ben şuan istanbuldayım trabzona gidiyim söz alıp bende çekecem resmimi koyacam buraya...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yorum
-
İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
sölesene bizde alalım
haznedara gittim bu formadan ve beyazından kalmadıgını en az 15 gün sonra bu formaların gelecegini söyledi...Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma shortun icine girmeli
almanyada öyle
amatörde oynuyorum ve formayi shortun icine sokmadan maca cikartmiyor hakem
hala daha devam ediyor işteSabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
şu numara fontu için ne yapabilirz afs abi ?
kesinlikle değiştirilmesi gerek...
O kadar basit bir işlem ki yönetim bunca şeyin üzerine bunu yapmazsa daha diyecek bir şey bulamıyorum...Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Bu kombinasyonlardan birini seçip, formalarını düzgün giyselermiş daha güzel görüneceklerdi.
Formaların kimi şortun içinde kiminde ise dışarda, ciddiyetsizlik, özensizlik.
Bizimkiler akıl etmese bile hakemler müdahele edip düzeltmeli.
O formayı giyebilmek için onca mücadele edip çalışıyorsunuz, giydikten sonra bari düzgün giyin değil mi?
Önemli bir detay mı? Bence büyük takım olmanın ince detaylarından biri olduğunu düşündüğüm için önemli.
O formayı giyen herkes, o formaya saygı göstermeli.[/QUOTE]
ben bu konuya hiç katılmıyorum,formayı şortun içine sokmamanın formanın büyüklügüyle ne alakası olabilir??casillas kaleci tişörtünün altına beyaz birşey giyer ve o beyaz şey tişörtünün altında 2 cm kadar görünür,tabiri caizse salaş bi giyimi var.kendisi real madrid'in yıllardır kalesini koruyor..buna benzer birçok örnek bulunabilir,maç içinde forması şortunun dışına çıkan eto'o aman barcanın büyüklügüne hiç yakışmadı hemen içeri sokmalıyım mı desin?
halı sahada top oynuyoruz ben formamı şortumun içine sokup oynayamam çıldırırım,çok rahatsız ediyor beni,çoraplarımı dizime kadar çekemem,bileklerimin biraz üzerinde olur hep..serkan balcı çoraplarını tekmeliginin içine kıvırır,madem öyle çorapta formanın bir parçası saygı duysun,büyüklügüne aykırı hareket etmesin,dizine kadar çeksin..yattara,henry,umut'un dizlerini de geçer neredeyse şortunun altına girer çorapları,onlar da öyle yapmasın,totti de çok yukarı çekmez çoraplarını..ben şortu da belime kadar çekemem,biraz aşağıya indirirm,daniel amokachi de öyle yapardı..vs..vs..vs
her futbolcunun böyle takıntıları vardır,forma büyüklügüyle bence alakası yok,bizim futbolcularımızın koşması,savaşması,bizi mutlu etmesi o formanın büyüklügünün farkında olduklarını gösterir..inşallah..10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
hakem kurallarında formayı içeri sokma özellikle seromonide söz konusudur, sonra dağılan dışarı çıkan formaya karışmaz hakemler... Ancak ve ancak çok kıl kaparsa oyuncuda ters bir hareket yaparsa gelip içeri sokmasını isteyebilir formayı...
Ben hentbol hakemiyim, bizde kural budur... Seromonide formalar içeride olacak. Saygı göstergesidir aynı zamanda.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Metin oktay'ın anısına yapılan parçalı forma... şahsen çok beğendim. Sade ve şık
iste buda Trabzon icin olan model
nike zar zor yapabildim ama arma yi artik siz yaparsiniz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum