Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• formalar berbat!!!
    ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
    ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Olaylara sakin bakıp yorum yapmaya çalışalım arkadaşlar. Şöyle biraz uzaktan bakarsanız; gelen yorumlar ışığında 2008-2009 sezon formalarımız beklentinin çok aşağıdalarında kalmıştır. Sevenler mutlaka vardır lakin genel olarak hoşlanmayanların sayısı daha fazla. Bu bakımdan da ortada başarısız bir çalışma var. Daha iyisi olmasını hepimiz çok isterdik ama olmadı. Görünen o ki Nike o kadar da Nike değil. Türk Milli formlarını bile beğenememiştik ki...

Şimdi artık forma alma zamanı. Kulüp için, takım için, Trabzonspor için...

Bu eleştirileri yetkililer yazdı bir kenara...
      Anlaşılan nayk'ın kendi designerlarında iş yok iş başa düştü biz isteyeceğiz onlar yapacak ...

Nasıl Barça'ya yapıyorsa ManU'a yapıyorsa aynı öyle yapacak o kadar ...
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Ya ıyı de su cubuklu forma olmazsa olmazlar arasında olması lazım ıken cıkan formaya bak bordo :=)
        Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• anlaşmanın daha ilk yılında ve de aceleye gelmiş bu formaların;yılardır nike'ın forma sponsorluğunu yapmış olduğu dünya devi barcelona ile aynı olmasını nasıl bekleyebiliyorsunuz?kusura bakmayın ama asıl polyanacılık bu olsa gerek.
          birisi çıkıp bana bizde türkiyenin en büyük takımıyız diyebilir.tamam amenna ama anlaşma daha yeni yapılmış,avrupa şampiyonası nedeniyle sıkışık bir zamanda üretilmiş formalarımız.üstelik barcelona gibi yılda milyonlarca forma satma garantimiz de yokken.
          bu nedenler aşikar ortadayken kendimize özel tasarım beklemek (bu yıl için sadece) gerçekten polyanacılık olur.
          lütfen biraz daha sakin ve yapıcı olalım.
          # BMN #

Yorum

• Aynı kalite diyenlere (özellikle Great White kardeşime )

En son Fatih Bayrakdar tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 00:22.
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Bir şey sormak istiyorum Ankaraspor'un malzeme sponsoru nike olarak gözüküyor.

Bizim yaptığımız sponsorluk anlaşması daha mı farklı?
              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                anlaşmanın daha ilk yılında ve de aceleye gelmiş bu formaların;yılardır nike'ın forma sponsorluğunu yapmış olduğu dünya devi barcelona ile aynı olmasını nasıl bekleyebiliyorsunuz?kusura bakmayın ama asıl polyanacılık bu olsa gerek.
                birisi çıkıp bana bizde türkiyenin en büyük takımıyız diyebilir.tamam amenna ama anlaşma daha yeni yapılmış,avrupa şampiyonası nedeniyle sıkışık bir zamanda üretilmiş formalarımız.üstelik barcelona gibi yılda milyonlarca forma satma garantimiz de yokken.
                bu nedenler aşikar ortadayken kendimiza özel tasarım beklemek (bu yıl için sadece) gerçekten polyanacılık olur.
                lütfen biraz daah sakin ve yapıcı olalım.
                Ben tasarım beklemiyorum kalite bekliyorum özen bekliyorum lansman bekliyorum ciddiyet bekliyorum kardeşim ...

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Bu ne Yaa, West Ham tipi forma hariç hepsi, bilindik tasarımlar, hayallerim yıkıldı valla...

resmen berbat..
                  Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                  • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• formalar harbiden igrenc
                    ama harbiden igrenc
                    ben bu formalardan almam 20 yillik amcamdan kalma bi formam var bi de ts club formasi onlari giyerim
                    mesele katkiysa t=shirt alirim gomlek airim ne bileyim bere alirim kaskol alirim ts club tan ama bu formalardan almam
                    Şampiyonluk süreci bitmemiştir...

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben tasarım beklemiyorum kalite bekliyorum özen bekliyorum lansman bekliyorum ciddiyet bekliyorum kardeşim ...
                      tsclupta mı çalışıyosun kardeşim.elinle dokundun mu formalara?nerden biliyorsun kalitesiz olduğunu.
                      lansman kısmına diyecek lafım yok tabiki.
                      # BMN #

Yorum

Aynı kalite diyenlere

Abi bu forma özel Intere tasarlanmis ayni Barca gibi Manyu yani, bizim formalar normal standart forma aradaki ve kumas varki burada bu gösterdin formalari gidip nikenin katalogundan alamazsin özel bu takimlar icin yapilmis yani , bizim formalar ise nike gecen seneki katalogunda mevcut umarim simdi anladin beni kal saglicakla

Yorum

• ankaranın forması bilem daha güzel oda nike

bakınız farka
                          ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
                          ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

lansmanı nike mı yapsın nike'ın suçu ne bunda? zaman darlığından beklentileri karşılayamayacak formalar -ki benim karşıladı- çıkmış kopan gürültüye bakın ya..

Yorum

• İlk olarak tugba1424 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ankaranın forması bilem daha güzel oda nike

bakınız farka
                              hic olurmu nike bize sponsor oldu, bizim formalar onlarinkinden daha iyi onlar para ödüyor biz aliyoruz nikeden ,

malesef öyle cok hakklisin bu konuda

Yorum

• İlk olarak baskurtb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                lansmanı nike mı yapsın nike'ın suçu ne bunda? zaman darlığından beklentileri karşılayamayacak formalar -ki benim karşıladı- çıkmış kopan gürültüye bakın ya..
                                Ula kim dedi Nayk lansman yapsın diye bak bakayım ...

O kısımda eleştiri yönetime ...

Aslında bu formanın tek sorumlusu Yönetim çünkü hiç özenmemiş ve önemsememişler ...

Belki de transfere ve stadyum olayına yoğunlaştıklarından...

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X