Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Sezon başı çubuklu forma devre arasında piyasaya çıkacak dendi sabırla bekledik.Devre arası geldi çattı bu kez yetkili ağızlar mayısı bekleyin dedi.
Daha sonra ortaya bir parçalı forma haberi atıldı ve aralık ayında piyasada dendi yine bekledik heyecanla.Aralık ayının ortasında parçalı forma piyasaya çıkacak dendi söylenen tarihten itibaren 1 ay geçmiş olmasına rağmen hala ortalıkta forma yok.
Bu sırada bir Hamsili forma açıklaması ile taraftar iyice beklenti içine sokuldu.
Pumayıda eleştirdik ama beğenmediğimiz puma bile bu kadar mağdur etmemişti bizi.Renklerimizi tutturamamıştı ama ben Puma döneminde 2006-2007 sezonunda çubuklu formanın 2-3 ay kadar gecikmesi dışında mağazalarda forma bulmakta sıkıntı yaşadığımızı hatırlamıyorurum.
Nike dediğimiz marka bizim büyüklüğümüzün hala farkında değil bizi eskişehirle antalya ile aynı görüyor.
Ben Genel anlamda Nikeyi eleştiriyorum Yöneticilerimiiz değil.
Yöneticilerimizi eleştirdiğim tek nokta yaptıkları açıklamalarda taraftarı beklentiye sokup söylediklerini zamanında gerçekleştirememeleri.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Bu soruyu daha öncede cevaplamıştım. Gelecek sene yedek rengimiz gri olarak açıklandığına göre siyah olmayacak. Önce şu bordo ve maviyi bir standarta oturtalım işin fantezisi kolay.
Sezon başı çubuklu forma devre arasında piyasaya çıkacak dendi sabırla bekledik.Devre arası geldi çattı bu kez yetkili ağızlar mayısı bekleyin dedi.
Daha sonra ortaya bir parçalı forma haberi atıldı ve aralık ayında piyasada dendi yine bekledik heyecanla.Aralık ayının ortasında parçalı forma piyasaya çıkacak dendi söylenen tarihten itibaren 1 ay geçmiş olmasına rağmen hala ortalıkta forma yok.
Bu sırada bir Hamsili forma açıklaması ile taraftar iyice beklenti içine sokuldu.
Pumayıda eleştirdik ama beğenmediğimiz puma bile bu kadar mağdur etmemişti bizi.Renklerimizi tutturamamıştı ama ben Puma döneminde 2006-2007 sezonunda çubuklu formanın 2-3 ay kadar gecikmesi dışında mağazalarda forma bulmakta sıkıntı yaşadığımızı hatırlamıyorurum.
Nike dediğimiz marka bizim büyüklüğümüzün hala farkında değil bizi eskişehirle antalya ile aynı görüyor.
Ben Genel anlamda Nikeyi eleştiriyorum Yöneticilerimiiz değil.
Yöneticilerimizi eleştirdiğim tek nokta yaptıkları açıklamalarda taraftarı beklentiye sokup söylediklerini zamanında gerçekleştirememeleri.
Hiçbirşey bilmeyen bir taraftar olsam şu yazdıklarını yalnızca okusam bile 6 ayda birşeyler yapılmaya çalışılıyor izlenimi çıkarırdım.. Yapılamamış, kısmen yapılabilmiş, yetişmemiş olabilir.. ama tekrar söylüyorum sponsorluğun 6. ayındayız.. Biraz daha zaman tanıyalım.. Birşey demeyelim demiyorum isteklerimizi daha gür seslendirelim.. Ama yok bunlarla olmayacak şöyle böyle hiçbirşey kazandırmaz.. Trabzonspor'a sponsor bulamayacak dönemde -ki Lescon'lara düştüğümüz anda Nike bize sponsor oldu.. Biraz zamanı hak ediyor.. Adidas demeyin.. Adidas'ın da bize bakış açısını yaşadık gördük.. Neyse..
Genede nasıl biliyorsanız öyle yapmaya devam edebilirsiniz.. Ben bu camiadan olaylara biraz daha metanetli yaklaşım bekliyorum her konuda.. Yıllardır yıktık yaktık istediğimiz gibi tam ucu ucuna olmayan herşeyi.. 2 sene de sabırlı olsak.. 25 yıldır sabrediyoruz diyenlere gülüyorum.. Sabrın ne demek olduğunun farkında değiller diye..
Uzattım epeyce.. Evet ne diyorduk Puma'dan sonra Nike sende defol.. !
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yıkmak kolay yapmak zor. Yeni bir sistem kurmak zaman alıyor. Nike istediklerini ve istediklerimizi yapmak için bizden bir sene istedi.
Bu sezon giydiğimiz formaları -renklerimiz dünyada Eskişehirspor, Ankaraspor veya Antalyaspor gibi herkesin kullandığı renkler olmadığı için- hazır modellerden rengimize uygun olanlardan seçildi. Bordo, mavi, beyaz, turuncu ve parçalı formaya dikkatle bakınca hepisinin ayrı ayrı serilerden olduğunu görürsünüz.
