Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• formayı online alabileceğim bi site yokmu arkadaşlar önerebilirmisiniz

Yorum

• İlk olarak bbyanik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      formayı online alabileceğim bi site yokmu arkadaşlar önerebilirmisiniz
      bi ara gittigidiyor.com da satış vardı galiba bi araştırınız isterseniz
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• editediteditedit
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak bbyanik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          formayı online alabileceğim bi site yokmu arkadaşlar önerebilirmisiniz
          www.trabzonspor.com.tr
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• RE: forma satisi
            Kimden: Özkan Yavuz (ozkanyavuz@trabzonspor.org.tr)
            Gönderme tarihi:06 Eylül 2008 Cumartesi 14:53:15

Merhaba,

İlginizden dolayı teşekkür ederiz. Geç cevap yazdığımız için özür dileriz.

Elimizde yeterli miktarda ürün olmaması nedeni ile sanal mağazanızda satışını gerçekleştiremiyoruz. Nike firması ile yapılan sponsorluk anlaşmasının geç imzalanmasından dolayı ürün yetiştirilemiyor.

Eylül ayının ikinci yarısında sanal mağazanızda bu ürünlerin satışına başlanacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz

Saygılarımızla

Özkan YAVUZ
            Mağazalar Müdürü
            Trabzonspor Tic. Ür. Tic. A.Ş.
            Kemerkaya Mah. Halkevi Sok.
            No:14 TRABZON
            Tel: 0 462 326 20 77
            Gsm: 0 555 717 19 67
            0 532 456 30 70
            Faks: 0 462 326 67 97
            wwww.trabzonspor.org.tra
            ww.trabzonspor.com.tr
            GOKDENİZ KARADENİZ

---------61---------

Yorum

• nerde trabzonspor.com.tr de arkadaşım gösterirmisin peki. yok forma felan eylül sonu siteye eklenicekmiş bakalım

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nerde o günleeeer sanal mağzada yeni forma satışı yok.
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizim formalar bulunmaz hint kumaşı ya

Sen kesin giymiş kullanmış yıkamışsındır , hata sende (?!)

Ben forma bulsam çerçeveler duvarıma asardım burada

haftada 3kez antraman var vallah iki kez yikaniyorduu haftada iyidee nabcazz yikamicazz yani formalarii
                  TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    oy oy oy biraz kazıkça gibi geldi.teşekkür ettim.tüm şortlar mı aynı fiyat?
                    sadece bordo şort gördüm mağazada
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nerde trabzonspor.com.tr de arkadaşım gösterirmisin peki. yok forma felan eylül sonu siteye eklenicekmiş bakalım
                      Sitede yoksa bile telefonlan arayip iletisim kursan bence olmicak bisey degil bende bikeresinde öyle yapmistim.

Yorum

• evet böle yaptılar ve bende formayı londrada arkadaşıma aldırdım ..westham united forması aldırdım....böle yaparlarsa forma falan satamazlar..haberleri olsun..neymiş ellerindeki puma formaları varmış yok sözleşme gec imzalanmış....forma geldiği zaman kime satacaksın gurbette yasayanlar dönmüşler evklerine ..anca bidahaki yaza satarsınız formaları..şimdiye kadar eleştirmeyeyim dedim ama ilk defa forma almadan geri döndüm istanbula..neymiş puma xxxxxxl formaları satılacakta ee sonra siparişler gecilecekmişte falanda filanda....gecti o kalabalık mevsim... ktü de okuyanlaramı satacaksınız formaları yoksa valimi alacak 10.000 forma?????????????

Yorum

• Formalarla ilgili sorunlarımız önümüzdeki hafta çözülüyor.
                          ( Kaynak sağlam )
                          Ramazan ayı, sabır ayı. Hadi bakalım.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Formalarla ilgili sorunlarımız önümüzdeki hafta çözülüyor.
                            ( Kaynak sağlam )
                            son günlerde duyduğum en iyi haberlerden biri
                            teşekkürler
                            pele good , maradona better , george best

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formalarla ilgili sorunlarımız önümüzdeki hafta çözülüyor.
                              ( Kaynak sağlam )
                              Çok iyi bir haber.Bir türlü forma alamamıştım galiba bu sefer alacağım
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• bu arada nike sadece futbol takımına mı sponsor? geçen basket takımımızın fotoğrafları vardı nike değildi, belki de eski fotoğraflardır. ama her branşta nike giymemiz gerekir değil mi?
                                İmza...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X