney olsam giymem
          2.Türkiye beyazforması bence çok güzel
          3.Ts nin yeni sezon forması ne zaman görücüye çıkacak?
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

buyur.. sade formaysa ikisi de sade.. çok baştan atma ve gelişi güzel yapılmış formalarımız.. fark ortada
            adamlarin nike logosu niye bizden daha büyük, gecen magazada barcelona, arsenal, manchester vs formalarina dikkat ettim onlarin logosu bizden daha büyük, özel ürün diye mi ??

Yorum

• Bence İngiltere'nin formaları hiç hoş durmuyor çok boş kaldı. Takımımıza özel forma istiyoruz ama yılların büyük takımı Barcelona'ya bile daha kendilerine ayit bir forma üretmedi Nike. Formalarımız bence güzel, gelecek sezon için küçük değişiklikler olabilir ama fazla değişmesine gerek yok.

Yorum

• Ayrica bizim renkleri niye tutturamiyorlar anliyamiyorum. Baksaniza Barcelonanin renkleri ne güzel parliyor, bizimkinin mavisi sönük kaliyor, aston villanin mavisine dogru kayiyor, halbuki bizim mavi öyle degil. Canli olmasi lazim.
                Bakin ne kadar fark yapiyor:

orijinal:

olmasi gereken:

animasyon

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ... ama yılların büyük takımı Barcelona'ya bile daha kendilerine ayit bir forma üretmedi Nike...
                  Üretmedi mi?emin misin?Bir daha bak bence formalara

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    olmasi gereken:

Turkuaza benziyor. Özgün (Orijinal) forma renk bakımından daha güzel bence.
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Ayrica bizim renkleri niye tutturamiyorlar anliyamiyorum. Baksaniza Barcelonanin renkleri ne güzel parliyor, bizimkinin mavisi sönük kaliyor, aston villanin mavisine dogru kayiyor, halbuki bizim mavi öyle degil. Canli olmasi lazim.
                      Kumas kalitesi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kumas kalitesi
                        Ironi olarak kabul ediyorum bu yazdigini yoksa gercekten su an beynimden afferdersin sadece küfürler geciyor. Nike´in kumas kalite sorunu olur mu allah askina?
                        Icim daraliyor bu forma ve stadyum isini görünce, allah hayirlisini nasip eder insallah.
                        En son cerasus tarafından düzenlendi; 30.03.2009, 20:37.

Yorum

• Merhaba renkdaslar söyle baska takimlarin Fan shoplarina baktimda nekadar geride oldumuzu anladim

Gril yada yemek Yaparken Önlük

Cocuk sampuani

Yumurtalik

Ekmek Kizartma Makinesi

Düsünseniz ya ekmeklerimiz TS ABLEMIYLE KIZARIO

Araba ya azmak icin kucuk Forma

Cocuklar icin ekmek Kutusu

Gümüs Sincir

Külüp Teknik Direktörlerin Ismine Cay yapmislar

Tee "Sir Felix"

Sabunluk

AFS Abi bu önerileri külübe iletsen
                          25# Alan Carlos Gomez da Costa
                          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                          / Rize Ardesenli

Yorum

• bu formalar neden kullanılmadı-kullanılmıyor

yada neden üretildiler bilen varmı
                            En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 30.03.2009, 21:45.
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• bordo formayi ankaragücü macinda giymistik digeini sadece hazirlik maclarinda kullandik, ikisi de benim zevkim degil. güzel durmuyor

Yorum

Ironi olarak kabul ediyorum bu yazdigini yoksa gercekten su an beynimden afferdersin sadece küfürler geciyor. Nike´in kumas kalite sorunu olur mu allah askina?
                                Icim daraliyor bu forma ve stadyum isini görünce, allah hayirlisini nasip eder insallah.
                                Inanmiyorsan bi Nike'a ugra... Manchester, Barcelona gibi Formalarin kumasi bile ayri... Kumas farkli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X