Geçiş dönemi için yönetim böyle bir tercihte bulundu. Bu seçimleri yaparken, olaya taraftarın baktığı açıdan baktılar mı bilmiyorum. Bildiğim yönetim tarafından verilen siparişlerin kısa zamanda tükendiği ve Nike'ın ek üretim yaptığı. Daha önce yine paylaşmıştım, mavi formalarımızla, gövdesi bordo kolları mavi formamız farklı farklı ülkelerde üretiliyor.
Nike'ın depolarında bir gün birine satarız diye hazır bekleyen formalar yok, bazılarının zannetiği gibi. Her sezon için üretecekleri modeller, renkler sayıları ile planlı programlı olarak belli. Dünyanın dört bir yanında üretimleri ve hizmet verdikleri takımlar var.
Renklerimiz dünyada futbol takımları içinde sık kullanılan renklerden değil. Hatta dikkatli gözler Aston Villa ile renklerimizin tonlarının bambaşka olduğunu rahatlıkla söyleyebilir.
Parçalı ve çubuklu formalar, mevcut formanın üzerine ekstra renk baskısıyla elde edilen modeller, bu modellerin üretimi normal modellere göre biraz daha zaman alıyor. Dolayısıyla önümüzdeki hafta satışa çıkacak olan parçalı forma ve mayıs ayında çıkacak olan çubuklu formamız, renkleri ile dünya üzerinde bize özel ve tek olacak.
Parçalı forma Nike'ın bu senelik bize verdiği - veya yönetimin beğendiği de diyebiliriz - klasik bordo gövdeli mavi kolları olan forma gibi kolleksiyonlarında hazır olan bir renk veya model değil. O renklerde o modelden daha önce planlanan ve üretilen bir forma olmadığı için bizim için herşeyi ile sıfırdan üretildi. Bizim renklerimizi tutturabilmek için yeniden kumaş üretildi, baskı yapıldı.
Antalyaspor, Ankaraspor, Eskişehir gibi çok kullanılan ana renkleri kullanan ve taraftarının bizim kadar forma alma derdi olmayan takımlara hazır model ve renkte forma bulmak çok kolay. Biz bütün bunların üzerine bir de sponsorluk ücreti alıyoruz. Bütün bu süreçler sadece Nike ile alakalı değil, başka bir dünya markası olsaydı aynı süreçleri yaşayacaktık muhtemelen. Bir kere sistem oturdu mu bir daha aksayacağını sanmıyorum.
Yönetim bizim tasarımlarımızı ve beklentilerimizi Nike ile paylaşıyor. Daha önce İngiltere'den yazan Melih Kuzey isimli BMN üyesi Nike'ın İngiltere'deki Nike'ın meşhur tasarım ofisinde Nike'ın taraftarların beklentilerini çok ciddi değerlendirdiklerini, bizim tasarımları orada gördüğünü söylemişti.
Nike'ın bize bakışı değişti, yönetimin beklentileri değişti. Bununla ilgili yapılan çalışmaların yansımaları zaman alıyor.
Nike'a verilen çubuklu forma siparişinde renklerin dışında sadece bize özel çizgi ve tasarımların olması istendi. Bekleyelim bakalım karşımıza neler çıkacak.
Bu senelik formalar ham olarak kulübe geliyor. Trabzonspor armaları ve sponsor logoları kulüp tarafından ekleniyor. Nakış konusundaki beklentilerimizin, şikayetlerimizin ve hassasiyetimizin farkındalar, çözeceklerini söylediler.
Seneye yapılacak formalarda, armalarıyla sponsor baskılarıyla Nike'tan her şeyi ile hazır forma gelirse, daha ekonomik ve hızlı şekilde satışa sunulabilecektir sanırım.
Sponsorluk anlaşmasının şartlarını bilmiyoruz. Üretimle ilgili planlananlar nedir bilmiyoruz. Yeni sezon için planlananlar, önerilenler nedir bilgimiz yok.
Beklentilerimiz çok masum ve haklı beklentiler. Serzenişlerimiz eleştirilerimiz de mantıklı. Kimse gereksiz beklentiye girmek ve oyalanmak istemiyor.
Yönetim bütün bu konularda, paylaşımcı, bilgi verici ve şeffaf olursa, bu süreci daha hızlı geçeceğimize inanıyorum.
Kim ne derse desin ben Nike'dan umutluyum. Dünyanın en prestijli spor aksesuarları üreten firmalarından biri. Arz'ımızı Nike firmasına ne kadar etkili gösterirsek, taleplerimize o kadar kaliteli karşılık verilir. Sonuçta Dünya'da Galatasaray ve Fenerbahçe kadar çok tanınan bir kulüp değiliz. Nike'da büyüklüğümüzü görünce yapılması gerekli olan şeyleri yapacaktır. Birazcık daha bekleyelim.
Yorum