ben burdaki bir kac kisiye bir sorum olacak forma aceleye geldi onun icin gecen senenin formalarini gönderdiler renkler uyuyor diye gecen sene bordo mavi cubuklu forma yoktu onun icin cubuklu formamis yok tama hersey kabul hepsinde hakkisiniz kendinizce, ozaman bana bu sorunun cvpini verin, bizim renkler aston villaninki gibi dimi ozaman nike firmasi niye bu bu sene aston villa icin yapilan formalari göndermiyorda gecen seneki formayi gönderiyor ? bunu cvpin verin bana tamam hersey tamam dicem
Sizden ricam, benim iznim olmadan benim mesajlarımı başka sitelere koymayın.
Başka yerlerdeki insanların tepkilerini bilmiyorum ve sadece ve sadece BMN'de yazıyorum.
Benim bilgim dışında istemediğim polemiklerin bir parçası olmak istemiyorum.
Yaptığım tasarımlar -benim bilgim ve dahlim dışında- yeterince dolaştı sitelerde, bari şurada konuştuklarımız aramızda kalsın.
ben burdaki bir kac kisiye bir sorum olacak forma aceleye geldi onun icin gecen senenin formalarini gönderdiler renkler uyuyor diye gecen sene bordo mavi cubuklu forma yoktu onun icin cubuklu formamis yok tama hersey kabul hepsinde hakkisiniz kendinizce, ozaman bana bu sorunun cvpini verin, bizim renkler aston villaninki gibi dimi ozaman nike firmasi niye bu bu sene aston villa icin yapilan formalari göndermiyorda gecen seneki formayi gönderiyor ? bunu cvpin verin bana tamam hersey tamam dicem
aston villa armalarını söküp bizimkileri yapıstırmak mı?
Sabır + Sabır + Sabır = 8,9,10,... İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
aston villa demiştir ki bize yaptığını kimseye yapmayacaksın
ama geçen sene yaptıklarının bi bağlayıcılığı kalmamış olabilir.. yeni sezonu yaptırmamıştır
her şeyi bilemeyiz ama renklerimiz kesinlikle aston villanın renkleri değil.. onların bordosu daha açık
Yorum