memlekete bi gideyim doğru trabzona ts cluba gitcem..forma almak için bu ay para bile artırdım harçlığımdan ..fındıktan sonra bordomavi bavulla dönecem memleketten sabırsızlanıyorum ürünleri görmek için
Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.
1. TRABZONSPOR + LOGO
26.04.2005 Tarihi itibari ile tescili alınmıştır.2. TRABZONSPOR LOGOSU
16.05.2003 Tarihi itibari ile tescil edilmiştir.3. BORDO MAVİ
Bordo Mavi ismi ve logosu ile birlikte 26.12.2003 tarihi itibari tescil edilmiştir.4. TS CLUB
Ts Club ismi logosu ile birlikte 15.05.2003 tarihi itibari ile Yurt içi, 12.07.2005 Tarihi itibari ile AVUSTURYA BENELUX, ALMANYA, FRANSA ülkelerinde tescil edilmiştir.5. TRABZONSPOR
Trabzonspor ismi 15.05.2003 tarihi itibari yurt içinde, 25.05.2005 tarihinden itibaren Almanya'da tüm mal ve hizmet ürünleri için (tüm sınıflarda) ticari, hukuksal ve her türlü kullanım hakkını almıştır ve tescili yapılmıştır. Ayrıca, 17.10.2005 tarihinden geçerli olmak üzere uluslar arası tescillidir. (AVUSTURYA, BENELUX, İSPANYA, FRANSA, BIRLESIK KRALLIKLAR, İTALYA) 6. KUZEY YILDIZI
Kuzey Yıldızı ismi 15.09.1997 tarihi itibari tescili alınmış ve 04.04.2007 tarihinde tekrar yenilenmiştir.7. KARADENİZ FIRTINASI
04.04.2007 tarihi itibari ile başvurusu yapılmış ve gerekli onay alınmıştır. Yasal süresi sonunda gerekli patent belgesi alınmış olacaktır.
___________________________________________________________________________________
peki logomuzun patentli olan şeklinin ölçüleri ile ölçekleri ile bir yerlerde yayımlanmış olması gerekmiyor mu?
var mı böyle bi bilgiye sahip arkadaş? eninin boyuna oranı, alt köşelerdeki yuvarlamanın yarıçapı vb gibi.
ben valla afs abinin yaptıgı tasarımlar arşivime alıyorum çok süper yapıyor çok tşkkürler
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
arkadaslar formalar ve ts urunlerı ne zaman satısa cıkacak kesın bılgısı olan varmı gazeteler hıc ınandırıcı degıl bazı arkadassların dedıgı 2. sınıf nıke ısaretı aslında daha hos duruyor bence
İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...!бордовый-голубой Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
arkadaslar formalar ve ts urunlerı ne zaman satısa cıkacak kesın bılgısı olan varmı gazeteler hıc ınandırıcı degıl bazı arkadassların dedıgı 2. sınıf nıke ısaretı aslında daha hos duruyor bence
formalar nasipse 20 temmuzda çıkıcak diye biliyoruz.. bence 2. kalite falan diye bişe olmucak
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Tasarımlar da ki formaları beğendim ama inşallah şu yatay çizgili olan formadan da çıkar çünkü ona bayıldım süper olmuş nike forması mı yoksa arkadaşların örneklediği formalardan mı bilmiyorum ama gerçekten süper bir forma olmuş umarım nike bunu görümüştür ve tasarlamıştır
Formaların boş halini gördüm. Kulübün söylediği logoların belli kurallar ve standarta göre yapıştıralacağı yönünde. Geçen sene kalecimizin Trabzonspor armasız maça çıktığını unuttuk hemen. İnşallah söz verdikleri hassasiyeti gösterirler.
Formalar aralarında taraftar forması da olabilir, çok daha önce de söylediğim gibi;
> Beyaz kol uçları açık mavi ( örneğini yaptım )
> Mavi kol uçları bordo ( örneğini yaptım Yattara ) > Turuncu Polo yaka ( örneğini yaptım Song ) > Gövdesi bordo kolları mavi ( zaten gördünüz çok çok önce örneğini yapmıştım ) > Bordo Polo yaka ( örneğini yaptım Song ) > Ve herkesin çok beğeneceği Barcelona modeli çubuklu ( örneğini yaptım Yattaralı )
Formalarımız yalnızca futbol oynarken değil, günlük hayatımızda da rahat giyilebilecek modellerden oldu. Kumaş kaliteleri ve renk tonları taraftarın beklentileri doğrultusunda en kaliteli şekilde hazırlandı.
Benim sade bir taraftar olarak bildiğim bunlar.
Sözleşmeyi yapan ben değilim, katalogdan ürünleri seçen ben değilim, üreten ben değilim, herşeyi bilemem.
Yaptığım sadece akıl yürüterek, isteklerimi görsel olarak ifade edip, olası modelleri tahmin etmekti. Yanılmadığımı zamanı gelince siz de göreceksiniz.
İşin pratiğini ortaya sürdüm. Yaptığım el emeği göz nuru tasarımların çok daha güzellerini de sunabilirdim fakat işin realitesini de ıskalamam gerekiyordu.
Adidas bize ürün yapmış olsaydı Niye bize Sivassporla aynı ürünü yollamışlar diyecek miydik? Bırakalım adamlar işini yapsın, bizi tanısın. Umarım bu birliktelik uzun yıllar devam eder.
Sabır, sabır.
Abi bu örnekleri bende yapmistim zaten.
Hatta bordo forma, polo yakaliyi 02.05.2008'de foruma ppostalamistim. Haber61'de hemen kopyalamisti
Yorum