Ben Nike'tan ümidimi kestim...Hatta onlara karşı acayip sinirlenmeye,Nike ürünlerini protesto etmeye başladım başlıcam..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Hayallerimiz yıkıldı yani.
Madem böyle olacaktı bari bu sezonda Puma ile devam etseydik, Nike seneye 4x4lük giriş yapsaydı diyeceğim.
Ama hem Puma kullanıyorsun hem Nike ile anlaşmışsın, nasıl olacaktı ki.
Yani sponsor değiştiren her kulup ilk senesinde böyle şeyler yaşıyor mu sanki.
Gs umbrodan adidasa geçtiğinde formaları yine kaliteliydi, göze hitap ediyordu.
Yorum
-
İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDİRE İMALATÇIDAN HALKA SATIŞ...İstanbul / Fatih / Eminönü/Cağaloğlu
buyrun ..................solıcek baska bısey yok fıyat 10 TL......Ama orijinal degiller. Kumas kalitesi farki var ama dikis olarak gorunum olarak ayni. Disardan birisinin fark etme imkani cok dusuk.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kumaş kalitesi, kumaşın dokusu önemli, grinin tonu çok önemli, bordo mavi bu formanın içerisinde nasıl yer alacak önemli, formanın kesimi model önemli, formayı tamamlayacak şort ve çorap modeli, rengi önemli.
Trabzonspor'un Nike'a şunu söylebilir " Bizim taraftarımız bile böyle şeyler hazırlıyor, siz bizim için neler yapıyorsunuz? "
bu forma süper
ama yaka bölümüde parcali olsa diyorumBugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
...Bizim anlayacağımız Nike bize özel renk ve formlarda sıfırdan forma hazırlamış. Hazır kolleksiyon veya katalog ürünü olmayan bu forma bizden başka kimseye de satılmıyor.
Nike'ın bize olan bakışı şaşırtıcı bir şekilde değişmiş ve bizim beklentilerimize gelmiş durumda bunun yansımalarını önümüzdeki günlerde göreceğiz.
Mayıs ayında gelecek olan çubuklu formalarımız 'dünya üzerinde tek ve bize özel çizgi ve formları olan özel bir forma olacak...
Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı şeyler de ifrat ile tefrit arasında sıkışıp kalıyoruz.
"İstanbul medyası uydurdu"
E o zaman başarılarımızda bize yaptıkları övgüleride ciddiye almayalım...
Kim uydurduysa çok güzel uydurmuş bence.
Ben hiç tanımadığım bir çocuğa Trabzonsporluluk aşılamak için -kimse kusura bakmasın ama- hamsili şeyler veremem. Yahu maskot en çok çocuklara yönelik bir uygulamadır. Yani kaplan kadar anlamlı bir maskot var mı bilmiyorum...Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepsine katılıyorum, bugünkü çocukların kahramanlarına bir bakın.Hamsi nasıl cazip gelebilir 8 yaşındaki bir çocuğa ? Mantıklı hareket etmemiz lazım.Hele ki artık futbol ticarete dönmüşken...
Hamsinin cazip gelmesi için önce bi Hamsinin herkesi yendiği bi çizgi film yapılmalı" Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen anlamiyorum Fenerbahce'ye nasil yeni forma yetistiriyor adidas. Keske bizim sponsorumuz da adidas olsaydi.. sabir sabir sabir her kilidi acar
. biraz pozitif bakin nike´a.
Yorum
-
İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yil sponsorsu gecti diyebilriz. hazir forma. nikein özensizligi fakat afs abimizin dedigi gibi seneye insallah birde sampiyon oldukdan sonra sen gör nikei. adidas kimis nike in yaninda gösterecekdir! . sabir sabir sabir her kilidi acar. biraz pozitif bakin nike´a.1
Yorum
-
Son Dakika Gelişmesi
Yönetimden aldığım bilgiye göre yeni formalarımızın Perşembe gününden sonra satışa sunulması planlanıyormuş. İlk etapta sırt numaralarında bir değişiklik olmayacakmış.
Formadaki küçk detayların, mesela yakada Trabzonspor yazması, sırt numaralarımızın özel olmasının önemli olduğunu ve Nike'ın bu konular ile ilgili bize özel bir çalışma yapması gerektiğini ayrıca yeni formalarımızın lansmanı ile ilgili istekleklerimizi ilettim, cevap bekliyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum