Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar, neden formasını alan renkdaşlarımız, fotolarını bizimle paylaşmıyolar anlamış değilim..

biz henüz alamadık formaları, yarın KAdıköY'e sormaya gidicez emirhan'la, inş. gelmiştir..
    Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
    • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar, neden formasını alan renkdaşlarımız, fotolarını bizimle paylaşmıyolar anlamış değilim..

biz henüz alamadık formaları, yarın KAdıköY'e sormaya gidicez emirhan'la, inş. gelmiştir..
      ben pazar günü kadıköydeki şubesine sormuştum daha gelmedi dedi ne zaman gelir dedim bilmiyorum demişti .
      ne zaman geleceğii bizde söylersen sevinirim

"Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• İlk olarak ihkondur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben pazar günü kadıköydeki şubesine sormuştum daha gelmedi dedi ne zaman gelir dedim bilmiyorum demişti .
        ne zaman geleceğii bizde söylersen sevinirim
        tmm sölerim, siz gittiğinizde orda kim vardı oda çok önemli, bi kadın var mesela hani XXL bi kadın o ne zaman gitsek yok canım yok bebeğim diyo yolluyo bizi

sanki bi işler çeviriyo

ama bi adam var, o ayrıntı veriyo, inş. ona raslarızz
        • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• benim gittiğimde şişman bir kadın vardı lafı kestirip atmıştı

"Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• Yarın Haznedar'a telefon edeceğim ASton Villa tarzı formanın M bedeni gelmişse onuda alacağım ve seriyi tamamlayacağım
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak ihkondur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              benim gittiğimde şişman bir kadın vardı lafı kestirip atmıştı
              tmm işte aynı kadından bahsediyoruzz, allah o kadının gazabından korusun

aminn
              • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• inş. formalrımız gelmiştir bizde alırız

"Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yarın Haznedar'a telefon edeceğim ASton Villa tarzı formanın M bedeni gelmişse onuda alacağım ve seriyi tamamlayacağım
                  ayıp olmuyormu arkadaş bize kalmadı.

"Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• Ben kocaeli nike'a sordum formalari ilk önce ts clup aliyo dedi onlar dagitima basladiktan sonra bize gelicek Agustosun baslarinda gelir dediler...
                    iMpEriAl TRABZONSPOR!!!

Deniz kokulu kentimi düşünüyorum; Orhan Veli'nin İstanbul'una inat...

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

BMN farkı ile bursaspor 08-09
                      turuncu değil de, özellikle pembe çok yakışmış şeftalispora

Yorum

• İlk olarak oflu_hamsi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        SLM arkadaslar.ben size bise solıyeyım.sımdı su astonvilla formasına bakın.ALLAH askına hıc benzıyormu.?bıde turuncu forma ile bızım yonetiçiler kafayı bozmuş. ula bizim renklerımız bordo mavi.ozman adımızıda deişelim_adana spor olsun.bide nike sanki tisort cıkarmıs.ula gıdın barcelonanın formasına bakın.bide bizimkine hıc benzıyormu???..hanı cuubuklu forma? beyaz ve mavi forma harıc dıerlerının bızım trabzonsporla hiç alakası yok.sanki gıttın formaları rus pazarından aldık.valla comlekciye gıdın orda taklit forma satıyolar.orda daha guzelini yapmazlarsa banada fatih demeyin.
                        gııdn comlekciye bakın.adamlar chelsea...arsenal.....m.unıted formalarının aynısını cıkardılar.ceske orada yaptırsaydık....neyse arkadaslar.gorusuruz.
                        olduuu görüşürüz... bizi mesajlarından mahrum etme ama!!!

Yorum

• Armamız dikişli mi bana mı öyle geldi?

Yorum

• hayir dikisli degil ayrica sirt numaralarini hic begenmedim
                            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Nike formalar almanya nike magzalarinda da satisa sunulacak...yavas yavas yagilacakmis...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• kaynak? nerden duydun? yöneticiyemi sordun?
                                insallah öyledir. ama hannoverde nike magsazi yok
                                2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X