Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya ama ben diğerleri cıkcak diye cok sevinmiştim tüm arkadaslar da hayran kalmıstı o formalara.

Aslında yeni formalar da aşırı kötü değil ama en iyisini istediğimiz için bu formalar isteğimizi karşılayamadı bence.

Yorum

• milletin diline düstük picama diye ....bu ne boyle forma mı olur
      ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• @ kurtcebe

Ağabey ,

Burda o kadar büyüttüler ki şöyle kaliteli böyle renkli , insanlarda ister istemez hayal kırıklığına uğradı ( En başta ben ) ...

Nike'ın ajanı gibi çalışan insanlar var , alelade formaları bize kalite diye yutturmaya çalışan insanlar var ...

Benim duruşum da budur ...

" En nihayetinde forma " diyemiyorum ben çünkü bu forma TRABZONSPOR FORMASI
        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• eleştiri kınama veya her neyse hepsine tamam ama tranzonspor formasıyla alay etmeye hiç birimizin hakkı yok.Rakip taraftarların yapacağı bir şeyi kendimiz yapıyoruz.Gaffur un pijamasının içine adlet yerine trabzonspor forması giydiriyoruz.Helal olsun bize.
          milan

Yorum

• Dun klubu aradım halkla ılıskılerden bırıyle gorustum bu kadar kotu formaları nasıl yaptırdınızdiye siz ts taraftarı neyı begenırsınızkı zaten dedı deli oldum
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Gaffur'a Trabzonspor forması giydiren zihniyeti kınıyorum. Aklı sıra dalga geçiyor arkadaş. Bu konu misafirlere açık sözüm ona İstanbul takımlarından birisinin taraftarı görüp alsa o fotoğrafı kendi forumlarında rezil eder dalga geçerler bizle.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dun klubu aradım halkla ılıskılerden bırıyle gorustum bu kadar kotu formaları nasıl yaptırdınızdiye siz ts taraftarı neyı begenırsınızkı zaten dedı deli oldum
                çokta yalan söylememiş

Yorum

Dun klubu aradım halkla ılıskılerden bırıyle gorustum bu kadar kotu formaları nasıl yaptırdınızdiye siz ts taraftarı neyı begenırsınızkı zaten dedı deli oldum
                  ne demek begenmiyoruz kim bu adam ajan felan mı
                  ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

bir bakıma haklılar abi.. formaları onlar yapmıyor, sadece satış işleri ile ilgileniyolar. ayrıca, bu formaların hep kötü tarafına bakarsak tabiki beğenmeyiz, birazda olumlu tarafına bakmamız lazım. Nedir o olumlu tarafı ? o da Trabzonspor forması olması

bize düşen görevde; gidip o formadan almak..

Yorum

• ya bakın yine en ufak birşeyde herkes ortalığı toz duman ediyor.
                      yarın lig başlayınca da aynı şey olacak.sonra neden şampiyon olamıyoruz
                      diyoruz.beğenmeyen daha iyi olabilirdi veya çubuklu olsaydı falan dese tamam
                      ama yok iğrenç,atlet daha iyi,kulubü aramalar falan bunlar bize zarar vermekten
                      başka birşey yapmaz.bunu herkes bilsin.

Yorum

• Bence eğer cümle birebir buysa burda kafaya takılması gereken kısım ''siz Trabzonspor taraftarı'' dır.
                        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Umarım Nike bu açığı yapacağı diğer ürünlerle kapatır. Eğer onlar da bizi hayal kırıklığına uğratırsa, tek tesellimiz ve bizi sevindiren şey, sahada ki futbolumuz ve sportif başarımız olacak. Tıpkı, bi arkadaşımın, 'Bu sene futbol, seneye diğerleri demesi gibi'

Yorum

• neyı begenmedık bugune kadar allah askınabu formaların nesını begenecegız kı... klubun resmı sıtesıne bakın oylamaya 1600 kısı oylama yapmıs 10 uzerınden 2,5 puan almıs formalar bu 1600 kısıde mı haksız
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• evet abı cumle bırebır bu sız trabzonspor taraftarı

Yorum

evet abı cumle bırebır bu sız trabzonspor taraftarı
                                kim bu adam ya kimm

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X