inanamiyorum...benim ve bir arkadas örnek verdimiz formanin cakmasi cikti....harika be
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArma koyduklarında hukuken suç işlemiş oluyor ondan koymamışlar. İşi biliyorlar yaniİlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene koymuyolar anlamadımçakma formaların tipik özelliği... Ts logosu kanunen korunuyor arkadaşlar, belirli alanlarda izinsiz kullanılamaz. Yani söylenildiği gibi hukuken suç işlerler
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinanamiyorum...benim ve bir arkadas örnek verdimiz formanin cakmasi cikti....harika besizde bu işe girin , tasarımlarınız güzel taraftar beğeniyor
hemen anlaşmayı yapın, satmnaya başlayın çok çılgın satar
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzeldi bence tasarımlarsizde bu işe girin , tasarımlarınız güzel taraftar beğeniyor
hemen anlaşmayı yapın, satmnaya başlayın çok çılgın satar
kazanan TS olsun
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz bunu profesyonel yapmadik.......
kazanan TS olsunşakadanda mı anlamıyorsunuz Allah Allah !
Yorum
-
İlk olarak acs8561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler istanbulda aksaray mevkiinde oturuyorumm.cumartesi maca gidecegiz insallah.orada forma satisi olacak deniyor fakat ben oraya gitmeden isimi bitirmek, formami alip gitmek istiyorum.size soracagim sey istanbulda nereden temin edebilirim formamizi ilgileriniz icin simdiden tesekkurler ...
orda maxi market var sor gösterirlerBordo Mavi...
Yorum
-
İlk olarak semih albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaznedarda var...medical hastanesi mi medico hastanesi mi onun civarında bir yerdeİlk olarak ORDULU_BURAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarmara cad. no 4/17 haznedar tel;502 80 45
orda maxi market var sor gösterirler
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor amblemi koymuyorlarçakma formaların tipik özelliği... Ts logosu kanunen korunuyor arkadaşlar, belirli alanlarda izinsiz kullanılamaz. Yani söylenildiği gibi hukuken suç işlerler
Yorum
-
tarafımca uzun uğraşlar sonucu temin edilen bordo forma ile ilgili tespitler;zira izmirde mümükün yok bulunmuyor formalar ve uzun süre zor olacak bulması
1- kullanılan malzeme oldukça kaliteli ( hele hele tansaş torbasından yapılan pumaların yanında çok kaliteli"
2- kesinlikle bedeninizden bir beden küçük alın, kalıplar büyük"
3- arma maalesef yapıştırma ve formanın tek kötü yanı
4- 2 ton bordo çok güzel olmuş, tamamen farklı kumaşlar
5- vücuda çok iyi oturuyor
6 - üretim taylandKAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...
Yorum
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben tic.hukuk dersi gördüm bunun bir öenmi yok isim veya renk değiştirme mahkeme ceza verebilir suçu işleyene çünkü amacın ne doğrultuda olduğu önemli bize hocamız söylemişti yani ceza verebilir mahkemeTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArma koyduklarında hukuken suç işlemiş oluyor ondan koymamışlar. İşi biliyorlar yaniöldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
Bu hafta sonu açılış maçında olimpiyat stadının önünde kendimize ve ailemize ürün alınabilecek standlar magazalar nike ürün tırı falan bulabilecekmiyiz.....
Bu konuda çiddi şüpelerim var...
Öyle mahmutpaşa usulu standlar filan açılıp ürün çeşitliligi filan bulunmayacaksa en son ibb maçı gibi hiç bu işe girişmesinler...Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hafta sonu açılış maçında olimpiyat stadının önünde kendimize ve ailemize ürün alınabilecek standlar magazalar nike ürün tırı falan bulabilecekmiyiz.....
Ayrıca Büyükçekmece Atirus Nike' sordum...
Ay sonunda gelicekmiş formalarımız....
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum