Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Hafta sonu kahvaltıdan sonra Galeria / Nike mağasındaki satış elemanı arkadaşlara sordum neden formamız hala yok? Hani yılbaşından sonra gelecekti desemde abi talep yok demez mi !
Ya sen formayı mağazaya koy almazsak konuş...! Ey Nike duy sesimizi6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&B
Yorum
-
BMN İstanbul kavaltı organizasyonunda Trabzonspor'un korsan ürünleri ile karşılaştım üzülerek. TS logosunun yanlış uygulamalarına mı üzülürsünüz hala bu boşluğun doldurulamayışına mı.
Cengiz Çubukcu nerdesin? Tekstilci olduğun için izah edermisin sevgili arkadaşım, Nike'ın formasının bile korsanını yapmışlar diye. Senin giydiğin forma ile yanyana gelince nasıl da sırıtıyordu. Daha doğrusu yapamamışlar diye. Rengi, kumaş kalitesi, nakışı, detayları, kesimleri. Aslında aynısı zannetiğiniz korsan bir ürüne orijinalinde olmayan bir çok eksiklik ve yanlışlıkla hak etmediği pahalı bir bedel ödersiniz.
Organizasyon başlığında da ifade etmiştim buraya da not düşeyim " derdim formanın renginin taşıdığı ruhla alakalı ".
Yaptığım Trabzonspor okumaları aslında.
Hepimiz aynı şeylere bakıyoruz, ben başka şeyler görüyorum o kadar.
Yorum
-
İlk olarak Soul61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAfs abi yeni parçalı formalar TS club a gelmiş eğer sende fotoları varsa koyarmısın bizde görelim.Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
Formaların fotoğrafı bende yok. Fotoğraf çekimlerinin yeniden yapılacağı söylenmişti. İstanbul Çamlıca'dayım buraya en yakın yer Altunizade Capitol'deki İnterspor mağazası, oraya gelmiş mi bilmiyorum.
TS Club'a geldiyse önce Trabzon'da satışa sunulur. Hele çıksın paylaşan olur mutlaka. Bekliyorum herkes gibi.
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemin misin çıktığına
Yorum
-
İlk olarak Soul61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım TS club da görmüş ama ne kadar doğru bilemem belki çıkmıştır.Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
Çok haklısın Ali Fuat Abi, bizler ki taraftar formasına bile tahammül edemeyip ille de futbolcuların giydiği formadan isterken kendi içimizdeki arkadaşların taklit ürün kullanıyor olmaları zon derece üzücü...
birçok arkadaş forma logosunun 1 cm kaymasını bile sayfalarca eleştirirken gördüğümüz o forma bizi hem güldürdü hem de düşündürdü... taklit ürün imalatçısı firma formayı hem taklit etmiş hem de işin kolayına kaçıp modeli kendine göre uyarlamış...önce kendi içimizde bazı şeyleri halletmemiz lazım, kulüp kadar bize de iş düşüyor. taklit ürüne savaş açmamız , her gördüğümüz yerde mücadele etmemiz lazım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum