Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2008-2009 Forma Tasarimi

Sevgİlİ Trabzonsporlu KardeŞlerİm. Hepİnİz Gİbİ Bende Merakla Yenİ Sezon Formalarini Beklİyordum BugÜn İtİbarİyle HÜsrana UĞrayarak Trabzonsporumuza YakiŞmayacak Nİtelİkte Forma Tasarimlariyla KarŞilaŞtim. KulÜbÜ Arayarak Konu Hakkinda Bİlgİ Almak İstedİm Ama İlgİlenİlmedİ Bİle. Benİm Sİzden Rİcam OluŞturacaĞimiz Destek Grubuyla Bİrlİkte Bu Hatanin DÜzeltİlmesİnİ SaĞlamaktir. Formalarda AmatÖr Takim Ruhu Var. TeŞekkÜr Edİyor Ve Bu Konu Hakkinda Katilimlarinizi Beklİyorum. Yenİ Sezonun Hepİmİz İÇİn Hayirli Olmasi DİleĞİyle Saygilarimla
    BU SESSİZLİK HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR....

Yorum

• Ya Sabır

İlk olarak cakirahmed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sevgİlİ Trabzonsporlu KardeŞlerİm. Hepİnİz Gİbİ Bende Merakla Yenİ Sezon Formalarini Beklİyordum BugÜn İtİbarİyle HÜsrana UĞrayarak Trabzonsporumuza YakiŞmayacak Nİtelİkte Forma Tasarimlariyla KarŞilaŞtim. KulÜbÜ Arayarak Konu Hakkinda Bİlgİ Almak İstedİm Ama İlgİlenİlmedİ Bİle. Benİm Sİzden Rİcam OluŞturacaĞimiz Destek Grubuyla Bİrlİkte Bu Hatanin DÜzeltİlmesİnİ SaĞlamaktir. Formalarda AmatÖr Takim Ruhu Var. TeŞekkÜr Edİyor Ve Bu Konu Hakkinda Katilimlarinizi Beklİyorum. Yenİ Sezonun Hepİmİz İÇİn Hayirli Olmasi DİleĞİyle Saygilarimla
      Arkadaslar yonetim bizim gorduklerimizi goremiyor mu. kör mü bu insanlar. simdiye kadar baya dogru seyler yaptılar. yanlıs yapılan su anda kadar tek sey amblemlerin yanlıs yapıstırılması.

insallah maclar basladıgında 2 mactan sonra takım aleyhine donen olmaz ama formaları daha gormeden kusur arayanları gorunce korkmaya basladım cok.
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Herkes Mail yağmuruna tutsun arkadaşlar, koca seneyi bu formalarmı geçireceğiz?

lig başlamadan bişeler yapılmalı
        Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
        • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          adidasa karşı zaten eziklerin sponsoru olduğu için bir antipatim vardı bundan sonra hiç yanımızdan geçmesinler NIKE ye zaman tanımak gerek en büyük sıkıntımız olan renkleri tutturmuşlar diğer bütün sorunların hepsi zamanla düzelir
          bencede zaman tanımamız lazım.nike'ı bırakırsak hangi firmayla anlaşcağızki herkes kappa diyor ama kappanın şu anki formaları eskisi gibi değil bana göre.Bizim zamanımızdakiler çok güzeldi...adidas ile pumayı da geçersek başka bir giyebilceğimiz marka yok bence.onun için sabır

Yorum

• İlk olarak mutuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Herkes Mail yağmuruna tutsun arkadaşlar, koca seneyi bu formalarmı geçireceğiz?

lig başlamadan bişeler yapılmalı
            2 ayda yapılan formalar böyle iken 1 ayda yapılacak forma nasıl olur??

Yorum

• Yönetim İstifa....
              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Görüş,yardım,şikayet için :

taraftarprojeleri@trabzonspor.org.tr

Yorum

• Sevgİlİ BariŞ KarataŞ KardeŞİm

İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaslar yonetim bizim gorduklerimizi goremiyor mu. kör mü bu insanlar. simdiye kadar baya dogru seyler yaptılar. yanlıs yapılan su anda kadar tek sey amblemlerin yanlıs yapıstırılması.

insallah maclar basladıgında 2 mactan sonra takım aleyhine donen olmaz ama formaları daha gormeden kusur arayanları gorunce korkmaya basladım cok.

formaları görmeden diyorsun madem internet imkanın var gir sitelere bak formalara nasılmış diye
                  BU SESSİZLİK HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR....

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yönetim İstifa....
                    + aldığınız topçuları da geri gönderin.. puma formaları isteriz..

Allah sabır versin diyorum hepimize Gökhan abi
                    Hadi eyvallah..

Yorum

Yönetim İstifa....

formaları daha görmeden bile begenmeyenlere en guzel hicivli mesaj
                      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• arkadaşlar bu forma renkleri hakkında bişiy sormak istyorum.kurumsal şirketlerin logolarındaki renkler numaralanmıs acaba bizimkide numaralansa da renk konusunu tartısmasak.
                        Saygılarımla,
                        Adem Hotaman.

Yorum

Yönetim İstifa....

Komik ya ..
                          Kusura bakmayın ama bu kafayla çok daha bekleriz şampiyonluk için..

Yorum

• İlk olarak goktug_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            daha formaları elimize almadan yorum yapanlara diycek laf bulamıorm nike dünyanın en kaliteli ürünlerini yapan firmadır bunu formalrı aldgmzda kumasınn kalitesnde fln görceğmzden eminim o zmn bu arkdslar ne diycek onuda ayrıca merak ediyorm!
                            arkadaşım kaltesine laf etmiyoruz.kumaşı harika olağanüstü tamam ama hani desen,tasarım??? düz bomboş bi ürün öyle değil mi...
                            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              + aldığınız topçuları da geri gönderin.. puma formaları isteriz..

Allah sabır versin diyorum hepimize Gökhan abi
                              üstüne Albayrak'ı da geri getirelim de tam olsun

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adidasa karşı zaten eziklerin sponsoru olduğu için bir antipatim vardı bundan sonra hiç yanımızdan geçmesinler NIKE ye zaman tanımak gerek en büyük sıkıntımız olan renkleri tutturmuşlar diğer bütün sorunların hepsi zamanla düzelir

su foruma kac gundur yazıyorum en akıllı ve duzgun cevap senden gelmıs karesım. tesekkurler bu yorumun ıcın. bende cok sabırsız syler yazdım bılıyorum. cunku hıcbırsey ıstedıgımız gıbı olmadı. yapacak bırsey kalmadı. bakalım ınsallah bundan sornakıler duzgun cıkar. cunku bu formalarda zamanı one suren nıke fırmasının bundan sonrakır formalarda bu bahanesıde olamaycak. ben sımdılık beyazdan bır tane kesın alacagım. bır tane de bordo mavı olandan ıstıyorum bakaım. madem hersey kulubuu ıcın katlanacagız kardesım.

yorumun ıcın tekrar tesekkurler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X