Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yani bende var 2 sene önce almıştım. Yenileri diğerleri sanırım. Ama sen yinede al. İhmal etme
    Şafak olmuş comolokko

Yorum

• alıcam alıcam , çok beğendim site de ilk kez görünce ben de yeni üretildi sandım

Yorum

• yeni formalar bir kaç güne çıkacakmış,ts clup teki çocuğun yalancısıyım...
        Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• Cıkaracak sıkı durun sonrada kapıs kapıs alalım
          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• bugün ts clubtaydım..parçalı forma 2-3 güne gelecek dendii ve fiyatı da 79 ytl olcakmış..
            İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• Hangi formadan alsam karar veremiyorum bir türlü.
              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• eğer fiyatı 75 lira ise,Nike Fit olacağını sanmıyorum..yani eski formalarımızın malından olur ve de bence güzel olmaz

Yorum

• Nike 10 üzerinden 0 puan tarihimizin en kötü sponsoru

Nike sınıfta kaldı.Puma kat kat daha iyidi.Puma'yı da geçin Ts Club bile daha başarılıydı.Bu saatten sonra forma çıkartmış çıkartmamış iyimiş kötüymüş fazla umrumda değil.Koskoca Trabzonspor taraftarına bu kadar çile çektirmemeliydi.
                  Şurda fener maçına kaç gün kalmış hala forma çıkartıcaklar.Bir ürün vaad edilen tarihten bir hafta gecikebilir ama bir buçuk ay gecikmez bu işin suyu çıktı artık.Nike'dan tamamen soğudum artık.Keşke Nike ile anlaşmasaydık, keşke Adidas'la anlaşsaydık.Nike için şunu da iyi yaptı diyebiliceğimiz hiçbirşey yok!
                  Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Arkadaşım aynen bende nike tan soğudum bu kadarda olmaz resmen baştan sağma iş yapıyorlar.

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      .Keşke Nike ile anlaşmasaydık, keşke Adidas'la anlaşsaydık.Nike için şunu da iyi yaptı diyebiliceğimiz hiçbirşey yok!
                      Nike sınıfta kalmıştır ama şunuda unutmayın Adidas bizi istememişti

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nike sınıfta kaldı.Puma kat kat daha iyidi.Puma'yı da geçin Ts Club bile daha başarılıydı.Bu saatten sonra forma çıkartmış çıkartmamış iyimiş kötüymüş fazla umrumda değil.Koskoca Trabzonspor taraftarına bu kadar çile çektirmemeliydi.
                        Şurda fener maçına kaç gün kalmış hala forma çıkartıcaklar.Bir ürün vaad edilen tarihten bir hafta gecikebilir ama bir buçuk ay gecikmez bu işin suyu çıktı artık.Nike'dan tamamen soğudum artık.Keşke Nike ile anlaşmasaydık, keşke Adidas'la anlaşsaydık.Nike için şunu da iyi yaptı diyebiliceğimiz hiçbirşey yok!
                        Adidas"in daha iyisini yapacagini garanti ediyormusunuz. Farazi olaylar hakkinda konusmayalim. Ali Fuat abinin bu konuda aciklamalari dikkate degerdir. Degerlendirmek lazim arkadaslar.

Yorum

• arkadaşlar milletin sinirini bozmayın daha ilk sezon nıke ile
                          biraz sabır
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar milletin sinirini bozmayın daha ilk sezon nıke ile
                            biraz sabır
                            Kesınlıkle katılıyorum sana arkadasım
                            Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Bu arada son dönemde çıkan TS Club ürünlerinde renk sorunu var bana göre.
                              Hadi mavi tamam fakat bordo rengimiz kırmızıya yakın tonlarda çıkıyor gibime geliyor. Formalarda o tonlar kullanılsa kıyameti koparırız. Koyu bordonun daha şık görüneceğini düşünüyorum tıpkı bu sayfanın en başındaki bannerdaki renkler gibi.

Bunun da temeli olaya kurumsal olarak yaklaşamamaktan kaynaklanıyor. Belli bir hedef, konspet, belli bir tarz düşüncesi olmadığı için yarım yarım çıkıyor ürünler. Ne bulursak seviniyoruz, fakat sırf üzerindeki renkler ve logo için değil, aynı zamanda gerçekten hak ettiği için satın alacağımız ürünler çıkarılmalı.

TS Club tasarım ve ürün kalitesi yönünden halâ çok zayıf.
                              TS Club markasını marka haline getirmek Trabzonspor için gelir getirici kurumsal bir proje.

İşin uzmanları ile çalışılırsa daha çok yol alınacağı herkesin ortak fikri fakat taraftarın gerçek beklentileri ile ilgili bilimsel bir araştırma yapılıyor, taraftarla doğru iletişim kuruluyor mu emin değilim.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak by kaplan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bugün ts clubtaydım..parçalı forma 2-3 güne gelecek dendii ve fiyatı da 79 ytl olcakmış..
                                bu 2-3 gün zarfında gelecek olan parçalı formanın nasıl bişi olduğunu kabaca tarif edecek bi renktaş varmı acaba

şu an kullandığımız A.Villa formasımı
                                yoksa Ankaraspor'un giydiği veya bizim eski Puma daki parçalı tarzı mı.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X