Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sade formalar bence kesinlikle daha güzel oluyor, formayı forma yapan ise ince ayrıntılar! örneğin chelsea mavi forma ve manu kırmızı forma...
    Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
    my name is onur....
    Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Inanmiyorsan bi Nike'a ugra... Manchester, Barcelona gibi Formalarin kumasi bile ayri... Kumas farkli
      Maalesef sadece internet üzerinden takip edebiliyorum , yani Türkiyede yasamadigim icin formalarin kalitelerini karsilastiramiyorum.
      Ben aslinda sana inanmadigimdan degil, böyle isime geldigi icin öyle yazdim cünki öbür türlü hakketen icim daraliyor, yani kendimi avutmaya calistim.
      Ama ne aci ki maalesef gercek bu.

Yorum

• bizim renkleri en iyi taşıyan forma modeli de bu bence
        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• ama bu tarzın da bizde klasikleşmesini istiyorum.. çok yakışıyor bu beyaz şort üstü forma
          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• evet evet mevcut formaların en klası üstteki
            ısrar edilip ufak tefek bize has çizgilerle klasikler arasına sokmamız lazım.
            da
            çubuklular bi gelsin bakalım.
            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• 2009 / 2010 sezonu beyaz formamızın modelinin nasıl olduğunu öğrendiniz. ( Aa! neydi ki diyenler benim bir kaç eski mesajıma bakabilir. Bu mesajdaki forma modelimizde değişen yaka kesimi, değişen kol kesimi ve kollara eklenen yeni çizgileri ile forma kolleksiyonumuz içinde yerini alacak.

Armalar, uzun kollu formalar, forma kesimleri gibi isteklerimizle ilgili kimler mail attı kulübe?

İsteklerimizi sıralayalım, şu armaları düzeltelim iş işten geçmeden dedim fakat hiç kıpırtı yok ne yazık ki. Eleştiride sınır tanımıyoruz, armaların simetrisine, kumaşın kalitesine kadar didik didik etmediğimiz kalmadı.

Forma kültürü konusunda epey yol aldık, fakat şu çözümün parçası olmak konusunda çok yalnız kaldığımı hissediyorum.

Ben yine diyeceğimi testi kırılmadan diyorum, iyilik yaptım denize attım, benden günah gitti.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• yanliz degilsin biz variz, mail atabiliriz mi daha? hemen bastiralim gec olmadan. resim bulabilirsen koyabilirmisin?

Yorum

• afs abi hepimiz ayni maili yollaylim bir tane standard mail hazirla bizde bunu yollaylim hem isteklerimizi tam olarak dile getirmis oluruz!!! Ve burdaki tüm arkadaslar bunu kendi mail adresslerinde TS ye yollasin!!! OLmazmi???

Yorum

• bencede böyle yapalim

Yorum

• Abi ben demistim en iyisi sen Genel bölümüne bir konu ac diye. Maalesef herkes takip etmiyor bu konuyu.
                      Birde senin itibarin yüksek oldugu icin daha fazla ses getiririz diye düsünmüstüm =).

Tabi ben mailimi attim bile. Birtek formayla ilgili degil, diger konularla ilgilide önerilerimi ve elestirilerimi yazdim. Cok ama cok uzun bir metin oldu umarim okurlar yazdiklarimi.

Yorum

• ali fuat abi tam olarak neler,n yapılmak istendiğini burada tam olarak sıralayalım...taleplerimiz bir bir sıralayalım burda bir iletide...arkadaşlar da onu başına güzel bir temenni yazısı yazarak klübe mail atsınlar...

taleplerimizin ne olduğunu bir iletide toparlayalım bu talepleri maille gönderelim...kerkes aynı talepleri gönderirse o zaman dikkat çeker...ben mail attım ama eksi olan birşeyler de kalmış olabilir...o yüzden dediğim gibi 1 iletide tüm talepler toplanmalı...

Yorum

• Bence bir düzen içinde hazırlansın toplu şekilde gönderelim

Yorum

• tsclub@trabzonspor.org.tr acaba Arma ile ilgili tavrimizi bu adrese mi göndericegiz afs abi demis kimse yapmiyor ama nere gönderecegimizi bilmiyoruz.

Yorum

• ne yapacaz?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X