Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stok bitmis.. Ts Club'ta hicbirsey kalmamis!!! Misina uyemizin dedigi gibi... valla Formalar ortada yok! bizde bekliyoruz ne zaman koyacaklar siteye diye!!!

Yorum

• Artik formalarimiz numara ve isimli satilmali ...
      Yönetim bunada el atmali ..

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kadıköy'deki mağazaya yine sordum 17 Ekim dediler ama daha erkende gelebilirmiş.

Oraya seneye anca gelir formalar. Ne zaman gitsem yarın öbürgün gelir diyor adam. Onu da o şekilde sallıyorlar heralde. Valla ben daha fazla dayanamadım. Of'tan aldım
        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• ingiltere liginde takımların numara fontları hep aynı font üzerinden yapılıyomuş
          kurum kimliği ve markalaşmak bu olsa gerek !
          pele good , maradona better , george best

Yorum

• Arkadaşlar forma konusunda benim dayımın çocuğuna yapmadığım kalmamıştır.O da şuan askerde.Trabzon'da olduğumda stadın arkasında Lazland internet kafenin yanında pimapenci vardır,ora dayımındır ortağıyla diye biliyorum...Her defa oraya gittiğimde onlar işten gelmiş,gelmemiş önemli değildi.Tek bildiğim forma alalım,forma alalım lafıydı.Her seferinde oyalıyor oyalıyor.Bende dayanamadım kendim almıştım.Sonra nazire yaparcasına hep formamı giydim...

Yorum

• Onu bunu bilmiyordum aston villa tipi formaya bitmeye basladım tanıtımda olanı bastan sağmaydı ancak ilk mactaki renginden tutunda kalitesine harikaydı kendini belli ediyordu.

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

porto formasıııııııııııııı NIKEEEEEEEEEEEEEEEEEE
                Gecenlerde burda bi spor magazasinda portonun cizgili formasini gördüm,okadar kaliteli ve güzeldiki alasim geldi. resim bulursam koyarim.
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• iste bu forma cok hosuma gitti,canli gördüm gerckten cok sahane ya.
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Merakla formaların satışa çıkmasını bekliyoruz.

3 forma taahhüdümüz var yerine getiremedik.

İşin tuhafı, taahhüd başlığını açan da benim.

Yorum

• Bladel kardeşim ne yazıkki bulamazsın çünkü yok
                      bEnLiĞiM bOrDo KaLbİmSe mAvi

SoN kApLaN = ALAN CARLOS GOMES DA COSTA

Yorum

• Arkadaşlar Kadıköy TSCLUBTAN aldığım bilgi 'ÜRÜNLERİN YENİ BASIMINDA PROBLEM ÇIKMIŞ YANİ BASMIŞLAR VE DAĞITIM YAPMADAN TEKRAR BASIMA GEÇMİŞLER SIKINTILI OLMUŞ ÜRÜNLER ONDAN ÖYLE OLMUŞS ADECE BİR BİLGİ SATICIDAN '
                        bEnLiĞiM bOrDo KaLbİmSe mAvi

SoN kApLaN = ALAN CARLOS GOMES DA COSTA

Yorum

• Arsenalin formalarını da çok beğeniyorum.
                          Şu bir gerçek ki, Nike en az güzel formayı bize yapmış

Yorum

• fORMA ALDIM AVEA YAZISIII CIKMAYA BASLADII SINIR OLDUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Konç 19 Şort 32 Ytl

Eşofmanlarda çıktı 160 küsür ytl
                              oy oy oy biraz kazıkça gibi geldi.teşekkür ettim.tüm şortlar mı aynı fiyat?
                              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak lazchicko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fORMA ALDIM AVEA YAZISIII CIKMAYA BASLADII SINIR OLDUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bizim formalar bulunmaz hint kumaşı ya

Sen kesin giymiş kullanmış yıkamışsındır , hata sende (?!)

Ben forma bulsam çerçeveler duvarıma asardım burada
                                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X