arkadaşlar İstanbul - Anadolu yakasında oturanlar için, bi alternatif mağaza adresi veriyorum. Biz (emirhan & ben) geçen sene formalarımızı buradan almıştık, bu senede öle olucak galiba..
Manolya Spor
Söğütlüçeşme Caddesi No: 26 (Osmanağa Camii Sırası) Kadıköy / İst. Tel : (0216) 348 86 17
evet anadolu yakasında en kolay bulunacak yer ve bütün ürünler bulunuyor mağazada
Geçen yıl Puma'da çubuklu formayı geç sürmüştü piyasaya. Geç gelecek olmasına bir sözüm yok . İnşallah tatmin edici olur. Ama şuan lanse edilen formalar beklentilerin çook çok altında.Beğenmedim. İstenen parayı da hakettiğini de düşünmüyorum. Lakin beyaz formadan , klüp için alırım. Ve onunla , çubuklu formayı bekleyene kadar idare ederim büyük ihtimalle.
Arkadaşlar yazı fontu hollandanınkini andırıyor ancak daha ince. Satış görevlisine sordum yazı fontları bunlar mı diye? Geçici font bunlar dedi daha sonra ilerleyen zamanlarda çıkınca görürüz dedi.
Artı formalar gerçekten çok şahane görünüyor. Canlı görenler bilir burada sitedeki fotolardan çok çok daha güzel görünüyor. Bunlar bir de taraftar forması tam nikefit değil. Onlar da çıktı mı kappa falan hikaye. Ben üstüne basa basa kappa istiyordum tam bir kappa hastasıydım ama inanın formalar çok güzel.
Beyaz formadan sadece xl kalmış arkadaşlar elimizi çabuk tutmalıyız.
O dandik atlet gibi olan mavi forma bile güzelmiş. Formalar çok karizmatik duruyor. Forum Nike mağazasında mankenlere giydirmişler şortlu kramponlu falan çok karizma duruyordu gerçekten
İşler o kadar yoğun ki kasa görevlisi etiketi çıkarmaya fırsat bulamamış.
şuna bakarmısın ablamda bi hediye almış..şu karadenizin bayanları bile bi başka arkadaş..annem babam dün gitti trabzona ağlaya ağlaya yolladım onları..Ne olursa olsun Trabzonlu Olduğum için bir kez daha ne kadar şanslı olduğumu hissettim..
Koskoca nike ' in trabzonspor icin yaptıgı formalara bak. Arkadaslar lütfen objektif olun sizce bu formalar üzerinde cok calısılmıs emek verilmis formalar mı cok sıradanlar bu kadar kötü olabilirdi zaten. Büyük hayal kırıklıgını ugradım . Bende yeni forma cıksada alsam diyodum. Bu formaları gordukten sonra eski formamla devam bu sene ...
olay eski forma oyeni forma olayi degil yonetim bi caba icinde bir hava yaratmak icin canla basla calisiyor. forma alacaksan al almayacaksan bas git senin gibi adamlara ihtiyaci yok bu camianin...
olay eski forma oyeni forma olayi degil yonetim bi caba icinde bir hava yaratmak icin canla basla calisiyor. forma alacaksan al almayacaksan bas git senin gibi adamlara ihtiyaci yok bu camianin...
Formalar cok güzel olmasada istedigimiz renkler var, yinede sana katiliyorum, bi ugras bi caba var hava katiyorlar, en basit örnek ile formalar niye böle olmadi diye yönetimi suclarsak olmaz, gecen sene renk davasi olmustu ve o yönetim takimi kötü yönetmisti,suan hersey istedigimiz gibi gelisiyor....
biraz daha destek lazimm
dünya kücük derlerdide inamazdim bugün inanmis oldum Burcak abi resimde anlasilmiyor ama almanydaki arkdasima benzedim kendisini sarilinin yaninda siyahli bugün kendisi beni aramisdi forma az önce aldim demisdi
En son GTWorld tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 21:02.
Sebep: düzenle
Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk
Yorum