Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklu Forma nerde..... Birde turuncu formaya hayır
    The Champions Of Hearts 'TRABZONSPOR'..

Şampiyonluk kadar kıymetli teriniz,yeterki sonuna kadar savaşın!

Yorum

• İlk olarak mutuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar İstanbul - Anadolu yakasında oturanlar için, bi alternatif mağaza adresi veriyorum. Biz (emirhan & ben) geçen sene formalarımızı buradan almıştık, bu senede öle olucak galiba..

Manolya Spor

Söğütlüçeşme Caddesi No: 26
      (Osmanağa Camii Sırası) Kadıköy / İst.
      Tel : (0216) 348 86 17
      evet anadolu yakasında en kolay bulunacak yer ve bütün ürünler bulunuyor mağazada
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak baturhan1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çubuklu Forma nerde..... Birde turuncu formaya hayır
        Devre arası çıkacak diyorlar.

Yorum

• Geçen yıl Puma'da çubuklu formayı geç sürmüştü piyasaya. Geç gelecek olmasına bir sözüm yok . İnşallah tatmin edici olur. Ama şuan lanse edilen formalar beklentilerin çook çok altında.Beğenmedim. İstenen parayı da hakettiğini de düşünmüyorum. Lakin beyaz formadan , klüp için alırım. Ve onunla , çubuklu formayı bekleyene kadar idare ederim büyük ihtimalle.
          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Arkadaşlar yazı fontu hollandanınkini andırıyor ancak daha ince. Satış görevlisine sordum yazı fontları bunlar mı diye? Geçici font bunlar dedi daha sonra ilerleyen zamanlarda çıkınca görürüz dedi.
            Artı formalar gerçekten çok şahane görünüyor. Canlı görenler bilir burada sitedeki fotolardan çok çok daha güzel görünüyor. Bunlar bir de taraftar forması tam nikefit değil. Onlar da çıktı mı kappa falan hikaye. Ben üstüne basa basa kappa istiyordum tam bir kappa hastasıydım ama inanın formalar çok güzel.
            Beyaz formadan sadece xl kalmış arkadaşlar elimizi çabuk tutmalıyız.
            O dandik atlet gibi olan mavi forma bile güzelmiş. Formalar çok karizmatik duruyor. Forum Nike mağazasında mankenlere giydirmişler şortlu kramponlu falan çok karizma duruyordu gerçekten

Yorum

• İlk olarak maxell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İşler o kadar yoğun ki kasa görevlisi etiketi çıkarmaya fırsat bulamamış.

şuna bakarmısın ablamda bi hediye almış..şu karadenizin bayanları bile bi başka arkadaş..annem babam dün gitti trabzona ağlaya ağlaya yolladım onları..Ne olursa olsun Trabzonlu Olduğum için bir kez daha ne kadar şanslı olduğumu hissettim..

Yorum

• Ulan Serkan hep senin yüzünden

Evet kötü tanıtımın kızgınlığı yansımış ister istemez

Şu şortların belleri çok gözüme çarpıyor acaba bunları daha büzgüsüz yapamazlar mı?
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak fairix tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Koskoca nike ' in trabzonspor icin yaptıgı formalara bak. Arkadaslar lütfen objektif olun sizce bu formalar üzerinde cok calısılmıs emek verilmis formalar mı cok sıradanlar bu kadar kötü olabilirdi zaten. Büyük hayal kırıklıgını ugradım . Bende yeni forma cıksada alsam diyodum. Bu formaları gordukten sonra eski formamla devam bu sene ...
                  olay eski forma oyeni forma olayi degil yonetim bi caba icinde bir hava yaratmak icin canla basla calisiyor. forma alacaksan al almayacaksan bas git senin gibi adamlara ihtiyaci yok bu camianin...
                  XXX

Yorum

• İlk olarak ofluoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    olay eski forma oyeni forma olayi degil yonetim bi caba icinde bir hava yaratmak icin canla basla calisiyor. forma alacaksan al almayacaksan bas git senin gibi adamlara ihtiyaci yok bu camianin...
                    Formalar cok güzel olmasada istedigimiz renkler var, yinede sana katiliyorum, bi ugras bi caba var hava katiyorlar, en basit örnek ile formalar niye böle olmadi diye yönetimi suclarsak olmaz, gecen sene renk davasi olmustu ve o yönetim takimi kötü yönetmisti,suan hersey istedigimiz gibi gelisiyor....
                    biraz daha destek lazimm

Yorum

• Kaleci formalarını da görelim artık bari da
                      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Sylva saat satmaya gelmiş gibi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Çubuklu için sabırsızlanıyorum

Yorum

• TsClub Bugünde çok yoğundu.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• bu günkü görüntüler gerçekten muhteşemdi taraftara heyecan geldi

Yorum

• dünya kücük derlerdide inamazdim bugün inanmis oldum Burcak abi resimde anlasilmiyor ama almanydaki arkdasima benzedim kendisini sarilinin yaninda siyahli bugün kendisi beni aramisdi forma az önce aldim demisdi
                                En son GTWorld tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 21:02. Sebep: düzenle
                                Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X