Turuncu formamiza bordo-mavi renkler eklenseymis daha süper olurdu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
Öyle ya da böyle, Nike'ın çubuklu forma hazırla(ya)maması nedeniyle bir tepki olduğu gerçek. Ben çubuklu formaya sahada aşık olsam da, dışarda giyineceğim formanın daha "t-shirtümsü" olmasından haz duyan biri olarak bundan çok etkilenmedim. Yani sanırım gider yine düz bordoyu alırdım. Günlük hayatım çubuklu giyecek kadar "spor" olamıyor belki de... Her neyse, sorun tam olarak bu değil zaten.
Genel olarak formaların bize özel olmamasından kaynaklanan bir hoşnutsuzlukta var gibi. Aslında -bence- formalar gerçekten şık ve üzerinize "pat" diye oturmasıyla Nike olduklarını size hatırlatıyorlar. Sorun insan algısının fenomenlere dayalı olmasında. Yani, daha birkaç hafta önce Hollanda formasını görmüş ve çok beğenmiş birileri bu formaya TS logosu eklenince onu hala Hollanda formasının "çakma"sı olarak algılıyor gibiler. Oysa nihayetinde ikisi de hazır iki farklı formanın türevleri ve birbirlerine üstünlükleri yok. Bu "hazır forma" işin ruhunu biraz öldürse de, görünen o ki endüstrileşen futbolun olmazsa olmazlarından ve bu durumla kavga etmenin bize kazandıracağı birşey yok. Ben formamı Trabzonspor forması olduğu için aldım. Ona o parayı verdiren şey de Nike logosunundan çok daha fazla Trabzonspor logosu. Birkaç ay önce Berlin'de merkez istasyonda geziyorken gördüğüm Herta mağazasındaki formalara bitmiştim. Ama fiyatını gördüğümde "yok atık" deyip geçtim. Çok beğenmiştim ama o ürün benim beğenimin karşılığında bile hala pahalıydı. Oysa aynı markanın TS forması için yaptığım ödeme aklıma bile gelmedi... Çünkü benim açımdan Trabzonspor'un marka değeri Herta'dan çok daha fazla ediyor. Yani, lütfen aldığınız ürünün öncelikle Trabzonspor ürünü olduğunu aklınızda tutun, sonra da Nike gibi -bence çok şık ürünler üreten- bir firmaya ait olduğunu hatırlayın. O formanın üzerindeki en önemli şey Trabzonspor logosu! Açık konuşmak gerekirse "fit" kesim olan beyaz ve bordo gerçekten çok da şık duruyor, o da ayrı...
Bu arada Nike yeterince zaman bulduğunda ağzımızı açık bırakacak ürünler yapamayacaksa ve bizi memnun edemeyecekse zaten kapatır "tükan"ı ve gider. Ben çok ümitliyim ama hali hazırdaki formalara da haksızlık yapıldığını düşünmüyor değilim.
Yorum
-
ben düşünüyorum bu formayı aldım. Yıkama talimatı 30 derecede ters çevirerek ... bunada dikkat ettim ama en az iki sene sonra ne avea yazısı kalır ne de trabzonspor amblemi , onların yerinde hoş bir seda kalır... acaba alıp armayı söküp düzgün bir arma mı diktirsem dedim, tekstil uzmanı bayan : bu formanın dikiş tutması zor dedi...Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben düşünüyorum bu formayı aldım. Yıkama talimatı 30 derecede ters çevirerek ... bunada dikkat ettim ama en az iki sene sonra ne avea yazısı kalır ne de trabzonspor amblemi , onların yerinde hoş bir seda kalır... acaba alıp armayı söküp düzgün bir arma mı diktirsem dedim, tekstil uzmanı bayan : bu formanın dikiş tutması zor dedi...
Yorum
-
doğru olabilir ama ben her sene forma almambu sene gaza geldim alayım dedim, nike forma dedim ama geçen 06-07 sezonu puma formalar daha iyiymiş onu keşfettim dün az kala ondan alıyordum ama onunda bedeni yoktu.
İkilemdeyim çubukluyu mu beklesem yoksa alsam mı? bu ikilemin sebebide şu düşüncem:
ben düşünüyorum bu formayı aldım. Yıkama talimatı 30 derecede ters çevirerek ... bunada dikkat ettim ama en az iki sene sonra ne avea yazısı kalır ne de trabzonspor amblemi , onların yerinde hoş bir seda kalır... acaba alıp armayı söküp düzgün bir arma mı diktirsem dedim, tekstil uzmanı bayan : bu formanın dikiş tutması zor dedi...Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak hamseey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Ankarada bu formaları nerden alıcaz?Nike mağazalarında olur mu acep?
Taraftar - Kızılay Şubesi
Menekşe - 1. Sok. No: 12 / 217 - D Onur Çarşısı yanı Kızılay / Ankara (0312 424 18 87 – 6)
Burdan temin edebilirsiniz..~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar - Kızılay Şubesi
Menekşe - 1. Sok. No: 12 / 217 - D Onur Çarşısı yanı Kızılay / Ankara (0312 424 18 87 – 6)
Burdan temin edebilirsiniz..Tşkler
Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
İlk olarak of82lu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenumara fontlarımız iğrenç
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum