Ben hala logomuzun Nike logosuna göre biraz daha aşağıda kaldığını düşünüyorum. Umarım biraz daha yukarı çekerler. Diğer takım formalarından bunu takip edebilirsiniz. Yıldız kısmı çok dikkate alınmamalı
ben bakıyorum ama göremiyorum daha aşağıda olduğunu da sen nasıl görüyorsun
Taraftardan gelen istek doğrultusunda bütün modellerin uzun kollu versiyonları da satışta olacak.
Trabzonspor forması her zaman güzeldir.
baba trabzonspor formaları tabıkı her zaman guzeldır. ama bu senekı formalar ıcın bu kendımızı kandırmak olur. valla puma formaları ozler olduk. hanı senın tasarımlardan bır tanesı bıle olsa yeterdı.
baba trabzonspor formaları tabıkı her zaman guzeldır. ama bu senekı formalar ıcın bu kendımızı kandırmak olur. valla puma formaları ozler olduk. hanı senın tasarımlardan bır tanesı bıle olsa yeterdı.
formnaları bi gorelim nolur ya once. bi elimize alalım. sonra gene bu yorumları yaparız. daha gormeden bole elestiri fazla bence.
Sabır + Sabır + Sabır = 8,9,10,... İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
dizayn kötü forma kumaş kalitesi olarak iyidir belki ama hani dizayn.mavi üzerine logoyu ve amblemi yapıştır ver.milli takımın formasındaki yada bizim antrenman formalarındaki çizgi olsaydı bari.
Bu formayı dün Serkan'ın üzerinde gördüğümde yeminle söylüyorum hiç beğenmemiştim.Şimdi gözüme daha bi farklı geldi Çok hoş görünüyor.(inşallah kolları göründüğü kadar geniş değildir.)
Yorum