Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yaw saçmalamayın millet.koskoca nike bütün takımlara aynı formayı çıkaracak,bize gelince 2. kalite-ilk defa bu forumda duydum-üretecek öyle mi?güldürmeyin adamı?bi düşünün bakalım acaba nike gibi bir firmanın öyle bir işe girişmeye .ötü var mı? yemez yani.bu işin sonuna prestij var.kapitalist sistemde böyle bir hareket yemez.zaten forma dediğin nedir ki öyle çok aşırı pahalı bir ürün değil.geçen sene pumanın forma maliyeti-bizim forma için-sadece3 ytl idi.naylon hepsi.hadi kumaş olsun kaç para olucak istediği kadar kaliteli olsun isterse ipek üretsin 5 ytl yi geçmez. gerisi kâr.5 senedir bu işin içerisindeyim ben.
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Ilk sezondan muazzam formalar beklemek yanlis zaten. Sözlesmeyi yapali 3-5 hafta oldugunu göz önünde bulundurursak bence yapilan 5 forma cok güzel.

Bu arada dikkatimi cekti, Arsenal logosu bizimkine oranla daha büyük sanki forma üzerinde (beyaz formada). Yoksa formanin tasarimi mi büyük gösteriyor armayi?
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• ya biz kuşadasından nası alalım ya off
        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• arkadasım ben buraya boş boş yorum yazanlardan degilim!!!!buraya gelip abuk subuk forumda yorum yazmaktansa sadece okur giderim.. birde yazının tamamını okursan eğer ne demek istediğimi iyi anlarsın!!!
          sende sanırım boş mesaj atıp duranlardansın!!!
          boş laf değil iş yapacaksın..
          buraya boş mesaj yazacağıma her ay gider TScluptan alışverişimi yaparım ve daha hayırlı bir iş yapmış olurum....
          Bu sevda bitmez!!!!!!

Yorum

• trabzonda kaç kişi bir formaya 85 ytl verebilecek?? ve hala bu formalar istanbulda yok..yok kardeşim işte yooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk ...
            Bu sevda bitmez!!!!!!

Yorum

• güngörendekinden bahsetmeyin bütün malların üstünde tozlar uçuşuyor.hem istanbul güngörenden ibaret değil..
              Bu sevda bitmez!!!!!!

Yorum

• İlk olarak mucaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadasım ben buraya boş boş yorum yazanlardan degilim!!!!buraya gelip abuk subuk forumda yorum yazmaktansa sadece okur giderim.. birde yazının tamamını okursan eğer ne demek istediğimi iyi anlarsın!!!
                sende sanırım boş mesaj atıp duranlardansın!!!
                Son cümleyi gördükten sonra burayi ne kadar iyi okudugunuzu anlamis olduk
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak mucaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  trabzonda kaç kişi bir formaya 85 ytl verebilecek?? ve hala bu formalar istanbulda yok..yok kardeşim işte yooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk ...
                  gelir arkadaşım bende haznedardan almak durumundayım başka ts club bilmiyorum istanbulda.ha baktın yine gelmiyor bir nike mağazasında satılır onu da bulamadın kargodan iste.bir de illa 85 milyonluk formadan alacaksın diye bir şey yok.ben öğrenciyim biraz kısarsam 45 ytl lik formayı alabileceğim.tabi kimsenin maili işlerine karışmak haddim değil ama ben kendimi anlatıyorum.amaç klube destek deil mi?bizim taraftar olarak elimizden gelen bu.takım yöneticileri o kaar transfer yaotıktan sonra bir forma almak bu kadar mı zor?

Yorum

• öncelikle tüm renkdaşlarıma merhabalar.

ingiltereden evvelsi akşam istanbula avdet edip vatan toprağına kavuşmuş olduk. 1 günlük konaklmadan sonra dün de canım memleketim trabzon'a ulaşmış bulunuyorum. ben beş formamızın hepsinden de beşer adet sipariş vermiştim. siparişlerimi eksiksiz bana teslim eden ve sabırla trabzona gelmemi bekleyen recep kardeşime sonsuz teşekkürler. ingiltereye döndüğümde trabzonspor formalarımızdan hediye edeceğim bir çok arkadaşım var. o sebeple biraz adetli sipariş vermiştim. gerçi forma size'ları istediğim gibi olmadı ama olsun buna da şükür.

mağazalarda formalarımızın bitmiş olması beni son derece sevindirdi. istanbul takımlarına oranla bu sene hem kombinelerde hem de forma satışlarında trabzonspor büyük bir gelişme kaydetmiş durumda. formalarımızın beşi de bana göre mükemmel olmuş. daha önce de belirtmiştik gerçi, formaları biraz sade bulacaksınız diye gerçekten de öyle olmuş ama üzerinde yapıştırma da olsa trabzonspor amblemi bulunan bütün ürünler benim için mükemmeldir. önemli olan takımımıza destek verebilmek. ne yalan söyliim ben de bordo mavi hastalığı var. bu iki renge dayanamıyorum. keşke bulabilsem de takımımızın ilk yıllarda giydiği bütün formaları alabilsem.

forumu okuyunca çok ilginç yorumlara rastlıyorum. neden turuncu, neden sade, çubuklu forma nerede gibi sorgulamalara girmişiz. bunun olması son derece normal. çünkü takımımız gerçekten çok büyük bir takım, beklentilerimiz farklı ve her şeyin en iyisini istiyoruz. tabi işin içine trabzonlu ya da karadenizli olmak girince hepimiz sabırsız davranabiliyoruz. ben açıkçası bütün formalarımızı çok beğendim ve nike'ı takdir ettim. çünkü kumaşlar kaliteli, dizaynlar bence güzel, fiyatlar fena sayılmaz. imkanı olan herkes mutlaka forma almalı. artık biz de bu konuda istanbul kulüplerine kafa tutmalıyız. çubuklu formalar ocak ayında satışa çıkacak. çubuklu formalar çıktığında yine inanıyorum ki eleştiri yağmuru olacak. çünkü o formaların yakaları şimdiki bordo ve turuncu formaların yakaları ile aynı. onlar elimize ulaştığında bir çoğumuz yine "ah kappa nerdesin" diyecek hatta "puma'lar bunlardan kat be kat daha iyiydi" yorumları ile karşılaşacağız. lütfen bunlara takılmayalım artık. iki sene önce bjk'nın giydiği simsiyah bir forma vardı. yine umbro faciası üretmişti onu. bir arkadaşım bana o formadan hediye etmişti. baktım forma gerçekten kalitesiz karabasan gibi bişey ama o sene bjk'nın en çok satan ikinci forması olmuş. aynı şekilde fb'nin geçen sene sarı beyaz çubuklu forması vardı. ondan da bana bir hediye gelmişti acayip gülmüştüm. çünkü gerçekten çok komik bir formaydı. fb deyince akla sadece sarı lacivert geliyor çünkü. ama adamların o formada satış adetlerini görünce şok oldum. taraftar desteği böyle olur. bizim de aynı şekilde destek vermemiz gerekiyor. ne ilginçtir ki ingilterede hala benden ts club'un çubuklu formasını isteyen arkadaşlarım var. diyorum yok, kalmadı, bitti, unutun onu. şimdi nike'ları götüreceğiz bakalım ne diyecekler.

farkettiğim bir nokta da bizim forma, şort ve tozluk kombinasyonlarında büyük yanlışlıklar yapıyor olmamız. mesela akşam ki maçta baştan ayağa mavi kombinasyonu formanın duruşunu çok basitleştirmiş. bu konuda biraz daha designer desteği alabilirsek çok iyi olacak diye düşünüyorum.
                    En son melihkuzey tarafından düzenlendi; 30.07.2008, 10:59.

Yorum

• İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

farkettiğim bir nokta da bizim forma, şort ve tozluk kombinasyonlarında büyük yanlışlıklar yapıyor olmamız. mesela akşam ki maçta baştan ayağa mavi kombinasyonu formanın duruşunu çok basitleştirmiş. bu konuda biraz daha designer desteği alabilirsek çok iyi olacak diye düşünüyorum.
                      klübe mail atalım yine mailleri okuyorlar.mesela arma nike dengesini bu şekilde sağlamıştık.bu problemide mail atarak çözebiliriz.-vay be sosyal klüp anlayışı-

Yorum

• bizim forma numaralarının stili ile aynı heralde??

Yorum

• Melih Bey çubuklu modelimiz böyle ve çubukların kalınlığı bu şekilde mi?

Melih Bey hoş geldiniz, İstanbul'dan söyleyince etkili olmuyor ama, siz hazır İngiltere'den gelmişsiniz ve Trabzon'dasınız yorumlarınızı alalım.
                          Dünya üzerinde bizim renklerimizi taşıyan, sponsoru Nike olan, çubuklu forma giyen başka bir takım yok o yüzden bize özel üretim yapıyorlar doğru mu?

Forma modelleri bunlar olabilir diye eski başlıkta paylaşmıştım modelleri. Üstelik formalar çıkmadan ve sözleşme imzalamadan önce.

Formaları ve aksesuarları çıkmadan çok önce BMN'de görmüştük zaten. Merak edenler eski başlığa bakabilir.
                          Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ankaraspor ve Eskişehirspor da bizim seçtiğimiz 2008 /2009 kataloğundan kendine uygun renk ve modelleri seçmiş

Bu renkte tepki göreceği için seçilmemiştir:

Bizim seçtiğimiz model:

Bordo beyaz

Yorum

• Yarın başka takımlarda görürsek şaşırmayalım diye paylaşıyorum

Bu da bizim seçtiğimiz diğer model:

Brezilya modeli diye anılan bu modelin mavisi de var fakat bordomavilisi yok. Beyaz formadaki mavi tonunun farklı olmasının nedeni başka seriden olması.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X