Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muhteşem ikili gelmiş.Allah sabır versin hepimize..
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardesim Nike logolari amblemleri yapistirmiyacaksa o zaman Nike'in isi ne???
      Bu sene böyle anlaşmamız daha 2 ay olmadı bunları artık kabullenmek lazım diye düşünüyorum

Peki Puma amblem ve logolarını Puma mı yapıştırdı??

Yorum

• İlk olarak berkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Muhteşem ikili gelmiş.Allah sabır versin hepimize..
        Akşama kadar okuyabilirim hocam. iyi atışıyor uşaklar
        ŞANLI TRABZON

Yorum

• Uzun kollusu şahane olur bence..Sizce ?

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=4756

Arkadaşım 2 dakikanı alır okumak en fazla

Hoşgeldiniz..
            Arkadaşım ukalalığın alemi yok ben burdaki bütün postları dikkatlice okuyorum merak etme en uzunundan en saçmasına kadar ...

Senin gibi düşünmek zorunda değilim ayrıca ...
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uzun kollusu şahane olur bence..Sizce ?
              Katılıyorum bu forma güzel
              ŞANLI TRABZON

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşım ukalalığın alemi yok ben burdaki bütün postları dikkatlice okuyorum merak etme en uzunundan en saçmasına kadar ...

Senin gibi düşünmek zorunda değilim ayrıca ...
                Yanlış anlaşılma olmasın alıntı yaptığın mesajımda o okuma sözünü sana söylemedim bir üst alıntıdaki kişiye söyledim

Yorum

• Tartışmaya ne gerek var ki ?
                  Beğenen alır beğenmeyen almaz ..

Yorum

Yanlış anlaşılma olmasın alıntı yaptığın mesajımda o okuma sözünü sana söylemedim bir üst alıntıdaki kişiye söyledim
                    Eğer Hoşgeldiniz lafını kinaye için kullanmadıysan hoşbulduk ve özür dilerim ...

Ama eğer öyleyse postum aynen geçerlidir
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Bu sene böyle anlaşmamız daha 2 ay olmadı bunları artık kabullenmek lazım diye düşünüyorum

Peki Puma amblem ve logolarını Puma mı yapıştırdı??
                      Bilmiyorum, ama saniyorumki Puma yapistirmistir cunku Forma uretim isi Puma'ya bagliydi. Baska kim yapacakki? Gidip bide ayri terzimi bulacak kulup logolari amblemleri diktirsin diye?

Yorum

• Hamburg yeni sezon formalarının lansmanını sponsoru bir sene önceden belli olduğu halde şimdi yapıyor.
                        Üretimi kimbilir ne zaman yapılmıştır.

Dünya üzerinde sponsoru Nike oldu diye bu kadar takıntı yapan başka taraftarlar yoktur eminim.

Buyrun bunlar da Ajax'ın deplasman formaları yine sponsorları sözleşmeleri en az bir yıl önce belli olan kurumsallaşmış bir avrupa takımı.

Şükretmeyi ve sabrı hiç bilmiyoruz.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nefes alın biraz.

Nıke'ın yapabileceği olası tasarımları Afs hocamız koymuştu, "hocamız" diyorum çünkü bu işin Türkiye'de ki okulunu birincilikle bitirimiş hali hazırda aynı işi yapan insandan bahsediyorum. Bilmeyenler için bu hatırlatmayı yaptıktan sonra konumuza dönelim.

Elimize formaları aldık mı ? şöyle dünya gözü ile gördük mü ? 20 yıl boyunca Beğendiğim sevdiğim Trabzonspor forma sayısı en fazla 2'dir. Ama aldığım forma sayısı yüzlercedir. Formaları değiştirme şansımız var mı arkadaşlar ? Nike gibi bir firma Trabzonspor'a özel forma yapmaz arkadaşlar. Bu kesin ve nettir. Nike var olan tasarımları üzerinden renkleri değiştirerek bize uyarlar. Bu seneki Nike'ın çizgileri tasarımları belli. Bunların içerisinde öyle alacalı bulacalı formalarda yok.

Formalar %100 istediğimiz gibi değil olmazdı da zaten "e o zaman eleştirmeyelim mi ?" eleştirelim tabi ki ama okuyarak, anlayarak, bilerek, kırmadan dökmeden lafın nereye gideceğini bilerek. Burdaki arkadaşlarınızla yarın öbür gün karşılaştığınızda yüzüne bakarak söyleyecek sözünüz olsun. Bir arkadaşınızın bir mesajını alıntılarken o insan tıpkı karşınızdaymış gibi davranın ve aynı o şekilde yazın. Bunlara dikkat edelim ki birbirimizi kırmayalım.

Selamlar sevgiler.
                          En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 16:01.
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• hamburglular çıldırmış olmalı

kırmızı bordo
                            Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bilmiyorum, ama saniyorumki Puma yapistirmistir cunku Forma uretim isi Puma'ya bagliydi. Baska kim yapacakki? Gidip bide ayri terzimi bulacak kulup logolari amblemleri diktirsin diye?
                              tsclub var
                              firma gönderiyor formayı tsclub basıyor amblemi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X