Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu formalardan 20 bin adet satılırsa bile başarıdır kimse kusura bakmasın
    o zaman kimse şampiyonluktan bahsetmesin..kusura bakmayın ama günlük giymek için tshirt almıyoruz.Trabzonspor forması alıyoruz.tasarımları beğenmedim bahanesiyle forma almayan Trabzonsporluluğunu gözden geçirsin bencee..

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      çok merak ettim neyi kötü formaların , kumaşına dokundunuzda beğenmediniz mi , bordo yerine penbe mi koymuşLar

yada trabzon'da amblemi ters mi basmışlar

bas bas bağırılıyo bi kLübe forma tasarlamak için 1 sene gerekLi , adamLar bu kısa sürede yapılabileceğin en iyisini yapmışLar

el insaf

kardesım konusması guzel. bız taraftarız. formaları gıyıp 90 dakıka sahada top oynamayacagız. bızım ıcın cuval kalıtesı olsa farketmez.kumasın kalıtesı sahada ter dokecek futbolcularımıza lazım. bız gorsellık beklıyorduk. bu kadar basıt yuvarlak yaka mavı tsortun uzerıne ts amblemlı forma beklemıyorduk. gorsellıgı guzel olan formalarda kumas kalıtesı kotu olur dıye bır kural varda bız mı bılmıyoruz kardesım. yap gorsellıgı kumasın yıne super olsun. hııı sure kısıtlı dıyorsun degılmı? kardesım bız yenı dogmus bır marka ıle calısmıyoruz. sen takımın ıcın formaları yeterı kadar uret taraftar ıcınde her ay 1000 er adet 2000 adet bastır. yavas yavas herkes alır. ama gorunusunu duzgun yap. ıste bızım kotu dedıklerımız bunlar. bu kadar duz bır formayı dunya uzerınde kımse gıymıyor. benım oynadıgım takım bıle daha gorsel formlar gıyıyor kardesım. benım derdım formanın duzlugu. hıc bırsey yok.

umarım anlatabıldım.

Yorum

• formalardan sorumlu yönetim kurulu üyesi uyuyor mu?
        bu mu gizliliği saklanan formalar.sokaktaki çocuk bile bunu becerebilir.yuh olsun...........

TARAFTAR FORMASI DEĞİL DE FUTBOLCU FORMASI ALIRIZ.BELKİ ONLAR DAHA GÜZELDİR.

ŞİMDİYE KADARKİ YÖNETİMİN HERŞEYİ MUHTEŞEMDİ.AMA FORMA KONUSUNDA SINIFTA KALDIK.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu formayı dün Serkan'ın üzerinde gördüğümde yeminle söylüyorum hiç beğenmemiştim.Şimdi gözüme daha bi farklı geldi Çok hoş görünüyor.(inşallah kolları göründüğü kadar geniş değildir.)

Aynısını ben düşünüyorum
          Bunun uzun kollusunu alıcam inşallah..

Yorum

• İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            baba trabzonspor formaları tabıkı her zaman guzeldır. ama bu senekı formalar ıcın bu kendımızı kandırmak olur. valla puma formaları ozler olduk. hanı senın tasarımlardan bır tanesı bıle olsa yeterdı.
            ya arkadaslar 5 tane degisik model var, birtanesi bile mi hosunuza gitmiyor? Beyazi milli formaya benziyor diye elestiriyorsunuz, sorun ne? Milli formaya benzemesi kötü birsey mi? Formalari ciplak gözle bi görelim, ondan sonra elestirelim... lütfen!!!

Cubuklu nerde soranlara ve hala bekleyenlere bu forumu daha dikkatli takip etmelerini tavsiye ederim!

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben bakıyorum ama göremiyorum daha aşağıda olduğunu da sen nasıl görüyorsun

bana görede yıldız kısmı dikkate alınmalıdır.

Nike logosuyla kulüp logolarının hizalarına bir daha bakar mısın? Yıldız elbette dikkate alınır ama baz alamazsın çünkü logoya göre fazla yer kaplamıyor
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• avea nın logosu olsa formalar daha güzel görünürdü...
                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• 5 Adet Yenİ Forma Denİlmedİ Mİ?bİz 3'ÜnÜn GÖrdÜk
                  DİĞer İkİsİ Nerede?bİlen Varmi.yoksa Onlar Dahada Mi Berbat Dİye Sİteye Koymadilar

Yorum

• valla benım nıyetım antrenman forması yada kalecı formalarından bır tanesını almak. eger kalecı formaları resımlerdekı gıbıyse.

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kesinlikle yakıştıramıyorum...

Yahu anlamıyorum adam formayı beğenmedi hala sağdan soldan önden arkadan laf dolaştırıyor...

Açık açık söylesenize kardeşim FORMAYI BEĞENMEDİM diye kime şirin görünmeye çalışıyosunuz ??

Nıke bu kadar kısa sürede forma tasarlayamazmış,YOK YA !

Yahu hiç bişe bilmiyosalar diğer tasarımlardan örnek alıp bizim formalarımızı yaparlardı...

Eskişehir ve Ankaraspor'un forma tasarımları bizimkinden daha güzel kimse kusura bakmasın,hiç kimsede Nıke o takımlara sponsor değil paralarını verip formaları alıyolar edebiyatıda yapmasın...
                      Eskişehir, Ankaraspor, Kocaelispor vs. kaç senedir Nike giyiyor haberin var mı?
                      Bu bizim ilk senemiz ve anlaşma olalı 1-2 ay oldu..

İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar ben gecen sezon oynadığım takımda NİKE forma giydim,inanın benim giydiğim forma TRABZONSPOR a yapılan formadan kat kat iyi,

Trabzonspor bu kadar sıradanlaştırılamaz.Nerde tanıtım,sen süper kadro kurmuşsun tanıtım yaptığın şekle bak,Bir de eziklerin yapacağı tanıtıma bak.Bizleri ayağa düşürdüler tanıtım konusunda.
                      Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz. Siz Trabzonspor'un formalarını kendi giydiğiniz formalarla bire bir incelediniz mi yoksa dünkü resimlere bakarak mı bu kanıya vardınız?

Yorum

• berbat diye siteye koymamışlardır
                        ''Trabzonspor''

Yorum

• Travelair usta
                          aston villanın bordo mavi olan formasında dikkat edersen nike logosu daha aşşağıda bizim formadan.. o yüzden bizim logonun ortalarına denk geliyor olabilir.. bizim logoyu biraz daha yukarı dikseler neredeyse omuz hizasına gelecek yıldız
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• Ben formaları beğendim ama bide futbolcular üstünde görmek lazım.
                            Eleştirileride anlıyorum ama bu ana formamız değil asıl forma çubuklu bide onu görmek lazım.
                            Bu formalar alternatif bence.

Yorum

• Ben Şİmdİ Ts Ana Sayfasina Gİrİp KulÜbe Maİl Atacam.bence Sİzde Deneyİn

Yorum

• Ah birde bunu Reklamsız sadece Ts Logolu olanı satışa çıksa
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X