Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inanamiyorum...benim ve bir arkadas örnek verdimiz formanin cakmasi cikti....harika be

Yorum

• İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arma koyduklarında hukuken suç işlemiş oluyor ondan koymamışlar. İşi biliyorlar yani
      İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne koymuyolar anlamadım
      Trabzonspor amblemi koymuyorlar çakma formaların tipik özelliği... Ts logosu kanunen korunuyor arkadaşlar, belirli alanlarda izinsiz kullanılamaz. Yani söylenildiği gibi hukuken suç işlerler
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        inanamiyorum...benim ve bir arkadas örnek verdimiz formanin cakmasi cikti....harika be
        Güzeldi bence tasarımlar sizde bu işe girin , tasarımlarınız güzel taraftar beğeniyor hemen anlaşmayı yapın, satmnaya başlayın çok çılgın satar
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Güzeldi bence tasarımlar sizde bu işe girin , tasarımlarınız güzel taraftar beğeniyor hemen anlaşmayı yapın, satmnaya başlayın çok çılgın satar
          biz bunu profesyonel yapmadik.......
          kazanan TS olsun

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            biz bunu profesyonel yapmadik.......
            kazanan TS olsun
            Kazan sende kazan şakadanda mı anlamıyorsunuz Allah Allah !

Yorum

• bence taraftar begenmediğini beli etmeliki yonetimde taraftarın beğenmedi anlamalı bir an önce yeni tasarımlar istemeli
              bir çubuklu forma bile yapmamışlar bu işle ilgili yonetim de hangi arkadaşlar ilgileniyorsa bunu nıke yetkililerine soylemliydi bence

Yorum

• İlk olarak acs8561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                beyler istanbulda aksaray mevkiinde oturuyorumm.cumartesi maca gidecegiz insallah.orada forma satisi olacak deniyor fakat ben oraya gitmeden isimi bitirmek, formami alip gitmek istiyorum.size soracagim sey istanbulda nereden temin edebilirim formamizi ilgileriniz icin simdiden tesekkurler ...
                marmara cad. no 4/17 haznedar tel;502 80 45

orda maxi market var sor gösterirler
                Bordo Mavi...

Yorum

• İlk olarak semih albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  haznedarda var...medical hastanesi mi medico hastanesi mi onun civarında bir yerde
                  İlk olarak ORDULU_BURAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  marmara cad. no 4/17 haznedar tel;502 80 45

orda maxi market var sor gösterirler
                  tesekkurler ...

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor amblemi koymuyorlar çakma formaların tipik özelliği... Ts logosu kanunen korunuyor arkadaşlar, belirli alanlarda izinsiz kullanılamaz. Yani söylenildiği gibi hukuken suç işlerler
                    ben tic.hukuk dersi gördüm bunun bir öenmi yok isim veya renk değiştirme mahkeme ceza verebilir suçu işleyene çünkü amacın ne doğrultuda olduğu önemli bize hocamız söylemişti yani ceza verebilir mahkeme

Yorum

• reklam yaptığım zannedilir fln diyerek burda adresi vermiyorum ama internette trabzondan bir mağaza sahibi satış yapıyor. Burdan da temin etmeniz mümkün. Güvenilirlik fln sorun değil tabi. Almak isteyenlere adresi verebilirim.
                      İ-NA-NI-YO-RUZ!

Yorum

• tarafımca uzun uğraşlar sonucu temin edilen bordo forma ile ilgili tespitler;zira izmirde mümükün yok bulunmuyor formalar ve uzun süre zor olacak bulması

1- kullanılan malzeme oldukça kaliteli ( hele hele tansaş torbasından yapılan pumaların yanında çok kaliteli"
                        2- kesinlikle bedeninizden bir beden küçük alın, kalıplar büyük"
                        3- arma maalesef yapıştırma ve formanın tek kötü yanı
                        4- 2 ton bordo çok güzel olmuş, tamamen farklı kumaşlar
                        5- vücuda çok iyi oturuyor
                        6 - üretim tayland
                        KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben tic.hukuk dersi gördüm bunun bir öenmi yok isim veya renk değiştirme mahkeme ceza verebilir suçu işleyene çünkü amacın ne doğrultuda olduğu önemli bize hocamız söylemişti yani ceza verebilir mahkeme
                          doğrudur....

Yorum

• İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arma koyduklarında hukuken suç işlemiş oluyor ondan koymamışlar. İşi biliyorlar yani
                            işi biliyorlar tabi bilmeseler zaten siteleri takip edipbu tasarımı bulup yaptırmazlardı.
                            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Bu hafta sonu açılış maçında olimpiyat stadının önünde kendimize ve ailemize ürün alınabilecek standlar magazalar nike ürün tırı falan bulabilecekmiyiz.....

Bu konuda çiddi şüpelerim var...

Öyle mahmutpaşa usulu standlar filan açılıp ürün çeşitliligi filan bulunmayacaksa en son ibb maçı gibi hiç bu işe girişmesinler...
                              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu hafta sonu açılış maçında olimpiyat stadının önünde kendimize ve ailemize ürün alınabilecek standlar magazalar nike ürün tırı falan bulabilecekmiyiz.....
                                Yönetimin girişimleri devam ediyor abi...

Ayrıca Büyükçekmece Atirus Nike' sordum...

Ay sonunda gelicekmiş formalarımız....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X