Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 700 adet üretildiyse ilk başta bence 1 haftaya kalmaz bu formlar biter. bu gün epey bir satılır. imza günüde var. sonrada selçuk, umut, colman için imza günü yapılırsa bu formalar kısa zamanda biter.
    p. tesi gelir inşallah istanbula.
    En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 12:03.
    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak PascaL tarafından gönderildi
      Ne güzeli be demin gittim gördüm ts clabda hayatımda gördüğüm en çirkin ts forması çubuklu formamız bile yok bu ne yaaaa.
      Gelde sinir olma adamın attığı ilk mesaja bakar mısınız
      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bazı formalarda hâlâ nike işareti ve amblem simetrisi bozuk mu bana mı öyle geliyor?
        sana öle gelmiyor açık şekilde nike amblemi yukarı da yine

Yorum

• çocuk işte

Yorum

• 177 ytl içeri gireceğiz o zaman

Olsun ne önemi var ki..

(=
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Alayına İsyan İnadına Trabzonnnnn Formalarımız Muhteşemm......

Bordooooooooooooooooooooooo
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Maaavİİİİİİİİİİİİİİİİ
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İşler o kadar yoğun ki kasa görevlisi etiketi çıkarmaya fırsat bulamamış.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alayına İsyan İnadına Trabzonnnnn Formalarımız Muhteşemm......

Bordooooooooooooooooooooooo
                    Maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yorum

• sadece şunu söylüyorum formaları yakından görmekle ekranda görmek arasında dağlar kadar fark var

Yorum

• fiyatlarının tam olarak ne kadar oldugunu bilen arkadaslarımız yokmu???
                        61

ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• arkadaşlar amlemlerim hepsi simetrik o gördügünüz yamukluk formanın askılıktaki duruşundan kaynaklanıyor

Yorum

• İlk olarak lazzist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar amlemlerim hepsi simetrik o gördügünüz yamukluk formanın askılıktaki duruşundan kaynaklanıyor
                            Tamam yaşlandık ama o kadar da değil

İlk fotoğraftaki çocuğun üzerindeki formada sorun açıkca göze çapıyor.Nike işareti daha yukarıda.Diğerlerinde bir sorun göremedim ama, bu iyi bir haber.

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sadece şunu söylüyorum formaları yakından görmekle ekranda görmek arasında dağlar kadar fark var
                              Kardeşim Ts amblemi ile nike amblemi hizasında bir uyumsuzluk varmıydı formalarda.
                              Ayrıca resimlerden bakınca 'avae' yazısı o kadar da büyük değil gibi geldi.
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• beyaz forma nerde yavv

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X