Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1- Forma TS forması olduğuna göre, kesinlikle alacağım

2- Formalar resimlerde olduğu kadar kötü olduğuna inanmıyorum
    Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• beyaz formamız bence milli takımın beyaz formasından daha güzel
      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• eskişehir ve ankaraspora sponsor değil ama onların çubuklu formaları var.yani nike sponsor olunca çubuklu forma yapamıyor mu ? güldürme beni nike
        diğerlerinden farklı...öteki...
        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Sanırım çubukluda sorun renklerimiz. Ellerindeki mevcut koleksiyonlarda açık mavi-bordo renkli çubuklu forma yok. Arkadaşlarında ilettiği üzere çubuklu formalarımız üretimde. Biraz bekleyeceğiz.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• ne olursa olsun bn trazona gittiğimde nike formamı alıp giyerim...
            takımıma desteğimi elimden geldiğince gosteririm...
            ne avea yazısı nede armanın yeri bu sezon beni ilgilendirmez
            gecen sezon olsaydı belki almazdım bu tasarımı (eski tasarımların trabzona uyarlanmıs hali yalnızca bu sezon icin) ..

ama bu sezon cok farklı 7 yolunda forma da merdivenlerin bir basamağı...bnde o basamağı cıkacağım...

kolları mavi govdesi bordo olan formayı almayı dusunuyorum..(aston villanın gecen sezonki formasını yani)... bnce o kadarda kotu değil.. evt bazı problemler var ama yinede bn beğendim..

herkesinde almasını diliyorum..
            TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• sadece yazık ya şu yorumlara......

öyle de böyle de almak lazım formaları, sevsekte sevmesekte...
              beklentilerimizi vermemiş nike ama olsun amblemizin ve renklerimizin üzerinde olması yeter...
              "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
              Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
              Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• almoycak arkadaslara diyom..almicaksaniz yaygara yapmayinn..bu klubun sizin bi forma paraniza ihtiyaci yok.siz gidin kahve de sovmeye devam edinn..herkes begenmedigini soyler ama buukadarda degil ya...nasil bi taraftarlik sekli buu..bende cok begenmedim ama,gecen seneden bu seneye bu duruma getiren baskan icin,atlet dahi cikarsalar alicam..ben nuri alco donemini unutmadim..herseyde estetik degil..almayin kardesim..almayin...ts zaten bu durumdan hep yerinde sayiyo..hep muhalefett...fenerin formalari cikti..sanki ck bi bok..kim bukadar salladii formalarina..yuzlerce sayfadir atiyosunuz tutuyosunuz...neymis alimicam almaaaaaaaaaaa....ama yeter da ..birakinn artikk..alan alsin almayan almasinn..bu saaten sonra duzelemiyecegine goreee...
                _________
                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• 2 Forma alcam kötü olsun güzel olsun farketmez önemli olan renk.. 61 BARIS MEMIS ve 69 HASAN numaralar ve isim hazir bile
                  SAMPIYON TRABZONSPOR

Yorum

• Simdi cubuklu forma hemen ciksa, hic kimse übür formalari almaz ki. Ondan dolayi daha cikmadi! Ama yinede beyaz ve Aston Villa tarzi forma bence cok güzel.

Ama cubuklu forma 2-3ay sonra cikar. Simdilik ama ben beyaz ve aston villa tarzli formayi alicam, Trabzonspora destek olmak icin. En büyük Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İkiside çok güzel.. Serkan'a hiç yakışmamış formalar bu arada eminim bana çok yakışacaktır...
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ara sıra koymak lazım.

trabzonsporumuzun neden sampiyon olamadiginin resmi.. taraftar taraftarligini bilecek isin basinda olanlarda isini yapacak isini yapmaya ne hacet catlak sesler aramizda bir öcü gibi.. taraftar taraftarligini daha bilmeden teknik direktör, baskan, yonetici, futbolcu, mutaahhit tekstilci idareci malzemeci oluyor.. herseyi bildigini sanan ama hicbise bilmeyen. trabzon halki futboldan anlar diyorlar neye gore trabzonsporlular kendi isi olmayan herseye burnunu sokmakda ustlerinde yoktur. akli selim taraftarlar haric..

