Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi bu formanın uzun kollusu çıkar mı acaba ?

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizde seneye alırız ozaman bize has formaları
      maca forma ile gel de. seneye de alırsan olur sen.
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bulursun tabi halen stok var.Birçok ürün web sitesinden kaldırılmış olmasına rağmen mağazalarda mevcut.

Öyleki Bitirmek için hala eskileri hediye ediyor kulüp
        Tamam sağolasın.şu 1...2 gün içinde tsclup a uğramak lazım o zaman
        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben hala logomuzun Nike logosuna göre biraz daha aşağıda kaldığını düşünüyorum. Umarım biraz daha yukarı çekerler. Diğer takım formalarından bunu takip edebilirsiniz. Yıldız kısmı çok dikkate alınmamalı
          ben bakıyorum ama göremiyorum daha aşağıda olduğunu da sen nasıl görüyorsun

bana görede yıldız kısmı dikkate alınmalıdır.

Yorum

• bence maça turuncu formayla gidelim..hollanda stili

Yorum

• Taraftardan gelen istek doğrultusunda bütün modellerin uzun kollu versiyonları da satışta olacak.
              Trabzonspor forması her zaman güzeldir.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ama kendımızı de kandırmayalım arkdaslar. formalar gercekten kotu.

çok merak ettim neyi kötü formaların , kumaşına dokundunuzda beğenmediniz mi , bordo yerine penbe mi koymuşLar

yada trabzon'da amblemi ters mi basmışlar

bas bas bağırılıyo bi kLübe forma tasarlamak için 1 sene gerekLi , adamLar bu kısa sürede yapılabileceğin en iyisini yapmışLar

el insaf
                7
                Cngz_61

Yorum

• Bu formalardan 20 bin adet satılırsa bile başarıdır kimse kusura bakmasın
                  Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Taraftardan gelen istek doğrultusunda bütün modellerin uzun kollu versiyonları da satışta olacak.

baba trabzonspor formaları tabıkı her zaman guzeldır. ama bu senekı formalar ıcın bu kendımızı kandırmak olur. valla puma formaları ozler olduk. hanı senın tasarımlardan bır tanesı bıle olsa yeterdı.

Yorum

• İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      baba trabzonspor formaları tabıkı her zaman guzeldır. ama bu senekı formalar ıcın bu kendımızı kandırmak olur. valla puma formaları ozler olduk. hanı senın tasarımlardan bır tanesı bıle olsa yeterdı.
                      formnaları bi gorelim nolur ya once. bi elimize alalım. sonra gene bu yorumları yaparız. daha gormeden bole elestiri fazla bence.
                      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Taraftardan gelen istek doğrultusunda bütün modellerin uzun kollu versiyonları da satışta olacak.

Harikaaa..
                        Teşekkür ali fuat abi

Yorum

• ya arkadaslar trabzonspor.com.tr sitesinden forma siparisi vericem de,ben kredi karti kullanmam.. nasil alabilirim formalari bilgisi olan yardim ederse sevinirim

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizde seneye alırız ozaman bize has formaları

Yok yok seneye kalmaz!... Çubuklu formalarda herhalde ilk devre bitmeden yetişir.Onlardan herkes alır kanaatindeyim...

Birde şu Avea yazısın üstünde eskiden birde logoları vardı.Bizim formalarda o logoyu göremedim! Sadece avea yazıyor!!!
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• dizayn kötü forma kumaş kalitesi olarak iyidir belki ama hani dizayn.mavi üzerine logoyu ve amblemi yapıştır ver.milli takımın formasındaki yada bizim antrenman formalarındaki çizgi olsaydı bari.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bu formayı dün Serkan'ın üzerinde gördüğümde yeminle söylüyorum hiç beğenmemiştim.Şimdi gözüme daha bi farklı geldi Çok hoş görünüyor.(inşallah kolları göründüğü kadar geniş değildir.)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X