Bizim istediğimiz renk ve tasarımlarda polar çıkarsalar o paraları vermeğe hazırız. Fakat renkleri bizim renklerimizde olmayan standart bir Nike ürününe Trabzonspor arması yapıştırıp, orijinalinden daha pahalıya satınca insanlar bozuluyor.
En son a f s tarafından düzenlendi; 10.11.2008, 13:48.
özellikle dikkatimi çeken bi husus var ;
bu bi çoğumuzun A.Villa modeli olarak bildiği formamızda kol kesimi çok bol duruyo ?
resmen aşağı doğru sarkıyo , bir kola ikisi birden sığacak gibi
formamızın görünüşüne olumsuz yönde etki eden bi durum bu bence
sadece omu bütün formalar aynı .. Kolum içinde kayboluyor .. Futbolcularda da bu böyle .. çok kötü bir görüntü gerçekten ..
Nakış olan Trabzonspor armaları kaliteli olmalarının dışında kullanılan renkleri de daha doğru. Belli ki kulübün elinde bol miktarda yapıştırma arma var. Sponsor logolarını yapıştırırken hepsini biranda yapıştırmak daha az maliyetli ve daha az zaman alıyor, kolaylarına geliyor.
Sorun şu ki; yapıştırma ve bir sezon bile dayanmayan armalı ürünleri taraftar istemiyor.
niye bizim oyuncularimizin esofmanlarinda numaralari yok? Asil problemde burda zaten, avrupada bircok kulupte nike'in ve diger buyuk markalarin ozel olarak esofman ve forma yapiyor. ornegin teknik direktorun isminin harfleri yaziyor. Cok daha profesyonel bir goruntu var.
Insallah seneye Trabzonsporumuza ozel tasarlanmis formalar yapilir
Bu soracağım daha önce çeşitli defalar sorulmuş olabilir, şimdiden özür.
Çubuklu formanın 2. yarıya yetişme ihtimali varmı? Veyahut bu şekilde bi tasarım gerçekleştirip satışa hazır hale gelecekmi bu sezon bilgi verirseniz sevinirim.. Bi kızıma bide kendime alacağımda
meydanda, eskiden ürünlerimizin satıldığı (irtibat bürosu diye geçiyodu ilk forma mı yıl 2000 2001 sezonu 11 numara olivieranın formasını almıştım pumanın muhteşem olduğu sene) yerin yan tarafında ve forumda (galiba bu gidişle açılmayacak millet kepenk kapatıyo ) ) yeni ts clublar açılıyo..bence seneye daha çok ürünümüz olacak ki şimdiden bu çalışmaları yapıyo yönetim..yoksa şimdiki ürünlerle müzenin orda ki ts club bile dolmaz
En son Ufuk Bayraktar61 tarafından düzenlendi; 10.11.2008, 17:55.
İstanbulda yaşayan Trabzonspor sevdalısı bir Trabzonlu olarak Trabzonsporumuza ait ürünleri bulmakta aynı sizler gibi sıkıntı çekmekteyim.İstanbul gibi milyonlarca insanın yaşadığı hele de en çok Trabzonlunun yaşadığı bir şehirde aşık olduğumuz renklere ulaşamamak gerçekten üzüntü vericidir.Bu konuyu yetkililerle paylaşmam beni bambaşka noktalara taşıdı.Bu işe varım diyerek elimi taşın altına koydum.Evet 1 aydan daha kısa bir süre içerisinde İstanbulda yaşayan Trabzonsporlular kendi TS CLUB’larına kavuşacaklar.Mağaza tadilat çalışmalarımız devam etmekte ve son aşamalara gelmek üzereyiz.Yer olarak ulaşım kolaylığı açısından Mecidiyeköy’ü seçtik.Mağaza Profilo Alışveris Merkezinin hemen yanında bulunmaktadır. Trabzonspor’umuza yakışır bir mağaza açacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.Bunu bu kadar erkenden duyurmamın sebebi ise şudur: Madem ki bu bize ait bir mağaza olacak her türlü fikre açık olmak gerek.TS CLUB’ımızda tasarım olarak ya da başka konularda olmasını isteyeceğiniz her şeyi benimle açıkça paylaşmanızı ümit ediyorum.
İstanbulda yaşayan Trabzonspor sevdalısı bir Trabzonlu olarak Trabzonsporumuza ait ürünleri bulmakta aynı sizler gibi sıkıntı çekmekteyim.İstanbul gibi milyonlarca insanın yaşadığı hele de en çok Trabzonlunun yaşadığı bir şehirde aşık olduğumuz renklere ulaşamamak gerçekten üzüntü vericidir.Bu konuyu yetkililerle paylaşmam beni bambaşka noktalara taşıdı.Bu işe varım diyerek elimi taşın altına koydum.Evet 1 aydan daha kısa bir süre içerisinde İstanbulda yaşayan Trabzonsporlular kendi TS CLUB’larına kavuşacaklar.Mağaza tadilat çalışmalarımız devam etmekte ve son aşamalara gelmek üzereyiz.Yer olarak ulaşım kolaylığı açısından Mecidiyeköy’ü seçtik.Mağaza Profilo Alışveris Merkezinin hemen yanında bulunmaktadır. Trabzonspor’umuza yakışır bir mağaza açacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.Bunu bu kadar erkenden duyurmamın sebebi ise şudur: Madem ki bu bize ait bir mağaza olacak her türlü fikre açık olmak gerek.TS CLUB’ımızda tasarım olarak ya da başka konularda olmasını isteyeceğiniz her şeyi benimle açıkça paylaşmanızı ümit ediyorum.
Yorum