formalar berbat!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlaylara sakin bakıp yorum yapmaya çalışalım arkadaşlar. Şöyle biraz uzaktan bakarsanız; gelen yorumlar ışığında 2008-2009 sezon formalarımız beklentinin çok aşağıdalarında kalmıştır. Sevenler mutlaka vardır lakin genel olarak hoşlanmayanların sayısı daha fazla. Bu bakımdan da ortada başarısız bir çalışma var. Daha iyisi olmasını hepimiz çok isterdik ama olmadı. Görünen o ki Nike o kadar da Nike değil. Türk Milli formlarını bile beğenememiştik ki...
Şimdi artık forma alma zamanı. Kulüp için, takım için, Trabzonspor için...
Bu eleştirileri yetkililer yazdı bir kenara...
Nasıl Barça'ya yapıyorsa ManU'a yapıyorsa aynı öyle yapacak o kadar ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
anlaşmanın daha ilk yılında ve de aceleye gelmiş bu formaların;yılardır nike'ın forma sponsorluğunu yapmış olduğu dünya devi barcelona ile aynı olmasını nasıl bekleyebiliyorsunuz?kusura bakmayın ama asıl polyanacılık bu olsa gerek.
birisi çıkıp bana bizde türkiyenin en büyük takımıyız diyebilir.tamam amenna ama anlaşma daha yeni yapılmış,avrupa şampiyonası nedeniyle sıkışık bir zamanda üretilmiş formalarımız.üstelik barcelona gibi yılda milyonlarca forma satma garantimiz de yokken.
bu nedenler aşikar ortadayken kendimize özel tasarım beklemek (bu yıl için sadece) gerçekten polyanacılık olur.
lütfen biraz daha sakin ve yapıcı olalım.# BMN #
Yorum
-
Aynı kalite diyenlere (özellikle Great White kardeşime )
En son Fatih Bayrakdar tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 00:22.RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlaşmanın daha ilk yılında ve de aceleye gelmiş bu formaların;yılardır nike'ın forma sponsorluğunu yapmış olduğu dünya devi barcelona ile aynı olmasını nasıl bekleyebiliyorsunuz?kusura bakmayın ama asıl polyanacılık bu olsa gerek.
birisi çıkıp bana bizde türkiyenin en büyük takımıyız diyebilir.tamam amenna ama anlaşma daha yeni yapılmış,avrupa şampiyonası nedeniyle sıkışık bir zamanda üretilmiş formalarımız.üstelik barcelona gibi yılda milyonlarca forma satma garantimiz de yokken.
bu nedenler aşikar ortadayken kendimiza özel tasarım beklemek (bu yıl için sadece) gerçekten polyanacılık olur.
lütfen biraz daah sakin ve yapıcı olalım.RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
formalar harbiden igrenc
ama harbiden igrenc
ben bu formalardan almam 20 yillik amcamdan kalma bi formam var bi de ts club formasi onlari giyerim
mesele katkiysa t=shirt alirim gomlek airim ne bileyim bere alirim kaskol alirim ts club tan ama bu formalardan almamŞampiyonluk süreci bitmemiştir...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen tasarım beklemiyorum kalite bekliyorum özen bekliyorum lansman bekliyorum ciddiyet bekliyorum kardeşim ...
lansman kısmına diyecek lafım yok tabiki.# BMN #
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı kalite diyenlere
kal saglicakla
Yorum
-
ankaranın forması bilem daha güzel oda nike
bakınız farka''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen tasarım beklemiyorum kalite bekliyorum özen bekliyorum lansman bekliyorum ciddiyet bekliyorum kardeşim ...
Yorum
-
İlk olarak tugba1424 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankaranın forması bilem daha güzel oda nike
bakınız farka,
malesef öyle cok hakklisin bu konuda
Yorum
-
İlk olarak baskurtb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelansmanı nike mı yapsın nike'ın suçu ne bunda? zaman darlığından beklentileri karşılayamayacak formalar -ki benim karşıladı- çıkmış kopan gürültüye bakın ya.....
O kısımda eleştiri yönetime ...
Aslında bu formanın tek sorumlusu Yönetim çünkü hiç özenmemiş ve önemsememişler ...
Belki de transfere ve stadyum olayına yoğunlaştıklarından...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum