Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar bugün haznedardaki ts cluba gittim ve her formadan vardı..bedenlerde s bitmişti ve diğer bedenler mevcuttu..2-3 gün içinde tekrardan yeni bedenler gelicek dediler

Yorum

• İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kadıköy deki yeri tarif edebilecek var mı?
      Bugün kapalıydıOsmanağa caminin biraz ilerisinde.Osmanağa camisinin oraya geldi mi görürsün zaten.
      -1461 TRABZON-

Yorum

• En son Misina tarafından düzenlendi; 02.10.2008, 22:41.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          BURSA!!
          #Bordolumavi abimizin dediğine göre Resimdeki Kare içine alınmış Binanın Alt katında formalar Satılıyor !..

burdan bakılınca bu plazmanın tam arkasında dışarıda bir dükkan var yeni bir han açıldı oraya orda bu pozisyonda tam plazmanın arkasında kalıyor görürsünüz zaten cok dikkat cekiyor
          sadece forma satılıyor
          ayrıca üst taraftaki havuzu kast etmiştim ben şelale gibi olan YKM taraftaki
          En son bordolumavi61 tarafından düzenlendi; 02.10.2008, 22:58.
          Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

• İlk olarak bordolumavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            BURSA
            YUKARI YAZDIM ZAFER Plazanın önündeki havuzun arka tarafında

bursa zafer plaza dışındaki süs havuzunun arkasında Ümit SPOR da trabzonsporumuzun orjinal formaları mevcut fiyatıda sitedekinden daha uygun ama orjinal kontrol ettim zaten sadece orjinal formalar satıyor ben kısa süre içinde alacagım bursada almak isteyenler oraya bakabilir
            bu dükkan yeni çıldı sanırım yoktu çünkü daha önceleri
            Öncelikle çok sevindim.Kafamı karıştıran bir durum var;fiyat konusu...
            Nasıl oluyor daha ucuz?
            İşin bu tarafını bilen varsa açıklarsa biz de öğrenelim.
            Orjinalliğini kontrol etmişsiniz,lafım yok ama bu fiyat işi nasıl oluyor?
            Ben de yarın gidip bakacağım .
            Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
            Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
            Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cubuklu formanin ve gelecek sezonun formalarinin muhtemel arma adayi gozuktu.

işte bu güzel haber.

Yorum

• Çubuklu forma , devre arası mı yapılacak yani 2. yarı onları mı kullanacağız ?

Yorum

• 2. yarı çıkıyor diye her maç onu kullancağımız anlamına gelmez.
                  Més Que Un Club

Yorum

• Remzi iyi hoş ama, formaların orijinal olduğundan emin misiniz, yani baktınız mı? Daha önce de bu tür yerlerde bizim formaları (kendi üretimleri) orijinalmiş gibi satan yerlere rastlamıştım. Ama yine de olabilir, bakmak lazım.
                    avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• bu arma eski ts club formasının arması bence bu olmasın yani yanları altın sarısı dikişler olmasın farklı bi tarz yapsınlar vs ne bilim çünkü bu eskiden olan bi arma düşüncelerim sadece
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2. yarı çıkıyor diye her maç onu kullancağımız anlamına gelmez.
                        Ben öyle birşey demedim zaten .

Yorum

• Konya maçında giyelim artık şu turuncu formamızı ya biz yaptık gs giyiyor bizimki daha güzel giyelim artık
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Konya maçında giyelim artık şu turuncu formamızı ya biz yaptık gs giyiyor bizimki daha güzel giyelim artık
                            beyaz formayıda 1 kere giyebildik.
                            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iyiki adidas olmamış... bu yakışmazı bize...
                              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kulübe mail attım aldığım cevap aşağıda

Merhaba,

Nike firması yeterince forma vb.ürün taleplerimizi karşılayamıyor.İhtiyaçlarımız karşılandığında internette bütün çeşitleri bulacaksınız ve

Nike bayilerinden de ürünlerimizi satın alabileceksiniz.

Ziya Yılmaz

Genel Koordinatör.
                                nike taki yetkili çalışan diyorda biz degil trabzonda ilk başta bize sattırcaktı diyor sonra vaz geçti şimdi gene nike magazalrında satılacak diye anlaşmak uzereler dedi anlaşırlarsa satılacak dedi sorun bizde değil dedi nasıl olcak kimde sorun var anlamadım
                                bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X