Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• son formalar avea yazısı dışında güzel
    ts club formalarının renklerini iyi tutturmuşlardı özellikle çizgili olanını

Yorum

• Arkadaşlar Bence Aceleye Geldi Bu Formalar yani imzaya yetiştirmek için hemen bi tane basıp getirdiler.

bence Formalar, avea ve ülker reklamları düzerlir ise daha güzel olacak
      armanın degişecegini sanmıyorum

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar Bence Aceleye Geldi Bu Formalar yani imzaya yetiştirmek için hemen bi tane basıp getirdiler.

bence Formalar, avea ve ülker reklamları düzerlir ise daha güzel olacak
        armanın degişecegini sanmıyorum

bende öyle düsüniorum
        25# Alan Carlos Gomez da Costa
        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
        / Rize Ardesenli

Yorum

• Nike formayı yolluyor. Kulüp logoları amblemleri basıyor bildiğim kadarıyla.

Avea yazısıda Pumadan kalan baskılarımızdır. Avea yazısı formada ön planda formayı bozmuş.

Ülker yazısıda beyaz zeminde olmamalıydı.

Yorum

• Armalari ts clup yapsin... Yapistirma ucuz dİe yapiliosa cok kotu bİ durum.. Ne kadara mal olcakkİ.. Fİyat fark koysunlar ama dİkİŞlİ olsun..
            TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Faty'nin eşortmanındaki logoya bakın.Artık söyleycek birşey yok.Bu da onların suçu değildir kesin
              kardeş sana helal olsun nereden fark ettin
              vallahi helal olsun bu kadar ayrıntıyı bile kaçırmayan taraftara nike en iyisini yapmadıkça yaranamayacağı kesin

Yorum

• yalnız formalara olduğu gibi eşortmanada armayı basan bizim klüp yani nike ın arma ve sponsor yapıştırmalarıyla ilgisi yok.
                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Yapıştırma herşeyden nefret ediyorum...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• nıke tam bir fiyasko bir tane güzel forma yapılmazmı bu büyük taraftara.
                    TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne zaman satışa çıkıyor bu parçalı forma haberi olan varmı????
                      dün aksam sordum 2 gün içinde gelecek dediler ts clup ta
                      TRABZONSPOR
                      Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                      Mesut Keleş (19)

Yorum

• avea reklamı çok yer kaplamış etrafı bordo olmuş fln hiç güzel değil...

Hatta 'berbat'..!
                        ''Trabzonspor''

Yorum

• ben bu formaları gördükten sonra artık şunu söylemek istiyorum. Nike'ın Türkiye Başkanı ve yetkilisi Trabzonlu olduğu halde bu formaları içine sindirebiliryorsa helal olsun ne diyebilirim ki başka. Göz var nizam var. Bu kadar sürede bile bunun yapabiliyorsanız yapmayın kardeşim. Yönetimden taraftardanda baskı gelse yapmayın. Güzel bir şey çıkarmadıkça hem Trabzona hem firmanıza zarar veriyorsunuz.

İlk yarı giydiğimiz ve beğenmediğim (hala daha beğenmiyorum) formalar daha güzelmiş. Bunlara nasıl fotoğraf çekilirse çekilsin olmuyor olmayacak. Bastan sağma iş yapıldımı ya logo tutmuyor ya sponsor firmaya bir çözüm bulunamıyor ya renkler tutmuyor ya da forma bulamıyorsun. Şu dışardan çekilen fotolara bakın. Arkadaki logadaki renklerle formadaki renklere bakın. Bir renk belirler CMYK veya RGB si belli olur herşey onun üzerinden gider bizde logada ayrı bayrakta ayrı formada ayrı. Nediyeyim daha. Şu işe bir standart getiremediler daha

Yorum

• kim ne derse desin renklerin tonları bir harika =) hele o maviye bittim yaa . tam kodunu nike tan ögrenip duvarımımı bu rengemi boyatsam eminim klubumuzun elinde arka fonu olmayan sadece harflerden olusan AVEA yazısı vardır. ins satısa surulecek formalarda arka fonu olan avea kullanmamıslardır

Yorum

• nıke beni formadan soğuttu.trabzonspor la özdeşleşen bir forma istiyoruz .
                              TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yalnız formalara olduğu gibi eşortmanada armayı basan bizim klüp yani nike ın arma ve sponsor yapıştırmalarıyla ilgisi yok.
                                İyide eğer taraftar bunu Nike olarak alıyorsa, sırf Nike diye fazladan o kadar para ödüyorsa bunun bütün sorumluluğu ipliğinden işçiliğine herşeyi Nike'ın sorumluluğunda olması gerekir.Sonuçta insanlar bunu Nike olarak alıyor.Formayı logosuz yapıp alın onları da kulüp yada vs. taksın demek nasıl bir profesyonelliktir yahu.Başka böyle çalışan marka varsa söyleyin.Hadi bunu yaptın bari kontrol et.Trabzon'u düşünmediğin ortada bari kendi prestijin için kontrol et.Başka hiçbir markada böyle birşey görmedim ben
                                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X