Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bende seviyorum turuncuyu.Tsclub turuncu forma çok güzeldi.Kappa nınkide öyle.
    Ts club çok güzeldi.Hele Tekke'ye çok yakışıyordu.
    Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• bu baslika hic ozen gösterilmiyor
      sonra yine sezon basinda hüsran yasanacak

simdiden yeni forma calismalarimiza baslayalim

Yorum

• kural 1: RENK TONLARI 100% DOGRU KULLANILMALI
        kual 2: Renklerimiz beraber kulllanilmali bordo ve mavi

siz devam edin...

Yorum

• İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kural 1: RENK TONLARI 100% DOGRU KULLANILMALI
          kual 2: Renklerimiz beraber kulllanilmali bordo ve mavi

siz devam edin...
          ortaya laf atmakla olmuyor
          calismalara baslayalim

bende söyleye biliriim
          süper bir forma istiyorum gerisi size kalmis

Yorum

• ya bu israili boykot kağıtlarından elime geçti...ürünlerde nike ta vardı aldığımız ürünlerin geliri israile mi gidiyor şimdi?

Yorum

• İlk olarak Fatih Ay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya bu israili boykot kağıtlarından elime geçti...ürünlerde nike ta vardı aldığımız ürünlerin geliri israile mi gidiyor şimdi?
              Nike Amerikan Malı.İsraille aleni bir bağlntısı varmı bilmiyorum.Ama Trabzonspor ürünleri dışında bir tane Nike markalı ürün almadım bugüne kadar.
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nike Amerikan Malı.İsraille aleni bir bağlntısı varmı bilmiyorum.Ama Trabzonspor ürünleri dışında bir tane Nike markalı ürün almadım bugüne kadar.
                Boykotçular Amerikan ve İsrail mallarının hepsini boykot etme amacındalar ki bu durumda çoğumuzun tuttuğu mouse, yazdığı klavye, baktığı monitör boykot kapsamına giriyor. Bir boykot yapılarak dikkat çekilmek isteniyorsa, gelirinin yüzde ellisini İsrail ordusuna yatıran Coca Cola Company'den başlamalıyız. Muhtemelen yeterli de olacaktır.
                "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bende seviyorum turuncuyu.Tsclub turuncu forma çok güzeldi.Kappa nınkide öyle.
                  arkadaşlar bu formalar kappa barambaşa spor komblesinin bulunduğu cadde bulunan kappa fabrika satış mağ.var bugün bende şöyle bir baktım bir tane yağmurluk aldım
                  Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• bende Tsclub formalarının güzel olduğunu düşünüyorum..en iyi turuncu formamız, ts clubun yaptığı forma...şu andaki nike ın mavi forma, tsclubun yaptığı mavi formadan kat kat daha kötüydü...ama diğer ürünler olarak tsclubun sadece ilk çıkarttığı kapri harikaydı (sonradan taraftar club adıyla çakma mal olarak çıkartılan kapri)..mesela şu anda 10 15 arası ürün var tsclub etiketiyle tsclubda ama kalite ve görünüş olarak çok geride..ama yaptıkları dizaynlar güzel..onu üretime geçiremiyolar..

Yorum

• Dar Kesim Formaya Hayır !
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dar Kesim Formaya Hayır !
                        Bence de Emirhan bize gitmez o kesimler ççç
                        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Yeni Ürünler Eklenmiş

En son Misina tarafından düzenlendi; 17.01.2009, 13:18.
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• nıke nıke dedik tam bir fiyasko ,sanki zorla forma yapıyor gibi his var bende bırakın beni der gibi ....en iyisi kappa idi..
                            TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• nike lanet olsun boyle forma olur bi cubukla forma bile yapamadılar sanki cok zor bi sey herkese yaptıgın cubukulunun bir bordo mavisini yapcaktı acab bu kadar zor mu bu iş
                              bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beklenen özlenen tablo
                                harçlığım pazartesine denk geliyor salı ya da çarşamba seçimimi yapıp birini alacağım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X