Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben şuan istanbuldayım trabzona gidiyim söz alıp bende çekecem resmimi koyacam buraya...
    alemde teksin vazgeçilmezsin trabzonum sen benim herşeyimsin

Yorum

• Teşekkür ederim. Bakalım renkdaşlar bize forma bırakmışmı mağazalarda
      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Bence perspektiften dolayı öyle görünüyor. Yattara sanki yere bakıyor gibi. Fotoğrafın çekildiği yerin bakış açısı , hakemle yattaranın arasındaki mesafeyi görmemize imkan vermemiş
        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Bu çubuklu formalar çok kötü... yakanın yanında olan çubuk kötü duruyor. kocaeli amblemi berbat bir yerde... Diğer eskişehir formasıda öyle.. Böyle bişeyle karşılaşmayız umarım

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Selçuk'un üzerindeki amblem yavaş yavaş maviye bürünüyor

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nerden aldın

sölesene bizde alalım

haznedara gittim bu formadan ve beyazından kalmadıgını en az 15 gün sonra bu formaların gelecegini söyledi...
              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• ya yeter artık şu formalar mağazalarda satılmaya başlasın daaaaaaaaaaa

Yorum

• Maca giden birisi olarak formalari begendim...en ucuz forma bu ise ozaman digerleri dahada güzeldir...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    forma shortun icine girmeli
                    almanyada öyle
                    amatörde oynuyorum ve formayi shortun icine sokmadan maca cikartmiyor hakem
                    formaların sortun icerisine sokulması cekmeleri dha kolay anlasılması icin dusunulmus bi kuraldır. ne kadar ise yarar yaramaz bilmem ama bu amacla konuldugunu biliyorum.
                    hala daha devam ediyor işte
                    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• hayırlısıyla yeni nike formamla ilk halısaha maçıma çıktım. ya bu forma ile daha hızlı koşup daha iyi ver-kaç yapılıyor
                      İmza...

Yorum

• şu numara fontu için ne yapabilirz afs abi ?

kesinlikle değiştirilmesi gerek...

O kadar basit bir işlem ki yönetim bunca şeyin üzerine bunu yapmazsa daha diyecek bir şey bulamıyorum...
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bu kombinasyonlardan birini seçip, formalarını düzgün giyselermiş daha güzel görüneceklerdi.
                          Formaların kimi şortun içinde kiminde ise dışarda, ciddiyetsizlik, özensizlik.
                          Bizimkiler akıl etmese bile hakemler müdahele edip düzeltmeli.

O formayı giyebilmek için onca mücadele edip çalışıyorsunuz, giydikten sonra bari düzgün giyin değil mi?

Önemli bir detay mı? Bence büyük takım olmanın ince detaylarından biri olduğunu düşündüğüm için önemli.

O formayı giyen herkes, o formaya saygı göstermeli.[/QUOTE]

ben bu konuya hiç katılmıyorum,formayı şortun içine sokmamanın formanın büyüklügüyle ne alakası olabilir??casillas kaleci tişörtünün altına beyaz birşey giyer ve o beyaz şey tişörtünün altında 2 cm kadar görünür,tabiri caizse salaş bi giyimi var.kendisi real madrid'in yıllardır kalesini koruyor..buna benzer birçok örnek bulunabilir,maç içinde forması şortunun dışına çıkan eto'o aman barcanın büyüklügüne hiç yakışmadı hemen içeri sokmalıyım mı desin?
                          halı sahada top oynuyoruz ben formamı şortumun içine sokup oynayamam çıldırırım,çok rahatsız ediyor beni,çoraplarımı dizime kadar çekemem,bileklerimin biraz üzerinde olur hep..serkan balcı çoraplarını tekmeliginin içine kıvırır,madem öyle çorapta formanın bir parçası saygı duysun,büyüklügüne aykırı hareket etmesin,dizine kadar çeksin..yattara,henry,umut'un dizlerini de geçer neredeyse şortunun altına girer çorapları,onlar da öyle yapmasın,totti de çok yukarı çekmez çoraplarını..ben şortu da belime kadar çekemem,biraz aşağıya indirirm,daniel amokachi de öyle yapardı..vs..vs..vs
                          her futbolcunun böyle takıntıları vardır,forma büyüklügüyle bence alakası yok,bizim futbolcularımızın koşması,savaşması,bizi mutlu etmesi o formanın büyüklügünün farkında olduklarını gösterir..inşallah..
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Metin oktay'ın anısına yapılan parçalı forma... şahsen çok beğendim. Sade ve şık

Yorum

• hakem kurallarında formayı içeri sokma özellikle seromonide söz konusudur, sonra dağılan dışarı çıkan formaya karışmaz hakemler... Ancak ve ancak çok kıl kaparsa oyuncuda ters bir hareket yaparsa gelip içeri sokmasını isteyebilir formayı...

Ben hentbol hakemiyim, bizde kural budur... Seromonide formalar içeride olacak. Saygı göstergesidir aynı zamanda.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Metin oktay'ın anısına yapılan parçalı forma... şahsen çok beğendim. Sade ve şık

iste buda Trabzon icin olan model
                                nike zar zor yapabildim ama arma yi artik siz yaparsiniz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X