çubuklu forma devre arasına yetişcek mi kesn?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih kusura bakma ama üzerime alındığım ve yanlış düşüncelere meydan vermemek için,
daha önce defalarca dile getirdiğim duygu ve düşüncelerimi canınızı sıkmayacaksa yinelemek isterim:
Derdimin marka değil, Trabzonspor sevgisi olduğunu göremiyor musunuz? Forma deyince ben Nike anlamıyorum artık Trabzonspor forması olarak değerlendiriyorum olayı. Sözleşmenin hangi şartlarda imzalandığını, mevcuk imkanların ve sizi sınırlayan gerçeklerin neler olduğunu hesaba katmadan, sırf beğenmedik diye yapılan eleştiriler de bana insafsız geliyor.
Sponsorumuz başka bir marka olsaydı, benim yaklaşımım yine aynı olacaktı.
Nike dünya üzerinde özellikle büyük takımları giydirip herkesi memnun edip, dışarda kalanları gıpta ile kendine baktırırken, bizim bu kadir kıymet bilmeyişimizi de çözemiyorum. Tasarım konusunda da müsaade edin kendi düşüncelerimi -herkes kadar- ifade etme özgürlüğüm olsun. Daha önceki formaları göz önüne almadan, markası ne olursa olsun Trabzonspor formasından bahsederken, önüne gelen formalara, daha doğrusu Trabzonspor formalarına en aşağılık ifadelerle haraketler yağdırsın, aklına ilk geleni hiçbir süzgeçten geçirmeden söylesin, ben kendi düşüncelerimi ifade edince 'Firma Avukatlığı' olsun öyle mi? Bravo!
Nike'ın avukatı veya çalışanı değilim, savunduğum şeyler artık Trabzonspor'a ait olan değerler.
Ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz.
Yanlış anlaşılma olmasın ...
Trabzonspor formasına yapılacak herhangi bir hakarete benim de müsamaha göstermem mümkün olamaz zaten ...
Yalnız bizim burada söylemek istediğimiz , formaların Trabzonspor'un hakettiği kalitede olmadığı ...
Bunu defalarca burada tartıştık ve sonuçta formaların bu sene böyle olacağını gelecek seneye çok daha kaliteli modellerin çıkacağını öğrendik (verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler ) ...
Kabullenemediğim olay ise hala bazı arkadaşların formalar hakkında çok kaliteli olduğunu belirtmeleri ve beğenmeyen arkadaşlara hakarete varan sözler sarfetmeleri
,fotoğraftan gördükleriyle yorum yapan arkadaşlar hakkında alaycı bir tavır izlenmesi ...
Bu formaları daha çıkmadan önce siz ve diğer arkadaşlar defalarca buralara kopyalayıp yapıştırdılar ve gördük ki bu formalar belli kumaş kalitesinin üzerine çıkmayan ve internet sitelerinde çok düşük fiyatlarda alıcı bulan standart Nike kreasyonlarıymış ...
Bunu kabullenmişken birini çıkıpta hala formaların ne kadar kaliteli olduğundan ballandıra ballandıra bahsetmesi gülünç durumlara yol açıyor ...
Umarım söylemek istediklerimi tam olarak ifade edebilmişimdir ...
Saygılar ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
Formaları beğenmeyenler olabildiği gibi, çok beğenenlerin olması da normal değil mi? İnsanın beğendiğini söylemesinin tanımı 'marka avukatlığı' olmamalı.
Geçen sene giydiğimiz formaların kumaş kalitesi ve renkleri ile karşılaştırınca arada kalite farkının olduğu aşikar.
Ayrıca formayı beğenenlerin, beğenmeyenler kadar ağır tanımlamalar yaptığını sanmıyorum.
Bu formalar gökten düşmedi, veya Nike 'illa bunları alın' demedi. Yönetim bu modelleri ve kumaşları seçti, olayın özeti bu. Yönetim daha iyi kumaş ve model seçemez miydi? Seçebilirdi fakat bu sorunun cevabını ben değil yönetim kurulumuz vermeli
Nike bütün ürünlerini internetten de satıyor ne var bunda? Fakat bizim ürünlerimiz abartıldığı kadar kötü ürünler veya ikinci kalite ürünler değil. Buraya ucuz diye yapıştırılan örneklerden model ve kumaş olarak da farklı üstelik. Biz de takip ediyoruz dünyayı, yanlış bilgiler üzerine yanlış yorumlar inşa etmeyelim. Hatta İstanbul takımlarının formaları ile karşılaştırılınca fiyat olarak daha cazip, kalite olarak daha öndeler.
Herkes daha kaliteli ve güzel olsun istiyor. Fakat içinde bulunduğumuz gerçeklere göre hareket etmeliyiz. Defalarca yazdım; 'beklentilerimizi doğru ayarlarsak, hayal kırıklıkları yaşamayız' diye. Bu sene yapılabileceklerin en iyisi yapıldı. Hala gidermeleri gereken yılların birikimi olan sorunlar var.
Bu arada Fatih, sen de hala formayı birebir görüp dokunmadın değil mi?
Yorum
-
anadolu yakasında forma alacağımız bi yer hala yok.daha doğrusu yer var ama forma yok.İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
-
Görünen o ki, olimpiyatta TSClub tırı yetersiz kalacak gibi.
Forma ve ürün satışı için stad çevresine bir alışveriş çadırı 'taraftar-zone' yapılsa güzel olur. Forma satış işini yalnızca TSClub bırakılmamalı, bizzat Nike'ın olaya el atıp bu potansiyeli değerlendirmesi lazım. Korkamayın bütün formaları olimpiyatta almayız, mağazalardan almaya devam edeceğiz. Fakat oralara kadar gitmişken insanlar boş dönmemeli veya bir forma alacak diye ayrıca eziyet çekmemeli.
Hazırlık yapmak için zamanları azalıyor, biz yine testi kırılmadan diyeceğimizi diyelim de...
En son a f s tarafından düzenlendi; 04.08.2008, 17:24.
Yorum
-
ALİ FUAT abi aldığım duyumlara ve bilgilere göre tır getirmeyeceklermiş. içerdeki büfeler gibi olan ofislerde satış yapacaklarmış oradan 4-5 tane oda da satış yapılacak dendi.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleALİ FUAT abi aldığım duyumlara ve bilgilere göre tır getirmeyeceklermiş. içerdeki büfeler gibi olan ofislerde satış yapacaklarmış oradan 4-5 tane oda da satış yapılacak dendi.Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu arada Fatih, sen de hala formayı birebir görüp dokunmadın değil mi?RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir bulabilsem dokunacağım ağabey
Yorum
-
İlk olarak fataLity tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul 500evlerde forma satışı var. Belki yardımcı olabilir sana.RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
anadolu yakasında kadıköy de rıhtımın orda var bir trabzonspor satış temsilcisi''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum