Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sonradan eklenen fotolarda renklerimiz daha düzgün gözüküyor. Bir an koyu mavi yeniden mi hortlamaya başladı diye korkmaya başlamıştım açıkçası
    Zaten dikkat edersen ışık ortamı formaları etkiliyor..Papy nin üzerindeki formada mavi daha açık göksuda daha koyu gözüküyor..Işık ortamı formayı değiştiriyor.
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Faty'nin eşortmanındaki logoya bakın.Artık söyleycek birşey yok.Bu da onların suçu değildir kesin
      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Dizayn falan hoş olmuşta şu avea yazısı ne öyle?Bir yazı bir formayı ancak bu kadar berbatlaştırabilir..
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• avea yazısı yamanlanmlış gibi duruyor formdan ayrı gibi olmamış kulüb artık armaları kendi basmaktan vazgeçmeli

Yorum

• Birde şu lisanslı üründür yazan yer çok büyük
            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Avea logosu bordo üzerine yazılmasaydı iyi olacaktı. Yani a f s abimizin gösterdiği şekilde olsa daha güzel olurdu diye düşünüyorum.

Yorum

• Nike'tan ümidimi giderek yitirmeye başlıyorum. Yapıştırma reklam,logo sıradan kumaşlar(gövde bordo kollar mavi ve düz mavi formalarımız) amatör takımlar bile daha iyi formalar giyiyor inanın. Nike dünya markası ise logoyu yapıştırmaya izin vermeyecek.

Bir arkadaşım İstanbul amatör küme takımlarından Galata'da oynuyor. Sık sık maçlarına gidiyorum. İnanın formalarının dizaynı da kumaş kalitesi de bizimkilerden daha iyi.

Ahh Kappa ahh.
                Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• Nefret ettim şu Nike tan sırf bunlar kazansın diye aldığım nike ürünlerinden pişmanım.Bundan sonra hiçbir Nike ürününü almayacağım çünkü kalitesiz adamlar.
                  Bu mudur yani forma bunumu düşünebildiğiniz artık yönetim de payını alsınYönetmimde hiç ses çıkarmıyor nasıl tepki koymaz bunlara ya ne bu şimdi şakamı..
                  İstemiyorum kardeşim böle forma

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Avea logosu bordo üzerine yazılmasaydı iyi olacaktı. Yani a f s abimizin gösterdiği şekilde olsa daha güzel olurdu diye düşünüyorum.
                    bende katiliyorum

Yorum

• Renk ışığın gözümüzde beynimizde oluşturduğu fiziki bir olay. Şu an baktığınız monitörün ayarları bile aynı şeye baktığımız halde farklı şeyleri görmemize neden olabiliyor.

Nike'ın bütün dünyaya güzel forma yapayım, Trabzonspor'a kötü yapayım diye bir derdi yok. Olaya - şimdilik - yeterince sahip çıkıp, gerekli özeni göstermedikleri bir gerçek. Sakın standart renkleri olan standart ürün alan başka takımlarla bizi karşılaştırmayın. Bizdeki süreç ve bize özel şartlar tamamen farklı. Yeni sponsorumuz beklentilerimizi karşılamak için bizden süre istedi, verdik. Sabırla bekliyoruz. Herşeyi de onlar yapmıyor, eleştirirken topuzun kantarını kaçırmayalım.

Sene ortasında parçalı forma üretmek düşüncesi nereden çıktı garip. Bir kamuoyu araştırması yapılsa, taraftarın beklentisi nedir diye nabız tutulsa idi bu durumları yaşamayacaktık.

Öte yandan bu formayı asıl futbolcularımız üzerinde maçta görünce, alıp giyince yine seveceğiz. Yoksa derdimiz her şeyin daha güzel ve iyi olması için.

Hayırlı olsun.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ankaraspor formasının aynısını yapmak mı bize özel oluyor ben anlayamadım.Barcelona renkleri bizim renklerden farklımı bunuda anlayamıyorum.

Yorum

• Avea yazısı biraz orantısız gibi.Çok yukarda duruyo.

Yorum

• Avea yazısı çocukların pazardan alıp giydiği formalardan da kötü yazılmış

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              niye hayal kirikligi ya, bu basdan belliydi formalarin böyle basit olacagi bize özel birsey yapilmicagi, bakin arkadaslar halen daha anlamadi cogu arkadas bu olayi, nike bize bu sene sade kendi kolektionunda ne varsa onlari veriyor bizim renklere uyan ne varsa iste, bize verilen formalari hepiniz istediniz nike magazasindan alabilirsiniz reklamsiz logosuz yani, sade bu parcaliyi alamazsiniz bunun renkleri bize özel yapmislar, ankaraspor eskiyehirsporunki mesela normal kolektiondan bizim parcali gibi degil yani, bu formanin renkleri bize özel yapilmis ama forma desgini gecen seneden kalma forma kaliteside ikinci sinif formasi, bunu sezon basi bas bas bagiriyorduk nike bize bu sene hic birsey yapmadi
                              Kendi açımdan dedim.Herkesin beklentisi farklıdır.Alacagım ikinci forma için devre arasını bekliyordum.Ondan dolayı hayal kırıklıgı benim açımdan
                              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ankaraspor formasının aynısını yapmak mı bize özel oluyor ben anlayamadım.Barcelona renkleri bizim renklerden farklımı bunuda anlayamıyorum.
                                Barçayla bizim renklerimiz aynı mı ?!
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X