Nike Amerikan Malı.İsraille aleni bir bağlntısı varmı bilmiyorum.Ama Trabzonspor ürünleri dışında bir tane Nike markalı ürün almadım bugüne kadar.
Boykotçular Amerikan ve İsrail mallarının hepsini boykot etme amacındalar ki bu durumda çoğumuzun tuttuğu mouse, yazdığı klavye, baktığı monitör boykot kapsamına giriyor. Bir boykot yapılarak dikkat çekilmek isteniyorsa, gelirinin yüzde ellisini İsrail ordusuna yatıran Coca Cola Company'den başlamalıyız. Muhtemelen yeterli de olacaktır.
Bende seviyorum turuncuyu.Tsclub turuncu forma çok güzeldi.Kappa nınkide öyle.
arkadaşlar bu formalar kappa barambaşa spor komblesinin bulunduğu cadde bulunan kappa fabrika satış mağ.var bugün bende şöyle bir baktım bir tane yağmurluk aldım
bende Tsclub formalarının güzel olduğunu düşünüyorum..en iyi turuncu formamız, ts clubun yaptığı forma...şu andaki nike ın mavi forma, tsclubun yaptığı mavi formadan kat kat daha kötüydü...ama diğer ürünler olarak tsclubun sadece ilk çıkarttığı kapri harikaydı (sonradan taraftar club adıyla çakma mal olarak çıkartılan kapri)..mesela şu anda 10 15 arası ürün var tsclub etiketiyle tsclubda ama kalite ve görünüş olarak çok geride..ama yaptıkları dizaynlar güzel..onu üretime geçiremiyolar..
nike lanet olsun boyle forma olur bi cubukla forma bile yapamadılar sanki cok zor bi sey herkese yaptıgın cubukulunun bir bordo mavisini yapcaktı acab bu kadar zor mu bu iş
bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum