İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Bakalım Beşiktaş maçında hangi formalarımızı giyeceğiz.
Trabzonsporumuzun hazırladığı sürprizlerden bir kısmı Trabzon'a ulaştı.
Yukarıdaki fotoğraf dün ( Perşembe ) bayrağın boyaları henüz ıslakken İstanbul'da çekildi.En son a f s tarafından düzenlendi; 13.02.2009, 16:28.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bakalım Beşiktaş maçında hangi formalarımızı giyeceğiz.
Trabzonsporumuzun hazırladığı sürprizlerden bir kısmı Trabzon'a ulaştı.
Yukarıdaki fotoğraf dün ( Perşembe ) bayrağın boyaları henüz ıslakken İstanbul'da çekildi.
Parçalı formaları giyecekmişiz. Bayrak süper olmuş. Bu arada foruma yeniden katıldım. Herkese Selamün aleyküm.:meşale2:En son machi_61 tarafından düzenlendi; 13.02.2009, 19:16.Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor
Eski nickim: machineman61
AĞASARLI
Yorum
-
İlk olarak machi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParçalı formaları giyecekmişiz. Bayrak süper olmuş. Bu arada foruma yeni katıldım. Herkese Selamün aleyküm.:meşale2:
Yorum
-
İlk olarak machi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerden buldun bu film resmini?
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok iyi dusunup tasindiktan sonra 2,5,6,ve 10 arasinda karar kildim. Aslinda 4 forma da olabilir, ama istegim 3 formamiz olmasidir. Ve bu taktirde 2,5, ve 10'a onceligi tanimayi tercih ederim.
Yakasının Bordo - Mavi olanı.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum