Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yıldızımız bile yok.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• daha onceden bızım topların uzerındede 61 yazıyodu
      İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
      Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• adamlardaki ne cesaret ya tereciye tere satımaya kalkıyorlar

tecahül-ü arif mi ediyorlar ne. taraftar derneğiymiş peeh
        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• ben gittigidiyordan özel mesaj attım bastım kalayı...

içim rahat etti
          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Formalar gercekten cok adi,armasi yavasca dökülmeye basladi..
            Seneye daha iyi formalar yapilir insallah...

Yorum

• afs taratarlar derneği ççç
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Renklerimizin özel oluşu kadar oynadığımız takımın giydiği formanın koyu veya açık renk olması da forma şor renkleri kombinasyonlarını etkiliyor.

Umarım gelecek sezon başarılarla süsleyeceğimiz güzel formalarımız olur.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Olabilir de olmayabilir de garantisi yok.

Olsa güzel olmaz mı?

Yorum

• Bence şahane olur.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bence güzel olmaz.
                      Madem baska takimlarin giydigi formalari giyecektik, o zaman niye nike ile anlastik? Gidip bir magazadanda olan formalari ala bilirdik.
                      Bize özel dizayn, tasarim yapilmadigi sürece hic bir öneri kusuruma bakmayin tatmin edici degil.
                      Cok mu zor yeni tasarim yaratmak allah allah.

Yorum

• Özel forma özel tasarım istiyoruz da sanki önceki dönemde böyle olmuş gibi şartlanma oluyor. Yok öyle bir durum.

Nike yapmadı da başkası yapcaktı öyle de bir durum yok.

Puma giydiğimiz sezonki formalarımız bize özel değildi, hatırlayanlar o sezon Bursaspor'un da aynı modeli giydiğini hatırlar. Nike milli takıma bile 3 sene sonra şampiyona için özel forma yaptı.

Bu özel forma takıntısını dünyada bizden başka dert edinen de yoktur eminim. Özel forma veya belli bir tarz elde etmek için önce sponsorlukta istikrar ve böyle bir düşünce olmalı.

Formalarımızın modelleri biraz daha dikkati ve bilinçli seçilse armalarımız nakış olsaydı, lansmanı adam gibi yapılıp, her yerde bulabilseydik bunları konuşmuyor olacaktık.

Biz önce Manchester Barcelona gibi olalım formamız gelir peşimizden merak etmeyin.

Yorum

• Aynen biz Barcelona olmadan Barcelona gibi muamele görmek istiyoruz.Gecen Sezonki Puma Formalarini Bursaspor hatta ikinci Ligden Samsun ve Sebatsporda giyiniyordu.Özel Konusu bu.Ayrica ÖZEL Forma icin basradi da lagzim son 5 sezondaki basarilarimizi siralayabilirmiyiz.Ayrica en son Ne zaman Avrupada ses Getirdik.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Özel forma özel tasarım istiyoruz da sanki önceki dönemde böyle olmuş gibi şartlanma oluyor. Yok öyle bir durum.
                            Yahu zaten olmadigi icin artik oolmasini bekliyoruz, o zaman bu mantikla önceden olmadigi icin bir daha hic olmuyacak mi?

Nike yapmadı da başkası yapcaktı öyle de bir durum yok.
                            Yoo öyle bir sey zaten demedim. Demek istedigim niye nike ile anlastik eger bir önceligimiz bir farkliligimiz olmuyacaksa? xxx triko ile de anlasa bilirdik o zaman...

Puma giydiğimiz sezonki formalarımız bize özel değildi, hatırlayanlar o sezon Bursaspor'un da aynı modeli giydiğini hatırlar. Nike milli takıma bile 3 sene sonra şampiyona için özel forma yaptı.
                            Bende özeldi demedim zaten ve milli takima 3 senede yapti diye bizede 5 sene icinde mi yapmasi lazim?

Bu özel forma takıntısını dünyada bizden başka dert edinen de yoktur eminim. Özel forma veya belli bir tarz elde etmek için önce sponsorlukta istikrar ve böyle bir düşünce olmalı.
                            Evet yoktur cün ki zaten onlar dert edinmeden firmalar onlara tasarim yapiyor. Sponsorlukta istikrar ne demek? Simdi bir 5 sene beklememiz mi lazim özel forma sahibi olmak icin?
                            Yahu asil bize özel isler yapsalar o zaman istikrarlik ortaya cikmamz mi? Hem biz memnun kaliriz hemde onlar islerini garantiye alirlar.
                            Formalarımızın modelleri biraz daha dikkati ve bilinçli seçilse armalarımız nakış olsaydı, lansmanı adam gibi yapılıp, her yerde bulabilseydik bunları konuşmuyor olacaktık.
                            Hayir, yanlis bir düsünce. Var olan zaten var, biz var olmayani istiyoruz yada en azindan ben. Versinler bana forma kaliplarini, takimimiza alasini cizerim. Biraktim beni, sana verseler afs abi bize yeter.

Biz önce Manchester Barcelona gibi olalım formamız gelir peşimizden merak etmeyin.
                            Yanlis bir düsünce iste. Illede sahada basarili olmak gerekmiyor bir marka degeri cikarmak icin. Zaten sahada basari getiremedigimiz icin saha disindaki olaylarda basarili olalim istiyorum. Böyle yaparsak suni bir sekilde marka degerimizi arttirmis oluruz, marka ve kalite sahibi oluruz. Misal Schalke. En son 50 sene önce sampiyon oldular ama marka degerleri cok yüksek neden? Cün ki staduyumuyla, formalariyla, reklamlariyla vs. basarili olduklari icin.

Eger bizde ilerki 5 sene icinde saglam isler yaparsak (saha disinda) o zaman ister istemez takimimiz büyüyecek ve saha icindede basari getirecek.

Yahu misal ülker reklaminda bile amblemimiz yok, bu nasil bir istir anlamadim!

Yorum

• bu ürünü gaziantep maçını izlerken oraya gelen bi abide görmüştüm...nerden aldın dedim eminönünde satıyolardı dedi...
                              https://twitter.com/akfgr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X