Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• MİMOZA

Yorum

• disaridan olan izlemime göre puma yalan kappa arasinda acik artirmaya döndü bizim forma isi ama bizim yönetim sag gösterib sola vurdugu icin adidas yada kappada olabilir sanirim
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi

[img]uploads/miracciftci/2006-06-03_150209_427090_BIGPORTRAIT.jpg[/img]dün aksamdan bir kare. kaynak. uefa.com
        Ulan bu renkleri çok mu seviyorsunuz bizi kizdirmak mi niyetiniz?
        hobisi amatör fotoğrafçılık >>
        .

Yorum

• yok abi ya tamamen tesadüf
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• ahgahgshgas ulan mirac ne adamsin aasdjhsadas
            Hadi eyvallah..

Yorum

• la egemen sen yasiyon mu aaa ?
              İşte BMN!*

Yorum

• heaaa la bitti teslim isi. bi tek raporla maket kaldi. p.tesi onlarida verdik mi tamamdir.

jüriyede p.tesi veya sali çikacaz. artik gecermiyiz kalirmiyiz onu bilmiom
                Hadi eyvallah..

Yorum

• haden hayirlisi bakalim
                  İşte BMN!*

Yorum

• bu 3 formada benim çok hosuma gitti
                    hem renkleri mükemmel seçmis arkadasimiz hemde adidasin en güzel tasarimlarini kullanmis umarim anlasacagimiz firma hangisi olursa olsun renk ve çizgili konusunda buna yakin tasarimlar ortaya koyar
                    çesitlilik içinde böyle bol çesitli renkli beyazlarinda arasinda oldugu formalar olsun
                    Merakla bekliyorum

Edited by: ironmaster

Yorum

• ne zaman çikacakmis yeni formalar haberi olan var mi arkadaslar.
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• lottto neden ya igrenç öfffff kappa iyiydi
                        "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• iptal edilmis anlasma pumayla görüsmelere baslamis bilgisi olan warmi

Yorum

• hhyr yook ama insallah iptaldirrrr
                            "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• si yeni formalar çiksin artik.ne zaman çikacakmis bilgisi olan var mi?
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• gören var mi bu formalari ...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X