Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonsporumuza üçüncü rengin gri olması güzel dayanaklık ve gücü simgeleyen bir renk ayrı bir karizma katacaktır ama bizim hiç maskota ihtiyacımız yok Karadeniz Fırtınası yeterli bence herşey yerinde kalsın hamsi sofrada daha güzel biz futbolumuzla ve fırtınamızla bilinelim

helal olsun!

Yorum

• benim tahminim formalar fener maçında görücüye çıkar ondan sonra satışa çıkarılır...
      Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Hamsiyle ilgili atışmalarınız olan tam 3 sayfa yazı sildim. Burası gördüğünüz gibi Resmi Sponsor Nike başlığı.

İyi forumlar.

Yorum

• bi yönetici sesimi duydu sağolasın...başlık amacından çıkmıştı...bide formalar hakkında bi bilgilendiren olsa süper olur...
          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Bırde en onemlı patentının bıze aıt oldugu "Kuzeyın Yıldızı " Var neden bu olmasın kı Gayet mukkemmel anlamı Ve de cok hos olan Okunusu var
            Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Hafta sonu kahvaltıdan sonra Galeria / Nike mağasındaki satış elemanı arkadaşlara sordum neden formamız hala yok? Hani yılbaşından sonra gelecekti desemde abi talep yok demez mi !
              Ya sen formayı mağazaya koy almazsak konuş...! Ey Nike duy sesimizi
              6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• talep mi yok yuh artık herkes bas bas bağırıyo forma bulamıyoz beden yok diye...saçmalamış o arkadaş biraz...
                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy

Yorum

• BMN İstanbul kavaltı organizasyonunda Trabzonspor'un korsan ürünleri ile karşılaştım üzülerek. TS logosunun yanlış uygulamalarına mı üzülürsünüz hala bu boşluğun doldurulamayışına mı.

Cengiz Çubukcu nerdesin? Tekstilci olduğun için izah edermisin sevgili arkadaşım, Nike'ın formasının bile korsanını yapmışlar diye. Senin giydiğin forma ile yanyana gelince nasıl da sırıtıyordu. Daha doğrusu yapamamışlar diye. Rengi, kumaş kalitesi, nakışı, detayları, kesimleri. Aslında aynısı zannetiğiniz korsan bir ürüne orijinalinde olmayan bir çok eksiklik ve yanlışlıkla hak etmediği pahalı bir bedel ödersiniz.

Organizasyon başlığında da ifade etmiştim buraya da not düşeyim " derdim formanın renginin taşıdığı ruhla alakalı ".

Yaptığım Trabzonspor okumaları aslında.

Hepimiz aynı şeylere bakıyoruz, ben başka şeyler görüyorum o kadar.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Afs abi yeni parçalı formalar TS club a gelmiş eğer sende fotoları varsa koyarmısın bizde görelim.

Yorum

• bari bugün bi tantım resmi falan koysalar siteye yeni formalarla ilgili...serkan giysede razıyım(işin şakası tabi)

Yorum

• İlk olarak Soul61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Afs abi yeni parçalı formalar TS club a gelmiş eğer sende fotoları varsa koyarmısın bizde görelim.
                        emin misin çıktığına

Yorum

• Formaların fotoğrafı bende yok. Fotoğraf çekimlerinin yeniden yapılacağı söylenmişti. İstanbul Çamlıca'dayım buraya en yakın yer Altunizade Capitol'deki İnterspor mağazası, oraya gelmiş mi bilmiyorum.

TS Club'a geldiyse önce Trabzon'da satışa sunulur. Hele çıksın paylaşan olur mutlaka. Bekliyorum herkes gibi.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            emin misin çıktığına
                            Arkadaşım TS club da görmüş ama ne kadar doğru bilemem belki çıkmıştır.

Yorum

• İlk olarak Soul61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşım TS club da görmüş ama ne kadar doğru bilemem belki çıkmıştır.
                              anladım sağol arkadaşım...ama benim anlamadığım formalar çıktıysa çıkmadan önce bi ön tanıtım neden yapılmaz...bi beceremedik şu işi klup olarak ya...

Yorum

• Çok haklısın Ali Fuat Abi, bizler ki taraftar formasına bile tahammül edemeyip ille de futbolcuların giydiği formadan isterken kendi içimizdeki arkadaşların taklit ürün kullanıyor olmaları zon derece üzücü...
                                birçok arkadaş forma logosunun 1 cm kaymasını bile sayfalarca eleştirirken gördüğümüz o forma bizi hem güldürdü hem de düşündürdü... taklit ürün imalatçısı firma formayı hem taklit etmiş hem de işin kolayına kaçıp modeli kendine göre uyarlamış...önce kendi içimizde bazı şeyleri halletmemiz lazım, kulüp kadar bize de iş düşüyor. taklit ürüne savaş açmamız , her gördüğümüz yerde mücadele etmemiz lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X