Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• makara yaa logo ıle nıke ısaretı olsa alınırdı

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Allah'ım bu tshirt ün trabzonspor amblemlisi olsa aaahhh ahh. her rengi gardroba konur, maçlarda değil hergün giyilirrrr
      İmza...

Yorum

• beyaz formanın small bedenini bir türlü bulamıyorum İstanbulda sordum bitti diyolar Trabzona geldim burda sordum kalmadı diyolar ne biçim iştir anlamadım zorlan aldırmayacaklar bana forma
        Bordomavi.net

Yorum

• O zaman sen Trabzonda Vakfikebir ekmeği tereyağı felan ne bulursan köy gıdalarınlan beslen bedenini büyüt renkdaş

Zaman destek zamanı : D
          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Bu maç formalarımızın en güzeli olan beyaz forma gerçekten de ışıl ışıldı. Gerçekten güzel görüntüsü vardı . Muhtemelen akşam maçı oluşu (ışıklar ve maç atmosferi felan ) formanın görüntüsüne büyük etkisi olmuştur .

Yorum

• Formalar hakkında eleştiri oklarını fırlatanlar;

en kısa haliyle söylemek isterim,

Ya forma alsınlar ya da susunlar...

Yaptıları işin adı belli değil,

Alırsın bu olmamış dersin anlarım, ama 3-5 resme bakım bu olmamış dersen internetten araba bakmışa benzersin,

Hıncal uluç gibi futbol oynamayı beceremeyip futbol yorumcusu olmasına döner yaptığınız,

Formayı eleştirenler ya da nike ı eleştirenler umarım giyim tercihlerini gucci den,gff den, armaniden yapıyorlardır da eleştiri hakkına sahip oluyorlardır.

İşte siz ve siz gibiler 150 ytl bayılıp maça gider 50 ytl lik forma için furbolcuların sırtına atlarlar, değil cam kanımca çin seddi örülmeli trbün ile saha arasına, bu kadar da yobazlık olmaz böyle bir maç sonu olamaz sinir harbi yaşadım mübarek gecede...

Umarım sadece üzerine düşenler mesajımı anlamıştır...

Yorum

• Bu akşam vuruldum formaların görünüşüne Çok güzellerdi,beyaz formayı ilk kez bu kadar çok sevdim.
                Nike da ayrı bir güzel duruyormuş be...
                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• nerdesiniz millet forma almıyormusunuz yoksa haydi resimleri bekliyorum

Yorum

• bu formalar bizim yabancılara o kadar çok yakıştı ki...hele cale ye ulan arkadaş bi forma insana bu kadar mı yakışır ya bu araada nike ı tebrik ederim helal olsun.bu formaya laf eden arkadaşları da Allah'a havale ediyorum zaten mubarek kandil gecesi
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak kurafspeedy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

makara yaa logo ıle nıke ısaretı olsa alınırdı
                      yuh artık kolpanın bu kadarı ama takdir ettim şimdi yapan adamı taraftarı okumuş adam işin ehli galiba
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• beyaz formalar gercekten süper ötesi,bence

Yorum

• Belki de aramızdan biridir.

Yorum

• Arkadaslar bende normalde Medium giyiyorum. Forma alicamda acaba small mu aldirsam. Formalar nasil buyuk mu?

Yorum

• İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formalar hakkında eleştiri oklarını fırlatanlar;

en kısa haliyle söylemek isterim,

Ya forma alsınlar ya da susunlar...

Yaptıları işin adı belli değil,

Alırsın bu olmamış dersin anlarım, ama 3-5 resme bakım bu olmamış dersen internetten araba bakmışa benzersin,

Hıncal uluç gibi futbol oynamayı beceremeyip futbol yorumcusu olmasına döner yaptığınız,

Formayı eleştirenler ya da nike ı eleştirenler umarım giyim tercihlerini gucci den,gff den, armaniden yapıyorlardır da eleştiri hakkına sahip oluyorlardır.

İşte siz ve siz gibiler 150 ytl bayılıp maça gider 50 ytl lik forma için furbolcuların sırtına atlarlar, değil cam kanımca çin seddi örülmeli trbün ile saha arasına, bu kadar da yobazlık olmaz böyle bir maç sonu olamaz sinir harbi yaşadım mübarek gecede...

Umarım sadece üzerine düşenler mesajımı anlamıştır...
                              formaları eleştirme hakkı sadece alanlara mı ait anlamadı? yani biri görmüş ve beğenmemiş, almamış ne diyebilirsin ki? ben formamı aldım ama ben de sonuna kadar bu formaların hakettiğimiz formalar olmadığını söylerim, bu da benim düşüncem, senin gibi düşünmek zorunda değilim ya da farklı düşündüğüm için de susmak zorunda değilim. ki yazında "siz ve siz gibiler" ile başlayan bölüm bence tam bir rezalet. aristokrat bir aileden mi geliyorsun anlamadım? bence son cümlen de pişmanlığın bir göstergesi. efendim bırakın insanlar istediklerini yapsınlar. formalar çirkin olmuş demek suç mu? öyleyse bile bu suçu işlemekten geri durmayacağım. sadece takımıma katkı için formamı alırım o kadar. sonrası kimseyi ırgalamaz:-)
                              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                              my name is onur....
                              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaslar bende normalde Medium giyiyorum. Forma alicamda acaba small mu aldirsam. Formalar nasil buyuk mu?
                                Evet arkadaşım,forma bedenleri büyük.Normalde M beden giyiyorsan siparişini S beden olarak vermelisin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X