Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mac öncesindeki takim resimimize bakdigimda forma gercekden göze cok hos geliyor..... cok sevdim bu formayi!!

cubuklu da cikdimi süper olucak!
    sampiyon trabzonspor
    En büyük TS

Yorum

• Futbolcuların o yakasına maçta sinir oldum desem yeridir
      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Çoraplardaki bordo renk seçimi mükemmel olmuş
        Çoraplarda mavi olsaydı bu kadar güzel gözükmezdi
        Afs nin dediği gibi ''küçük detaylar büyük fark yaratıyor''

Yorum

• Ben Bu Formanın Uzun Kollusunu Çıktığında Gözümü Kırpmadan Alırım Arkadaş

Dün sahada bizim renklerimiz vardı Forma Şort ve Çorap uyumu muhteşemdi biz bunu istiyorduk işte daha iyileri olacak inanıyorum formalarımız çok güzel.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben Bu Formanın Uzun Kollusunu Çıktığında Gözümü Kırpmadan Alırım Arkadaş

Dün sahada bizim renklerimiz vardı Forma Şort ve Çorap uyumu muhteşemdi biz bunu istiyorduk işte daha iyileri olacak inanıyorum formalarımız çok güzel.
            hakketen bende dün takımıma bir kez daha aşık oldum. bir renk uyumu bu kadar güzel kullanılabilir. bordo konç mavi şort bordo mavi forma. müthiş,

uzun kollusu çıksın hiç affetmem
            Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
            • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• Formalar son derece rüküş olmuş.Hele birde Yakalar var ki anlatmaya ömür yetmez.Sanki 1970lerin türk filimlerini izlemiş gibi oldum.Yakalar Yelken Bezi kadar.Bir omuzdan bir omuza maaşallah.Gökhan gibi boylu poslu topçu bile yakalardan dolayı görünmeyecek halde idi.Bu kadar berbat forma yapmak için Nike gibi bir isime sahip olmaya gerek yoktu.Merdiven altı imalat yapanlar bile daha güzelini yapıyorlar...
              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• bordo mavi olunca formalar daha bi güzel görünüyor parçalı formanın yakalı olması bence gayet güzel ama sert yaka olsaymış çok daha güzel olurmuş yaka formayla aynı kumaştan olunca sürekli bozuluyor ve biraz çirkin bi görüntüye yol açıyor eski yakalı modelleri hatırlayacak olursak yakalar sert kumaştan oluyordu ve bozulmuyordu hatta gecen seneki puma parçalı forma da da sert yaka kullanılmıştı
                ayrıca bilenler yardımcı olursa sevinirim turuncu formayla parçalı forma arsında kalite farkı varmı dikkat ettim kesimleri falan aynı gibi turuncu formayı neden hiç kullanmadık anlamış değilim
                En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 07.02.2009, 15:49.
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abi trabzonspor.com.tr den siparis ver geliyor yani, ben 1 hafta icinde yine toplu siparis vericem, istersen bana özel msj at ben senin icinde siparis verim thepsi bir gelir sana kalmis tabi
                  eger yurt disina siparis veriliyorsa olur ama üstüme olmamasi halinde ne yapacagim bilmiyorum geri degistirme gibi bir imkanimiz var mi??? ayrica sen hangi formalari siparis veriyorsun?

Yorum

• çubuklu forma çıkana kadar beklicem....
                    Football İs My Life

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Formalarin rengi ve kesimi cok güzel. Yalniz Ülker ve Avea reklamlari amatörce yapistirilmis. Bunun disinda formalar hosuma gitti. Sirt numarasi olayina girmiyorum bile.
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Hiç beğenmedim.
                          Bol.
                          Folloş yaka.
                          İçe giyilen fanilalara bir standart getirilmeli.
                          Zevksizmisiniz ey topçular.

Geçen hafta Gökhan gri giymişti,bu hafta Hüseyin siyah giymiş.
                          Bu tip şeyler estetiği bozmamalı.
                          Görüntü kalitesi çok mühim.

Hiç beğenmedim,sunumda da sorun olabilir tabi.
                          Beğenmedim.

Yorum

• Ben formalırı beyendim güzel gürünüyor incelemek nasip olmadı fakat

Olcay abini dediği gibi içe giyilen fanila olayına bi standart getirilmeli artık maç sonunda çok hoş görünmüyor
                            HAMSİ
                            Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Ben parçalı formayı reklam kısımları hariç beğenmiştim. Bugün de formama kavuştum.

İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Futbolcuların o yakasına maçta sinir oldum desem yeridir
                              Bir tek ben değilmişim demek sinirlenen.
                              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Juventus 2009/2010 nİke formaları

özellikle gri formaya dikkat onlarda bu sene gri renk kullanıyorlar.
                                En son tomislav tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 15:46.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X