yapici elestiriye eyvallah ama yikici elestiriye hayir. biat etmeyelim herseye ama kulubede zarar vermeyelim. baskalarini sevindirmekde üstünüzde yok. bu forumu herkes okuyor sadece trabzonsporlular degil.. bizi ele gune rezil etiyorsunuz trabzonsporlular birbirlerine dustu diye. bilip bilmeden bilmis gibi davranmak gorup gormeden gormus gibi davrananlar o formalar kaliteli 2-3 sinif forma olurmu birinci sinif firma a kaliteden dusermi kalitesinden odun verir mi markasina zarar verdirici kumas kullanirmi. beymen kalitesinden vazgecermi mercedes bmw sony rolex kaliteden odun verirler mi bi oyle dusunun. dunya capindaki bir marka 2. 3. kalite kumas kullanirmi buna inandiniz hemi..

bu taraftar hemen doldurusa geliyor en ufak kivilcimla hemen atesleniyor formalara bu tepki oluyorsa 2 mac ust uste kaybedilince ne olacagini kestiremiyorum..

TURKCELL SUPER LİG BASLAMASİN..
                        Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

• İlk olarak hakanhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu taraftar hemen doldurusa geliyor en ufak kivilcimla hemen atesleniyor formalara bu tepki oluyorsa 2 mac ust uste kaybedilince ne olacagini kestiremiyorum..

TURKCELL SUPER LİG BASLAMASİN..
                          Usta helal olsun çok güzel yazmışsın... Daha eklemeler yapardım fakat bu eklemeler sonrasında , bunun aslında " özeleştiri " olacağını kestiremeyen kişiler beni trabzon ve trabzonspor düşmanı ilan ederler.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Arkadaşlar formalırımız bence nike kalitesinde yalnız bizim yönetim birşeyi yanlış yaptı. Formayı pazarlamayı bilmiyorlar yada. Yahu kardeşim fenerbahçeye bakın yeni sezon formalarını nasıl tanıttı. Bizlerde bu şekilde tanıtabilirdik. Bir yattara olsun bir egemen olsun bu formaya çok iyi taşırdı. Ama biz ne yaptık takımdaki en kısa boylu adamı bulduk formayı ona giydirdik. Yani koskoca Trabzonspor formasında mankenlik yapabilecek fizige sahip futbolcu bulamadılar mı. Ben size hemen örnek vereyim Egemen çok iyi fiziği var. Colman güzel taşır Gökhan ünal ( göbeğini erittiyse ama eritti galiba idmanlarda öyle gördüm gibi) Bunların üzerine giydir formaları Gülben Ergenin meşhur fotoğrafçısını çağır çek kardeşim bize fotoğraf. Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde çimin üzerinde çek formaların fotoğraflarını sonra bak bakalım taraftar nasıl tepki veriyor.

Hala anlamıyor Serkan dan başka kimseyi bulamadılar mı?
                            Neyse şu forma çıksında birde ben giyineyim benim üzerimde tam olur . Geniş omuz 1,89 boy 88 kg boy kilo orantısı tam aynanın karşısına geçip formama bakayım nasıl olmuş
                            (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• formalardaki avea yazısı neden gittikçe büyüyor? avea geçen sezondan daha mı çok para veriyo bu sene? ayrıca bunun bi sınırı olması gerekmez mi yani parayı bastırsalar formayı baştan başa avea yazısıyla mı kaplayacağız?
                              formalar kötü görününmesinin bi sebebi de bence kocaman avea yazısı

Yorum

• formalar gayet iyi,amblemi yapıştırırken biraz özenseler bu kadar yaygara da kopmayacaktı...umarım numaraları da farklı yerlere!!! yapıştırmazlar.....
                                a.villa formasına benzeyen formayı yıllardır isterdim....uzun ve kısa kollusundan da alacağım...Çocuklara da diğerlerini...iyi bir sezon geçmesi dileğiyle...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X