Sonra Nike'ın icraatları hayal kırıklığı yaratıyor.
aynen katılıyorum sana
ali fuat abinin yaptığı tasarımlar harika
bunların yapıldığını düşünüyorumda süper
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Bugün çıkacak denmişti formalar bekliyorum merakla...inşallah ileri tarihe atılmaz artık...
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Bunların 3 5 tanesi yapılsa dahi şahsi olarak batarız. Fiyatlar en az 100 TL'den başlar. Hepsi birbirinden güzel, birini alsan diğerini almamaya dayanamazsın.
Takım için 3-4 forma sezon için yeterli. ama taraftar için taraftar forması olarak dha fazla çeşit yapılabilir.
Şimdi Düşünüyorum. Ts cluba girmişim her yer çeşit çeşit ürün dolu. askılarda yukarıdaki formalardan bir kaç çeşit. etrafta cansız mankenler ve üzerlerin kombine edilmiş formalar. Süper..
Farklı çalışma olarak ben 7 numarayı beğendim hepsi birbirinden güzel zaten
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
kollardakı sponsorlar. ne kadar havasını değiştiriyor formanın bir eskiden beyaz zemın uzerıne yazılan ulker yazısını aklınıza getırın birde yukarıdakı formalardakılere bakın. evet ayrıntı ama ...
Yorum