Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ts_tuncay_ts

bugün babam aldı haznedar Ts Clubtan
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aslında olay çok basit...Bizim giydiğimiz forma nike'ın eski çizgilerini taşıyor....Aston Villa'nın forması ise 2009 model...
      Alakası yok! Bu sene giydiğimiz formanın 2009 model olduğunu aynı modelin başka renk örnekleri ile defalarca bu sayfalara yapıştırdım.

Trabzonspor formasının ne bu seneki ne de geçen seneki Aston Villa forması ile alakası yok.

Aston Villa aslında en az çubuklu kadar klasik bir model olan bu formayı renklerinden dolayı biz daha özel algılıyoruz. Bizim renklerimizi kullanan takımların azlığı formayı ve modelini özel kılıyor. Aynı modelin kırmızı beyazını giyeni kimse fark etmiyor.

Aston Villa kendisi için klasikleşen bu formasını her sene güncelleyerek taze tutuyor. Bu sene giydikleri model de onlara özel. Seneye o modeli bizim giyeceğimizi falan da düşünmeyin. Çünkü seneye 2009 / 2010 kolleksiyonundan modeller seçilecek ve bize özel tasarımlarla sunulacak.

Trabzonspor'un Aston Villa'dan daha büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğunun farkında değil miyiz. Bu potansiyel şimdilik yeterince değerlendirilmiyor olabilir. Eğer Trabzonspor sahadaki başarılarını markalaşmada da gösterirse tıpkı Aston Villa gib dünyanın her yanında bizim formamızı giymek isteyen insanlar bulabiliriz.

Bizim modele gelince, yeni formamız Nike'ın 2008/2009 sezonu modellerinden ve şu anda bu bu model ve rengi dünya üzerinde giyen başka takım yok.

Daha önce defalarca paylaştığım bu bilgileri neden mi yazdım? Yanlış bilgilerin insanların zihninde kalmasını istemiyorum.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yorum

• Cristiano'ya hayranligim yok hatta aksine hic hoslanmiyorum maksat formalari gostermek.
          En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 19.09.2008, 11:34.

Yorum

• Evet,mavi idman formalarından satılıyor.67 ytl ücreti.Ben gayet memnunum idman formasından aldığım için kesinlikle tavsiye ederim
            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Bu tişörtlerde çok güzelmiş..
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ben antrenman formalarini mac formalarimizdan bile daha cok begendim. galiba ikisindende alicam
                En büyük TS

Yorum

• istanbulda forma satılan yerlerde forma var mı?
                  anadolu yakasında zeynep giyime giden var mı bu aralar?
                  İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                  Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu tişörtlerde çok güzelmiş..
                    güzel ama logo ufacık reklam kocaman.

eskiden hat alınca aria böyle t-shirtler verirdi onlara benzemiş
                    En son Misina tarafından düzenlendi; 19.09.2008, 19:24.
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      istanbulda forma satılan yerlerde forma var mı?
                      anadolu yakasında zeynep giyime giden var mı bu aralar?
                      Kadıköy'de forma var.Tabi kaldıysaBordo-mavi, düz mavi ve beyaz forma var diğerleri daha gelmemiş.İdman formaları da satılıyor.
                      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu mavi formalar satılıyomu acaba????
                        Evet!!! Mavi de Lacivette satılıyor. Beşiktaş maçı öncesinde maviyi denedim ama üzerime göre kalmamıştı.

Stad önündeki TSClup'taki fiyatlar :

Mavi antreman forması : 69 YTL
                        Lacivert antreman forması : 49 YTL
                        Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                        Her Türlü

Yorum

• trabzonspor.com.tr efsane forma satışı başladı.

bilmeyenler için yazmak istedim.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• formalar guzel yaa bzım

Yorum

• 2 Gün evvel Of'tan aldığım 1forma & 1 antrenman t-shirt'ü ile birlikte bu sezon aldığım forma sayısı 4 oldu , devamınıda getirmeye niyetim var
                              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• bugün giydiğimiz formalar kalite açısından bir numara bence
                                inşallah 2. yarı giyeceğimiz çizgili formada bu kalitede olur
                                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X