"tanitim" cok amatörce yapilmis... sorun bence özellikle fotograflarin kötü kalitesine ve giydirilmis olan futbolcuya bagli
Arkadaş yapma Serkan çirkinler çirkini bir adam mı? Yapmayın insaf...Tanıtım da kötü onu görebiliyoruz ancak formalar da kötü onu da siz görebilseniz.Tasarımı da geçtim bari armalar yan durmasa Az önce bir arkadaşın da dediği gibi sadece bordo mavi olduğu ve armamızı taşıdığı için değil aynı zamanda da güzel olduğu için giymek isterdik.
yani baska adam bulamamislarda Serkan a mi teklif etmisler mankenligi?!
hem bazi arkadaslarin soyledigi gibi, cok amatorce cekilmis resimler. ve ben ne beklerken ne umdum. gercekten hic beklemedigim bir forma turuyle karsilastigim icin cok uzuntuluyum. Sadece Trabzonsporu cok sevdigim icin alacagim o formadan. ben hic begenmedim acikcasi. suanda hic icime sinmedi. yillardir bir guzel forma uretmediler ya ona yanarim.
bazi arkadaslar forma uretmisti bu forumda. oyle forma yapsalar ligdeki en karizmatik forma bizde olur diye dusunuyorum.
vallahi ne bileyim, paradan mi kaciniyorlar ne... yoksa inadina mi yapiyorlar.. birsey anlamadim gitti
herkes en güzel olsun ister beğenmiyorsanda alırsın koyarsın evde bir köşeye maçlara giderken giynersin yok beğenirsen hergün giyersin olay budur forma olayını ülke meselesi haline getirmeye gerek yok
Bundan sorunum yok yine alacam muhtemelen maksat takimi desteklemek ama formalarimiz boyle olusu gercekten moral bozucu. Ben formami hergun giymek isteyenlerdenim. Millet gidiyor internet'ten yok Portoymus yok Milan'mis sadece takimin formasi guzel diye o formayi aliyor. Keske baskalirida bizim formamiza baksa da almasa bile en azindan deseki gercekten guzel formaymis.
Formayı ilk Song transferinden görmüştük sanıyorum ve armanın hizasına takılmıştık. Ancak bazı arkadaşlarımız ki, şu an formaları beğenmeyenlere inceden laf söylüyor, bu durumun aceleye geldiğini ve durumun sonradan düzeleyeceğini düşündüklerini belirtmişlerdi. Bekledik ve şimdi tanıtımı Serkan'ın üzerinde yapılan yine benzer hataları ve fazlasını gördük. Satışa çıkacak tanıtım formaları buysa, arma ve reklamların her formada farklı olmasına alışsak iyi olur. Ha formalar çok kötü diyorum. Ancak diğer ürünlerden alarak belki burada konuşan birçok nike severdan de daha çok katkım olacak takıma. Bu yüzden forma alan ve almayan diye taraftarı değerlendirme hatasına düşmeyelim...
. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
1 forma da benim sözüm var alacağım ama içimden geçenide söyleyim,çok sıradan ve çok aceleye getirilmiş gibi.TS CLUP-PUMA-KAPPA hepside bundan daha alımlı duruyordu
birde çubukluyu bekleyelim bakalım inşallah onda hayal kırıklığı yaşamayız.
Pazarlama acisinda sinifta kalmis olabilir yönetim. Nike 'in bize özel forma üretilmemesine icerleyenleri de anlayisla karsiliyorum.
Ama benim nazarimda kesin olan birsey varsa o da; bastan güzel olan formalar insanin gözünde zamanla siradanlasir. Basta begenilmeyen ise zaman icinde göze hos gelmeye baslar.
Kaldi ki; Nike sponsoru oldugu en büyük takimlara bile siradan formalar yapiyor. Man U'nun formasi bile dümdüz kirmizi birsey. Nike tercihini duydugum ilk gün sadece kesimleri güzel oldugu icin sevinmistim. Yagmurlu bir günde bordomavili formayi Song un vücuduna yapismisken hayal ediyorum ve bu beni mutlu ediyor.
Ayrica beyaz forma da gayet güzel. Simdiye kadar gördügüm en güzel beyaz forma denebilir.
Sadece su cubuklu konusu. Kendisini görenlerimiz bile vardi. Halen cikiyor mu cubuklu.
En son KeLLoO tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 15:49.
formalar çok kkötü gözüküyo belki çekimden kaynakalnıyodur amaa .. aceleye geldiği belliii... ahhh kappa formalrı nerdeeeeee ne şekilli formalarımız vardı yaaa... bunlara kaldıkk
Formalar benimde beklediğim gibi değil.
Burda yapılan forma tasarım çalışmaları çok daha şık ve güzeldi.
Küçük detaylar kaliteyi farkettirebiliyor.
Örneğin , Nıke gibi bi firmanın yapıştırma tarzı logo kullanması gerçekten çok komik.
Pumanın çubuklu formasındaki armayı bilen bilir. arma o şekilde olmalı.
Yani bu işi profesyoneller yapıyor onlardan daha iyi bilemeyiz belki.
bu işin okulunuda okumadık tecrübede edinmedik.
Ama yahu şu amblem ile nıke logosunuda mı görmüyorsun be adam.
yada 60-ila 80 lira ya satılacak bu formalara yapıştırma pazar malı logo koymayı nasıl içinize sindiriyorsunuz.
bütün bunlara rağmen sırf destek anlamında ben 1 tane forma alacağım o ayrı.
bir diğer ayrıntıda Forman güzel olduğunda bu formaları başka taraftarlara bile satabilirsin.
Turuncu formalarda olduğu gibi, Kappanın bi çok modelinde olduğu gibi.
Şimdi bırakın başkasını, bizden bile beğenmediği için almam demeye getirenler var durumu.
Destek anlamında almalıyız. Ama formamızdaki yapıştırma logonun , Ts amblemi ve nıke logosunun simetrisinin !! nekadar amatörce olduğunu bişekilde ilgililere iletebilmeliyiz.
Ayrıca herzaman dediğim birşey var. PA ZAR LA MA
İnsan bi işe girerken bile konuşmasıyla kıyafetiyle kendini pazarlıyor. becerip konuşamadığında seni kimse sallamıyor...
Pazarlama işini en güzel Atay Aktuğ zamanında yapmıştık.
Hatırlayın Forma tanıtımını.. Mankenleri..
Stat Açılışını o tribünleri. Konu dağılıyor ama hepsi birbiriyle bağlantılı diye söyledim.
işin özü ince ayrıntılar ve pazarlamada.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum