Kadıköy'deki mağazaya yine sordum 17 Ekim dediler ama daha erkende gelebilirmiş.
Oraya seneye anca gelir formalar. Ne zaman gitsem yarın öbürgün gelir diyor adam. Onu da o şekilde sallıyorlar heralde. Valla ben daha fazla dayanamadım. Of'tan aldım
Arkadaşlar forma konusunda benim dayımın çocuğuna yapmadığım kalmamıştır.O da şuan askerde.Trabzon'da olduğumda stadın arkasında Lazland internet kafenin yanında pimapenci vardır,ora dayımındır ortağıyla diye biliyorum...Her defa oraya gittiğimde onlar işten gelmiş,gelmemiş önemli değildi.Tek bildiğim forma alalım,forma alalım lafıydı.Her seferinde oyalıyor oyalıyor.Bende dayanamadım kendim almıştım.Sonra nazire yaparcasına hep formamı giydim...
Onu bunu bilmiyordum aston villa tipi formaya bitmeye basladım tanıtımda olanı bastan sağmaydı ancak ilk mactaki renginden tutunda kalitesine harikaydı kendini belli ediyordu.
Arkadaşlar Kadıköy TSCLUBTAN aldığım bilgi 'ÜRÜNLERİN YENİ BASIMINDA PROBLEM ÇIKMIŞ YANİ BASMIŞLAR VE DAĞITIM YAPMADAN TEKRAR BASIMA GEÇMİŞLER SIKINTILI OLMUŞ ÜRÜNLER ONDAN ÖYLE OLMUŞS ADECE BİR BİLGİ SATICIDAN '
Yorum